Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo moja kolezanka pracuje

pracowałybyscie za 1200 gdyby wasz mąż zarabiał ok 9- 10 tys ?

Polecane posty

Gość Kompromitacjapełnągębą
ja nie pracuje, mój zarabia różne kwoty jak jest gorszy mies to z 3-4 tys jak lepsz to do 8-10tys tego tak dokładnie nie można obliczyć, ale praca za 1200-1500 nawet mnie nie robi ! w dodatku te najmniej płatne prace są jeszcze upokarzające- pracowałam kiedys jako doradca klienta to jeszcze w kosztach mojej wypłat były białe koszule, czarne obcasy i inne rzeczy "biurowe ciuchy" za któe pracodawca nie płacił dodatkowo , tragedia !

Gość ja tak pracuje......
do głupia pani prezes Oni są zadowoleni z tego,że robią na akord. Nikt u męża nie robi po 12h. On sam ich pytał,czy wolą na akord czy na h, a pracę potrafią skonćzyć o 12,13. Pracują u niego ludzie,którzy mają duże doświadczenie w tym co robią. Nie są niewolnikami, nikt im nie zabrania założyć firmy bądź znaleźć inną pracę,oni są zadowoleni z tego jak mają,a tobie najwyraźniej żal pupe ściska, albo ktoś w twojej rodzinie był wołem na budowie i teraz się wyżywasz. Hehe:)

do łojojojoooo Jeżeli nie masz nic ciekawego do napisania to po prostu nie pisz i naucz się czytać ze zrozumieniem. Czy pracowałyBYŚCIE GDYBY wasz mąż zarabiał... Wiesz co znaczy GDYBY czy z tym też masz problem? :o

Gość ja tak pracuje......
do głupia pani ..... No i zapomniałam dodać,jeśli nie znasz różnicy pomiędzy akordem a płacą za godz to się nie wypowiadaj.

Gość taaaa juz to widze
jak facet niezalezny, zaradny zyciowo bierze sobie za zone niedorajde zyciowa ktora zarabia najnizsza krajowa hehe

Gość do łojojojo.....
Temat jest o zarobkach,więc każdy pisze zarobki,żeby przedstawić,ze mimo tych pieniedzy ta osoba lubi pracowac,choćby za najn. Kr. Po za tym świat nie ogranicza się do kafeterii, i jest na świecie miliony ludzi,ktorzy tu nie siedza,a wystawiają rzeczy na allegro (to odnosnie tego handlowania)

Gość no pieknie:D:D:D
tak, tak...bogaczka na bogaczce, bogaczka pogania:D:D litosci:D

Gość do łojojojo.....
do ta już to widze niektorzy potrafia sie dorobic,bedac juz w malzenstwie :D

Gość Raczej głupio by mi było
że zarabiam aż tak mało w porównaniu do męża i czułabym się od niego absolutnie gorsza, więc jedyne co bym zrobiła w tej sytuacji to zrobiła kilka kursów, albo jakąś porządną szkołę, żeby wyciągać co najmniej 4 tysiące. Może nadal nie byłoby to tak wiele jak mąż, ale nie czułabym się już taka upokorzona, że jestem aż o 9/10 gorsza do niego. ;/

Gość sie wie
lojojojo-no koncu jedna madra sie odezwala:) bo tez tak czytam i czytam i oczom nie wierze. pewnie niektorejeszcze ze snu sie nie obudzily.Na spiocha wlaczyly kompa,kafe i snia dalej:)

Gość trampola
no ty to masz klase dopiero he he

Gość jdjsllojnbhhh
oczywiście, że pracowałabym:P jeśli miałabym dużo pieniędzy na co dzień z pensji męża, to swoja wypłatę odkładałabym na emeryturę. Jeśli dotrwalibyśmy razem to na wspólną a jak nie to podzieliłabym kasę i na swoją:)

Nigdy nie zrozumiem kobiet które są na utrzymaniu męża, nic niewarte, bez żadnych perspektyw na samodzielne życie (takie na co najmniej przeciętnym poziomie, bez zasiłków socjalnych). Echh. :/

Gość no pieknie:D:D:D
sie wie :D dobre :D

Gość kolumna dorycka
nic nie warte??? skad sie urwalas kobieto? maz ci kisiel z mozgu zrobil? siedze z dzieckiem w domu, maz zarabia calkiem niezle wiec nie musze sie na razie przejmowac brakiem pracy..i co według ciebie jestem nic nie warta i nie mam perspektyw??? mam wyzsze wykształcenie,przed ciaza mialam kierownicze stanowisko w jednej z najwiekszych firm telekom. w Polsce, po macierzynskiem nie wrocilam i siedze w domu bo uwazam ze dziecko jest wazniejsze niz najlepsza praca na swiecie..... o kuzwa :O skad sie takie idiotki jak ty biora to nie wiem:O

Gość coroonia pieknosci
skad takie obozenie czy 10tyz yo az takie ogromne pieniadze?? nie oszukujmy sie tyle zarabia menager w bye jakiej firmie, albo ktos kto ma firme budowlana itp. to nie sa jakies nieosiagalne pieniadze! moj zarabia tak ok 15 - 20 niewiem dokładnie bo nie wnikam w finanse, to jego działka , ja jestem od inych, smutna prawda jest tak ze ja zarabiam 1200 i jejst mi wstyd prze nim troche, a jestem b. wkształcona, niz on. onjest po zawodowce ale ma łeb na karku, a ja chodze do roboty bo ja poprosty lube no i mam na podpaski i waciki:), jak przyjda dzieci, pewnie nie wroze do roboty juz nigdzy, bo mi sie nie opyla pprostu, takie zycie, kto kombinuje ten ma.

