Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trapiaca problem

mam kompleks na pkt swojego wzrostu..pomozcie

Polecane posty

Gość kwiat lotosu 13
aha, natomiast moj obecny facet wykazuje czasem zapedy rodem z kafeterii - jak pozna niska dziewczyne to potem komentuje "ale ten kurdupel działał mi na nerwy". szczerze mowiac jest bardzo rozsadnym facetem, ale tego zachowania u niego nienawidze i zawsze mowie mu co mysle o takich komentarzach. mysle ze to powinno działac w dwie strony - wysoka moze chciec byc nizsza, a niska moze płakac ze nie jest wysoka. a w gruncie rzeczy wzrostu sie nie wybiera i uwazam ze to wszystko jedno co nam natura za wzrost dała. jednak pod uwage trzeba wziac ze ktos moze miec kompleksy niezaleznie jaki ma wzrost i nalezy byc delikatnym - po co robic komus dodatkowa przykrosc. no chyba ze nie ma sie w zyciu nic poza dojebywaniem ludziom, jak coponiektórzy na tym forum.

Gość kwiat lotosu 13
wysłałam ci na mejla.

Gość gość
172 to niski wzrost, gdybyś miała 180 to byś mogła się czuć dziwnie :)

Gość kwiat lotosu 13
widocznie niedokładnie szukałes. moze wyladowała w spamie. odp na pytanie: mi jest wszystko jedno czy facet jest nizszy czy wyzszy, dla mnie liczy dogadywanie sie. natomiast wiem ze byłoby to bolesne ze wzgledu na komentarze otoczenia, ktore interesuje sie wszystkim innym zamiast swoim własnym zyciem. i tylko to moze zniechecac.

Gość malina777777
ja bym sie nie związała z niższym od siebie chyba że miałby wsobie cos takiego co by mnie urzekło

nie ma z tym problemu ale bardzo podobaja mi sie wysokie kobiety , nawet bardzo wysokie(wyzsze odemnie) i totalnie ma to gdzies i to bardzo głeboko co mysla i mówia ludzie, nikt z nich nie dołozy mi złamanego grosza do rachunków wiec wypad!! oczywiscie wzrost nie jest 1 rzecza która mi sie podoba u kobiet, ale jest sporym argumentem na ich korzyść, moim problemem jest to ze jesli zie juz podobam to sa to najczesciej nizsze dziewczyny ponizej 1,7m

Gość kochana, ciesz się
a czy w miłości wzrost gra jakąś rolę? byłam kiedyś z niższym (o całe 5 cm;)) ode mnie facetem i nie mieliśmy z tym żadnego problemu. Problemem za to okazał się jego zaborczy charakter połączony z moją potrzebą niezależności;) Whiskacz, a Ty związałbyś się z 30 cm niższą kobietą? Albo o głowę od Ciebie wyższą? nie rozumiem problemu;)

no własnie jestenm zbyt wybredny:P i miałbym trudnosci z zagajeniem do duzo niższczej dziewczyny, najczescie podbijam do niewiele niższych, albo w moim wzroscie, do wyzszych nie mam smiałosci, a tak bardzo lubie długie pełne i zgrabne kobiece nogi:P:P:P

Gość łiskacz, a ile masz wzrostu?
bo piszesz jakbys miał 120 albo 280

Gość pasafarianka reaktywacja
taki wzrost to do dupy. za niska na modelke, a wyższa od większości rówieśników...

Gość kochana, ciesz się
taaak, bo świat składa się tylko z modelek i półtorametrowych kobiet;D

Gość klaudiaa009
a masz chociaż długie nogi? najgorzej to wygląda, gdy taka zyrafa ma nieproporcjonalnie króciutkie nożki :P

Gość kochana, ciesz się
króciutkie nóżki to najczęściej problem niskich, a nie wysokich kobiet. Nie spotkałam jeszcze takiej mocno nieproporcjonalnej wysokiej osoby. Cóż może "żyrafy" potrafią dostrzec w ludziach ciekawsze rzeczy niż tylko nisko zawieszony tyłek;)

Gość a taka jedna 2555555555555y
ja mam tyle i kupiłam sobie wczoraj buty na 9, 5 cm obcasie;)

Gość dirtyzetka
No ja tez mam 172 cm wzrostu i nigdy nie mialam wrazenie, ze to za duzo:D nawet ubolewalam dlaczego nie wiecej? chodze stale w butach na obcasach nie nizszych niz 6cm.

Gość dirtyzetka
dodam jeszcze, ze moj facet ma 176cm wzrostu... a poznalismy sie w realu w taki sposob, ze najpierw dlugie miesiace mnie obserwowal, az w koncu podszedl i zagail. no i jestesmy razem. i ja w obcasach czesto jestem nieco wyzsza od niego i nam to nie przeszkadza :)

Gość dirtyzetka
dawniej nie wyobrazalam sobie, by moj facet mial mniej niz 180. jeden mial 184, drugi 187. a ten jest moim ostatnim (mam nadzieje, ze nie wywinie mi zadnego numeru jak poprzednicy...) i jest nizszy niz 180 i jest super.. wzrost nie ma znaczenia. liczy sie charakter i osobowosc. ale do takich wnioskow dochodzi sie z wiekiem chyba.

Gość seriously
Ale masz kobieto problemy. Ja mam prawie 186 i muszę z tym żyć

dirtyzetka..a jak on cie tak długo obsrewował i potem zagadał to jak zareagowałas jak do ciebie podszedł ??

Gość dirtyzetka
Jak zareagowałam? No pozytywnie, bo jesteśmy razem :)

Gość dirtyzetka
On zapytal czy nie umowilabym sie na kawe z nim. A ja powiedzialam, ze chetnie, choc w najblizszym czasie mam napiety grafik. co bylo prawda. chodzilo o sprawy zawodowe. wymienilismy sie numerami tel. i tego samego dnia on zadzwonil. potem byla owa kawa. no i tak to sie zaczelo :)

Gość Przepraszam bardzo ale
czemu niskie obrazaja wysokie a wysokie niskie? To chamstwo, tym bardziej, ze na zadbanie itd mamy wplyw, a na wzrost nie!!! Rzecz kolejna - dlugosci nog nigdy nie mierzy sie w oderwaniu od wzrostu ich posiadaczki. Zatem osoba 180 cm moze miec krotkie nogi, 160, a co zabawniejsze zdarza sie, ze ta druga ma dluzsze od tej pierwszej. I jeszcze jedno - normalny wzrost wspolczesnej kobiety to ok. 162-168cm, ale nie znaczy to, ze laski 150 cm czy 180 cm nie moga wygladac PIEKNIE!!! Dziekuje, skonczylam i mam 165cm