Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimfomanka z problemem

Czy Jestem w ciąży?! POMOCY! PRZERYWANY stosunek!

Polecane posty

Czy to możliwe ze podczas sexu przerywanego mozna zajsc w ciaze? Uprawiłam sex 1 i 8.08.2010 przerywany, okres miałam 19.08 a teraz minely 33 dni i okresu ani widu ani słychu.. czy to znaczy ze jestem w ciazy? czy jest mozliwe bym byla w ciazy? facet nie skonczyl we mnie, miesiaczka wystapiła dosc obfita, no a nasteony cykl sie przedluzyl a zawsze byl regularny 28 dniowy, teraz jest juz 33 dni i nic.. okresu ani widu ani słychu, bola mnie cycki tylko, chyba zostaje tylko test ciazowy.... wykoncze sie nerwowo...

Gość rfwefwe
Miałaś normalną miesiączę to czego się boisz?

no byla normalna, ale nastepnej nie ma, a jest tak ze mozesz miec miesiaczke lub jak kto woli lekkie krwawienie ale problem w tym ze moje miesiaczki sa zawsze lekkie wiec nie wiem czy to miesiaczka byla czy krwawienie....plamienie....

Gość buheeeeeeeeeee
wez zrób test, bo sama bym zwątpiła :O

Czy ktos wpadł podczas przerywanego stosunku???? Jest to ktoooo hallołłłł

Gość rfwefwe
Iiii tam, takie krwawienia są tak samo prawdopodobne, co zajście w ciążę przy niepełnym stosunku gdy facet ma wyczucie i zna swoje ciało. Zrób po prostu test dla odstresowania się. A wg mnie w ciąży nie jesteś.

Gość rfwefwe
Ja nie wpadłam przez dwa lata zabezpieczania się tylko w ten sposób. Gdy przyszedł czas i zdecydowaliśmy się na pełny stosunek, od razu zaszłam w ciążę.

ja własnie czekam na okres, jak zrobie test i zobacze 2 kreski to mój swiat sie zawali... wiec czekam, i obliczam prawdopodobienstwo szukajac info na forach... ja nie chce byc samotna mamą!!!! ja chce mój okres, chce sie zle czuc przez tydzien tylko by był nie chce ciazyyyyy

Gość buheeeeeeeeeee
spokojnie, małe prawdopodobieństwo. Ni chyba, że mu coś pociekło. Z info na forach raczej niczego się nie dowiesz. Wypij meliskę, idź spać a rano zasuwaj po test ;) Nawet jesli cos byłoby nie tak... to nie zakładaj z góry czarnego scenariusza... skad wiesz, że bedziesz samotna mama? wcale tak nie musi byc jezeli facet Cie kocha, to stanie na wysokosci zadania. No ale to teoretyzowanie. Nic nie będzie! napisz jutro i nie martw się na zapas.

jakby mnie kochał to bym nie panikowała, poznalismy sie podczas urlopu w polsce, i bylo miło i mam tylko nr jego telefonu, załuje, żałuje, ta moja nimfomania mnie zgubi, a pozatym nic mu nie pociekło, ani kropelki, niccccc, pociekło ale na jego brzuch.... czy stres opoźnia miesiaczke? oststnio w pracy po 13h siedziałam.....

Gość buheeeeeeeeeee
ah, tak rozumiem. No nic, zdarza się :) jeżeli mówisz, że nic mu nie pociekło, to tym bardziej nie powinnaś się martwić. I oczywiście, że stres może opóźnić miesiączkę, zresztą tak samo jak przemęczenie. Mnie zawsze po "ryzykownych sytuacjach" spóźniał się okres, czasami nawet i tydzień. Dlatego dla własnego spokoju zrób test i będziesz miała z głowy. :)

Gość a ja zazdroszcze takiej wagi
kobieto, przeciez mogla Ci sie teraz przesunac owulacja. Ja tez mam cykle 28-dniowe,ale raz mi sie zdarzylo ze owulacja przesunela mi sie o prawie tydzien. Po drugie mialas normalny okres juz. Wyluzuj :)

Gość a ja zazdroszcze takiej wagi
a jesli to nie prowokacja to seks z nieznajomym moze za soba niesc - HPV-klykciny albo jakis inny "podarunek" :o