Gość a mnei rozwalja teksty o bogac
zkach z 10tys wyplaty meza hahaha majac dzieic to te 10 tys to bida z nedza jest :/ gdzie tu mowic o bogactwie :/ a co do tego czy bym pracowala tak o ile praac bylaby dla mnei przyjemnoscia :>

Gość wewewewewe
mnie by się wstać z łóżka nie chciało za 1000zł.

Gość to teraz padniecie co ja
wam napisze. My rok temu wygraliśmy w totka:D i nikt z nas nie pracuje.

Do kolumny: Wszystko fajnie, ale nie nauczono cię w tej szkole rozumienia słowa pisanego. Mowa o kobietach bez perspektyw, które mogą dostać na rynku marne 1200 zł i takich które w ogóle nigdy nigdzie nie pracowały, a i często nawet szkoły nie mają (poza średnią). Nadążasz? Może i miałaś kierownicze stanowisko, ale jak się ciebie tutaj czyta, to zdecydowanie brak ci klasy. To razi.

Gość rzeczywiscierzeczywiscie
bo te z dobra praca, wyzszym wyksztalceniem i PRERSPEKTYWAMI, to sa poprostu wspaniale, idealne i madre kobiety... a te po srednim, pracujace z 1200, to matoly, tepaki i inne takie... a zal... ze tak sie teraz ludzi ocenia !!!

amnie natomiast rozwalają te zazdrosne babska, które tutaj się wypowiadają i piszą,że z nas "niedorajdy życiowe" - a piszą one tak bo nie maja innego wyjścia pewnie i muszą pracować za 1200 bo męża nie mają 🖐️

do rzeczwiscierzeczywiscie - i nie tylko te ze średnim ale i te wycackane za młodu przez rodziców, "dobre studia i perspektywy" nieraz muszą pracować za te 1200-1500 znam ja takie ...

Gość no zaraz padnę....
to szkola średnia to już nie jest wykształcenie??? jeśli ktos jest technikiem i zna sie na tym co robi, to jest gó..no wart??? Zastanów się co piszesz. Ciekawe co powiesz tym, co po gimnazjum (lub w trakcie) uznali swoją edukację za zakończoną???

Gość kolumna dorycka
do Raczej głupio by mi było to raczej ty masz problemy z przelozeniem na slowo pisane tego o czym myslisz..albo pisz jednoznacznie o jakie kobiety ci chodzi bo takie rzucanie banalnymi hasełkami wkurza mnie niemilosiernie:O

JA UWAŻAM,ŻE NIESPRAWIEDLIWIE JEST OSĄDZAĆ NA PODSTAWIE WYKSZTAŁCENIA CZŁOWIEKA-NO CHYBA,ŻE KTOŚ PRZESTAŁ ROZWIJAĆ SIĘ W PODSTAWÓCE ALE TO JUZ INNA SPRAWA. A SĄ OSOBY, KTÓRE NP.NIE MIAŁY PIENIĘDZY ŻEBY ZROBIĆ STUDIA... I TAKIE "WYCACKANE PRZEZ RODZICÓW" IDIOTKI CZUJĄ SIĘ PRZY NICH LEPSZE ...mi to mąż zapłacił bym dokonczyla studia ha ! SZOK 🖐️

ludzie,ale wy chorzy jestescie...Mozna byc po zawodowce i zarabiac stokroc wiecej niz po studiach majac mgr .....tutaj wyksztalenie nie ma nic do tego. Ludzie wyksztalceni z reguły,pracujacy w budzetowkach duzo nie zarabiaja.Wiec zarobki a podzial na wyksztalcenie jest co najmniej glupi.

A laski ktore, tak sie szczycą ,że maz zarabia 10-20 tys...Tak naprawde nie maja czym sie szczycic....Szkoda,że same tyle nie zarabiaja...A pieniazki w kwocie 10 tys to nie jest jakas duza kwota moj tata tez zarabia tyle,nieraz wiecej zalezy od miesiaca i prawde mowiac tak nie widac tych pieniedzy,jeszcze zalezy na jakim pozimie sie zycie co i ile jest do utrzymania....Dom,samochody itd..

Gość ino ja cos powiem
moj chłopina bez szkoły sredniej jako kierowca ma wiecej pieniedzów niz te baby co w bankach siedza. Zyjemy jak krolowie. Łon bez wyksztalcenia a baby z banku latami sie łuczyly zeby lepiej zarabiac. :D