Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Może jesteś tym kogo szukam dziś

Polecane posty

a jednak ;) to jak teletubisie....tuulimyyyy.. Tylko jedna rzecz mnie niepokoi, jestes duża dziewczynką i pewnie wiesz że istnieje pewne ryzyko ze na przytuleniu może sie nie skończyć hihi

Przyjaźń damsko męska istnieje, ale pod jednym warunkiem, zadna ze stron nie moze sie drugiej podobać, bo jesli by było inaczej to wczesniej czy pozniej któras ze stron bedzie chciała, (chocby z ciekawosci) spawdzić jak TO z nią smakuje. Widzisz, jesli sie z kimś zaprzyjaźnisz, polubisz, będziecie sobie ufac i sie rozumieć, to przy spełnieniu tych warunków łatwo przekroczyć granice przyjaźni.

Gość taka sliczna dziewczyna
i sama? az tak zryty charakter masz? :D

a przyjazn damsko-meska moze istniec tez i miedzy atrakcyjnymi osobami o ile do tego sa madrzy i maja zasady :p

chyba ty koliberku czytasz to co chcesz przeczytac, a nie co ja chce napisac :p ja nie twierdze, ze przyjazn to zauroczenie atrakcyjna osoba, ja twierdze, ze mozna sie przyjaznic tez z kims kto sie podoba i nie dazyc do niczego wiecej :p czy jeszcze inaczej ci to sparafrazowac? :D

mow za siebie :D to, ze nad toba panuja twoje popedy, nie znaczy ze ktos inny nie potrafi nad tymi popedami zapanowac :p

wlasnie widac jak dobrze panujesz, skoro nawet takiej mozliwosci nie dopuszczasz :D 🖐️

Zjechany charakter. Znam wiele rozwydrzonych, aroganckich, pindz, ktore maja facetów, a więc to nie jest przyczyna braku jego, poczytaj topik od poczatku to sie dwoiesz

"poczytaj topik od poczatku to sie dwoiesz" za duzo naklepaliscie 😭 mozesz strescic szybko? :p

Gość Cziczarito
Witam wszystkich ;) Jest tu kto ?

Gość Cziczarito
bzzz

Gość Cziczarito
Ale tu dziś pusto...

Gość Cziczarito
To się nazywa nie zgranie w czasie ;) A o czym masz ochotę pogadać ?

Gość Cziczarito
Biorąc pod uwagę, że i tak nic z tego nie będzie to naprawdę mogłeś zaoferować więcej niż marnego tysiaka ;)

możemy, możemy ;) Wierzycie w nią, Ja tak, uważam, że jest ona możliwa. Wiekszosc mowi, ze zawszy konczy sie w lozku

Gość Cziczarito
Metina popieram ! Mam 2 takie kumpele, obie świetne laski, z 1 nawet spałem w jednym śpiworem po imprezie (więc można powiedzieć, że skończyliśmy w łózko ;)) ale o seksie nie było mowy i nawet przez myśl mi to nie przeszło. To trochę tak jak bym uprawiał seks z własną siostrą...