Gość spóźniona ona
- Nawet jeśli miałaś już okres, to nie znaczy, że nie jesteś w ciąży; - skoro jesteś nimfomanką dlaczego nie bierzesz tabletek (?), - stosunek przerywany jest bardzo ryzykowny, w śluzie który wydziela się z cewki mogą znajdować się plemniki, - no i o chorobach już nie wspomnę przy takim trybie życia, zrób jutro test to się przekonasz, trzymam kciuki

Ja przez 3 lata uprawiałam stosunek przerywany. Nigdy nie wpadliśmy. Nie prowadziłam zdrowego trybu życia, dużo piłam i paliłam, tabletek antykoncepcyjnych nie mogłam absolutnie przyjmować, bo mój lekarz ich zakazał, ale przez mój tryb życia nie myślałam, że mogę zajść w ciążę. Gdy zdrowie zaczęło mi szwankować postanowiłam coś zmienić. Nie wzięłam alkoholu do ust już od wielu wielu miesięcy, nadal paliłam, ale zaczęłam się odżywiać regularnie, może i nie zbyt zdrowo, ale zaczęłam w końcu pamiętać o zjedzeniu czegokolwiek. Miałam problemy z obfitymi i bardzo bolesnymi miesiączkami. Ginekolog zaryzykował i przepisał mi Orgametril na 3 miesiące. Ostatni okres miałam 24 czerwca 2010r. Był tak obfity że nie nadążałam zmieniać podpasek. A 28 lipca dowiedziałam się, że jestem w ciaży. Zdrowszy tryb życia + te tabletki i nawet stosunek przerywany, mimo tego że był tyle lat skuteczny - nie pomógł. Polecam zrobić test - "PreTest" i dla 100% pewności po kilku dniach, a najlepiej po tygodniu "Qick View". Są to testy płytkowe, najpewniejsze na rynku. Ani mnie ani moich kilku koleżanek nie zawiodły.

po pierwsze nimfomanka która uprawiała 2 razy seks w sierpniu i od tamtej pory nic??? co to za nimfomanka :D a tak serio to najprawdopodobniej owulacja się przesunęła bo: - stres - zmęczenie - zmiana klimatu najlepiej zrobić test dla świętego spokoju ale wydaje mi się że szansa na ciążę jest jak 1:1000 :) metoda przerywana jest skuteczna jeśli masz pewność że facet wie kiedy się wycofać u ponad rok się sprawdzała (znaczy do momentu jak postanowiliśmy że czas na drugie)

No właśnie taka ze mnie nimfomanka, to był wyskok tylko podczas urlopu, a facet jest zdrowy, ja też;) Am okresu dalej nie mam. dzis kupie test ciazowy, zrobie go jutro. A pozatym to ja już nie wiem nic, bo czytałam prace jakiegos doktorka i w preejakulacie plemniki nie sa zdolne do zapłodnienia, ehhh moze to ze mna jest cos nie tak, albo tak sie boje tej ciazy ze ja sobie uroiłam....

A jak już zrobisz test ciążowy to stuknij sie mocno w łeb i zrób badania na wszystkie choroby przenoszone droga płciową: * kiła * rzeżączka * chlamydiozy (w tym zakażenia Ch. trachomatis) * wrzód weneryczny * czerwonka bakteryjna * ziarniniak pachwinowy * HIV * opryszczka genitaliów * WZW * kłykciny kończyste * HTLV * kandydoza * rzęsistkowica * świerzb * wszawica łonowa * ameboza Myślałam, że w XXI weku nie ma już idiotek, które ryzykują seks z obcym facetem bez zabezpieczeń. Najwyraźniej byłam w błędzie:-O

:D Mam okres:D:D:D Juppiiiii!!!!!!! A co do testów na horoby..:D wszystkie negatywne, czyli nie zaraziłam sie żadnym wenerykiem:D Helloł nie chodze do łóżka z byle kim!!!

ooo a kiedy niby robiłaś te badania? bo to sie mogło zmienić :D:D:D

głupie baby!!!!!! nic sie nie zmieniło. wrrrrr