Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byhftyeryka.

zazdrosny - źle, nie zazdrosny - też źle...co robić?

Polecane posty

Gość Byhftyeryka.

moja sytuacja wyglada tak. moj chlopak nie jest w ogole o mnie zazdrosny, a jesli chce zeby byl to musze go niestety sprowokowac. wiem ze to nie jest najlpesze wyjscie, ale tak pare razy zrobilam...czasem chcialabym zobaczyc ze jest zazdrosny o mnie. dzwonila do mnie siostra, rozawialysmy 30 minut, zadzwonił pozniej do nie z retensjami ze nie moze sie od ponad 30minut do mnie dodzwonic i spytałczy moge mu powiedzieć z kim rozmawiałam, to ja na to "nie". a on dlaczego nie mozesz mi powiedzieć z kim rozawiałaś, znowu powiedzialam nie, a on na to "to ze mna tez nie bedziesz rozmawiała" i sie rozlaczył. ja tez milcze. co pewnie, zle zrobilam?

Gość xc-gh
a po co ci widziec jak wyglada kiedy jest zazdrosny? w ogole skad taki pomysl i jaki to ma sens??

Gość Byhftyeryka.
no bo poczuje wtedy ze jest, sam fakt... nie wiedzialam ze tak zareaguje, ja zazartowałam..

Gość xc-gh
jesli tylko wtedy, ze czujesz, ze jest to macie popierzony ten zwiazek... to raz... a dwa... jak zazartowalas, skoro wlasnie mowisz, ze taka masz startegie, zeby byl zazdrosny...? jestes dziecko, ktore nie doroslo do zwiazku... a przynajmniej tak sie zachowujesz

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl