Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauważyliscie????

Iwona wieczorek nowy trop?

Polecane posty

Wszystko z Tobą w porządku? :O Dałam przykład, a Ty się go uczepiłaś. Zresztą w ogóle nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Przestań proszę, bo ja nie robię niczego złego, czy narażającego moje bezpieczeństwo.

Zdjęcia są na wrzucie, na forum są do nich linki. :O Dla Ciebie to może być głupie i żenujące - okej. Ale nie mów mi, że to niebezpieczne, bo to już wymysł...

Gość Comitam
a rób co chcesz ja tylko mam własne zdanie na ten temat

Gość Comitam
a jeśli chodzi o to, co robię w życiu, to zanim coś zrobię, to zadaję sobie ZAWSZE pytanie: po co to robię??? Ty widocznie sobie takiego pytania nie zadałaś tym razem

Bo lubię, gdy ludzie wiedzą jak wyglądam. Utożsamiam się poniekąd ze swoim wyglądem. Czytaliście? Na nagraniu widać, że za Iwoną idzie boso mężczyzna z rozpiętą koszulą. Na ramieniu niesie biały ręcznik. Policja do tej pory nie odnalazła mężczyzny. Jednak udało się znaleźć coś innego. W sobotę wieczorem wolontariusze z Grupy Ratownictwa Specjalnego PCK Trójmiasto znaleźli biały ręcznik 400 metrów od miejsca, gdzie ostatni raz widziano Iwonę. . Technicy spryskali ręcznik ninhydryną Z nieoficjalnych informacji wynika, że na ręczniku znajdują się najprawdopodobniej ślady spermy To widać na nagraniu z Gdańska... Straszne. Myślę, że ten mężczyzna idący za nią na plaży jest winny... Oby go znaleźli...

Gość Comitam
Ale ty jestes denna totalnie podniecają cie takie klimaty, ze dziewczynę spotkało taki nieszczęście? :O

Gość Comitam
i jeszcze ten prostacki uśmiech w stopce :O widocznie upajasz się takim smutnym tematem to naprawde zenujące :O

O tym nagraniu, facecie i ręczniku wiem od dawna. Interesowałam się tą sprawą we wakacje, skoro media musiały już tak ją nagłośnić. Ja skłaniam się ku opcji, którą chyba też Rutkowski wysunął, że Iwona mogła wpaść pod samochód i sprawca wywiózł gdzieś ciało. A wtedy wiecie... mogą sobie szukać i 100 lat. A faceci to w ogóle głupi są w więkoszości... Ciekawe, że właśnie oni dopuszczają się przestępstw różnych różnistych... Tu na forum już się toczy zażarta dyskusja na ten temat... O wyższości kobiet nad mężczyznami.

Gość Comitam
02:15 [zgłoś do usunięcia] Anka Cynamon O tym nagraniu, facecie i ręczniku wiem od dawna. Wszyscy o tym wiedzą od dawna ale co innego wiedzieć, a co innego rozwarstwiać to na tysiąc sposobow Możecie mi powiedzieć, co w ogóle da ta wasza rozmowa?? Do czego prowadzi do o czym piszecie? Bo ja nie widzę sensu takiego klikania :O

CO TY PIERDOLISZ COMITAM?! PŁAKAĆ MI SIĘ CHCĘ JAK MYŚLĘ O TEJ SYTUACJI, A TY PIERDOLISZ, ŻE MNIE TO CIESZY!!!! PUKNIJ SIĘ W ŁEB, JESTEŚ NIENORMALNA!!!!!! I ODCZEP SIĘ OD MOJEJ STOPKI BO GÓWNO CI DO TEGO! I CO JAKAŚ EMOTA MA DO MOJEGO STOSUNKU DO TEJ SPRAWY?! O CO CI CHODZI?! IDŹ JUŻ LEPIEJ SPAĆ, BO CI ODWALIŁO! Naprawdę okropna sprawa. Strasznie dołujące. I czy tylko ja widzę jaka ta "Comitam" jest durna? :O

Skoro to takie bezsensowne, to wpakuj już tą swoją pustą makówkę na poduchę i popierdź sobie pod kołderką. :O Przy takiej ideologii wszystko jest bezsensowne. :O Chcemy o tym rozmawiać, bo choć nie możemy w rzeczywistości zrobić nic, to przynajmniej okazujemy jakieś zainteresowanie. Naprawdę przeraża mnie ta historia i współczuję niesamowicie zarówno Iwonie, jak i jej rodzinie...

Gość Comitam
CO TY PIE**OLISZ COMITAM?! A TY PIE**OLISZ, PUKNIJ SIĘ W ŁEB weź się kobieto opanuj:D, bo ci chyba brak spermy wali na dekiel w zyciu nie będę miał takiej posranej laski jak ty:D

Gość niezle jestes powalona
pokaz rodzicom filmik na youtube, pewnie beda dumni z corki :D

"Tu na forum już się toczy zażarta dyskusja na ten temat... O wyższości kobiet nad mężczyznami. " tutaj to sie tocza takie dyskusje, ze faktycznie faceci drzyjcie, takie tu argumenty padaja od osob pokroju... mniejsza juz kogo :D

Oczywiście miałam na myśli temat "Mężczyżni nie powinni istnieć" :] @Borderlineowa - anonim "Comitam" to FACET... Koleżanka zacytowała fragment o facecie i ręczniku, pytając czy czytaliśmy. Czyli założyła, że nie wszyscy o tym wiedzą. Dlatego napisałam, że ja to wiem. Tyle.

Gość dziecko....
"Zresztą kobieta mogłaby i naga wyjść na ulicę," sek w tym, ze nie ma prawa :D za cos takiego zwijaja i wlepiaja mandat :D

Gość dziecko....
a ten recznik to ponad miesiac temu zbadali i wykluczyli ze ma jakikolwiek zwiazek :o 🖐️

" Oczywiście miałam na myśli temat "Mężczyżni nie powinni istnieć" :]" czemu mnie nei dziwi, ze zalozony i rozwijany przez naczelne idiotki forum? :D

Gość Comitam
02:49 Anka Cynamon A ja bym chciała wiedzieć, dlaczego kobiety zaspokajające facetów ustami to dzi**i :D:D czy to mają być te ważne tematy poruszane na forum? No no no..... :O

"A faceci to w ogóle głupi są w więkoszości... Ciekawe, że właśnie oni dopuszczają się przestępstw różnych różnistych..." a swoja droga, jak dajesz takie "argumenty" to lepiej uwazaj, bo mozna nimi rzucac w obie strony :o http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Zabila-wlasne-dziecko-i-zaczela-strzelac-do-pacjentow-szpitala---4-osoby-zginely,wid,12680633,wiadomosc.html?ticaid=1aeaa

Mama widziała filmik i jakoś nic do niego nie ma. :) Ucieszyła się, że wysłałam coś do tej całej Perry, skoro akurat nadarzyła się okazja. Nie wiem co w tym filmiku jest niepoprawnego? Z tą kobietą mającą prawo wyjść nago na ulicę nie miałam na myśli prawa cywilnego. ;) Źle się wyraziłam, ale mniejsza. Comitam - mam 16 lat, więc brak kontaktu ze spermą mi raczej na dobre wychodzi. :O Podobnych idiotów na kafeterii jest sporo, ale większość z nich to kobiety, stąd moje niesłuszne założenie. Wybacz. 🖐️

hej border... nie przejmuj się:) wg mnie nie prowokujesz na filmiku tylko jest fajny i zabawny ktos ma napukane we łbie:)

Gość Comitam
02:51 Borderlineowa Podobnych idiotów na kafeterii jest sporo, ale większość z nich to kobiety, stąd moje niesłuszne założenie. Wybacz. Hehehe, czyli jakbym był kobietą, to bym dostał opierdol a jak jestem facetem, to mi piszesz --wybacz Jedno jest pewne, dzieci powinny o tej porze spać, dziecino miła, a nie gadać na tematy przeznaczone dla dorosłych:O Asio! Do spania:O

Gdybym Cię pomyliła z facetem, a byłbyś kobietą, też bym napisała "wybacz". :O Tobie nic do tego o której godzinie zasypiam. Zamknij się i odczep ode mnie, bo to Ty nie masz nic sensownego do powiedzenia. Dzięki wielkie Mammi! :D

Zresztą to była obelga, bo zachowujesz się jak zrzędliwa baba. 🖐️ Nie wiem, może Ty lubisz pokazywać, że nie masz jaj. :O Zrzędzisz, czepiasz się, robisz z igły widły. No typowe babsko w czasie menstruacji. :O

@ Comitam - nie cytuj moich postów z innego topicu O_o Spamujesz. Chodziło mi o to, że większość przestępstw popełniają jednak faceci.

Gość Comitam
Borderlineowa Tobie nic do tego o której godzinie zasypiam. Zamknij się i odczep ode mnie, bo to Ty nie masz nic sensownego do powiedzenia. Sama się zamknij, bo gadasz tak bez sensu, ze szkoda słów :D Nie wiem, czy ćpasz, czy co innego robisz, ale to co piszesz, to tragedia. Info o tym ręczniku to już dawno nieaktualne, a ty ciągle grzebiesz z tym ręcznikiem i ze spermą, z którą podobno nie chcesz mieć nic wspólnego. Nie wiem, czym się zajmujesz na co dzień, ale gdybyś była normalną nastolatką, to zapewne byś wkuwała coś do szkoły na jutro albo odsypiała weekend. Więc nie ściemniaj, że masz 16 lat albo jeśli naprawdę masz, to wymiataj stąd :O out

Gość Comitam
Anka Cynamon Chodziło mi o to, że większość przestępstw popełniają jednak faceci. Bredzisz kobieto Kuźwa, czy tu siedzą same nieletnie porąbane pannice?:O