Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokal do wynajęcia

siostra męża

Polecane posty

Gość lokal do wynajęcia

Witam,mam nadzieje ze mi pomożecie,otóż tydzień temu wzięłam z moim kochanym ślub,bylo oczywiście wesele,po weselu w poniedziałek czy wtorek siostrunia mego męża zadzwoniła do niego i zażyczyła sobie aby przywiózł jej dwie skrzynki napoi które zostały,mój mężuś bez zapytania mnie już swej zony ,zapakował to i zawiózł siostruni....Czy ona miała prawo do tego,odpowiedzcie prosze i nie myślcie ze ja jakaś idiotka,bo bardzo się tym wkurzyłam

Gość m a dz
wrzuc na luz. moja tesciowa niczego nei chciala wziasc po weselu, a w niedziele zadzwonila zeby jej przywiesc napoje, wodke, jedzenie i ciasta. my to wszystko rozdawalismy gosciom wiec dla nas zostalo nei duzo i musielismy jej oddac bo tak sobei zazyczyla. (dodam, ze sami fifnasowalismy wszystko - aby wyprzedzic niektorych komentarze;)) a powinnas pogadac z mezem i tyle. siostrzyczke olej

Gość lokal do wynajęcia
Proszę niech ktos doradzi

Gość dorita.....
no masz racje tez bym sie wq....... pogadaj o tym z mężem i zapytaj czy na każde zawołanie siostry tak będzie leciał???

Gość bogaty koleśś
proponuje rozwod

Gość lokal do wynajęcia
??????????

Gość to tylko napoje
a mój mąż kupuje swojemu bratu samochód, a sam nie posiada, non stop daje na życie swojemu braciszkowi, bo biedaczek nie potrafi sobie poradzić w życiu

Gość Basia 4
Czy podczas nocy poślubnej straciłaś cnotę ?

masz rację, jeśli nie macie rozdzielności majątkowej to wszystko jest wasze wspólne i powinen cię zapytać o zdanie. myślę jednak że nie zrobił tego złośliwie i chciał dobrze. jego siostra to spryciula.

Gość jesteś walnięta!!!!!!!!
już szukasz dziury w całym, bo mąż zawiózł siostrze napoje. Współczuje twojemu mężowi. Z tego co pamiętam,to napoje i alkohol kupuje Pan Młody (lub jego rodzice) Zakupione było to przed ślubem, miał pełne prawo!!!

Gość lokal do wynajęcia
tak ale jaego siostra po weselu dostała juz taką wałuwę że nie powinna jeszcze o coś prosić....

nie powinna ale poprosila - teraz tego nie zmienisz. nie psuj sobie i mezowi humoru. powiedz mu tylko delikatnie, ze na przyszlosc chcesz abyz z Toba uzgadnial takie rzeczy i juz. nie kloc sie nie potrzebnie tylko ciesz sie miesiacem midowym zycze duzo szcescia

Gość handerkaa
jesteś walnięta!!!!!!!! a ty jak bys sie zachowala w takiej sytuacji? Bo dla mnie to troche bez kultury zadzwonic do kogos i poprosic o danie napojow. To kosztowalo pieniadze, ktore mlodzi musieli pewnie zaoszczedzic przed slubem. Rozumiem jedzenie, ktore moze sie zniszczyc ale napoje smialo mogli sobie zostawic. Do autorki - maz pewnie nie chcial odmawiac siostrze a tobie nie chcial nic mowic bo moze sie za siostre troche wstydzil.

Gość lokal do wynajęcia
no właśnie my na to wesele sami oszczędzaliśmy,razem,nasi rodzicie nam nie pomogli i nie dali nawet grosza bo nie mieli,dlatego uważam ze ta jego siostra jest bezwstydna,awantur robić nie będe bo ja bym wyszła przed mężem na tą złą,nie jego siostra,hm tak to już jest....ale ta jego siostrunia już przed ślubem go wykorzystywała,juz dawno to widziałam,ale myślałam że po slubie przestanie.

Gość lokal do wynajęcia
O jeszcze jedno wam powiem,mąż zabrał ręsztę wódki która została i zawiózł do rodzinnego domu,z którego się po ślubie wyprowadził.

Gość zonaaa meeza
skoro widzialas i nie zwrocilas uwagi/ nie porozmawialas z mezem, to skąd ma wiedzieć, że przeszkadza Ci to??!

nie rozumiem,dlaczego tak jedziecie co poniektórzy po autorce...ja bym sie zastanowila nad przypadkiem siostry - dopiero ma tupet,zeby dzwonic i jeszcze kazac sobie przywiezc...A maz dupa,bo jakby moja siostra zadzwonila z roszczeniami po MOIM weselu,to wiedzialabym,co jej odpowiedziec...

Gość lokal do wynajęcia
no też właśnie,siostra męża po ślbie dostała ekstra wałówę,naprawdę ekstra,i moim skromnym zdaniem nie powinna już nieczego sobie życzyć,bo daliśmy jej ile sami uważaliśmy,i ile mogliśmy,dlatego uważam że było to wstrętne i nie kulturalne by jeszcze się wpraszać i oczekiwać więcej.

Gość zonaaa meeza
A z wodka. macie gdzie ja trzymac?? pogadaj z mezem i zasugeruj, zeby byla na chrzciny. albo sprzedajcie ja zawsze troche gotowki odzyskacie

Gość lokal do wynajęcia
z tego co wiem to mąż juz sam ją zaczął sprzedawać,a czy mamy ją tutaj gdzie trzymać ,hm nawet mamy więcej miejsca niż u niego w rodzinnym domu,sama juz nie wiem,boję się że teraz po ślubie on się zacznie zmieniać,coś mi sie tak wydaje

Gość zonaaa meeza
moje siostry nie zadzwonilyby z taka prośbą. ale i tak oddalabym wszystkie napoje, bo nie pijemy takich świństw, wręcz ucieszyłabym się, ze pozbedziemy sie tego. z pracy przynosze i zawoze siostrze napoje, bo sami ich nie pijemy. nie rozumiem, co zalujesz siostrze meza. jak Cie tak boli to powiedz mezowi/ siostrze meza, a nie obrabiasz dupe za plecami.

Gość lokal do wynajęcia
no właśnie,twoje siostry nie zadzwoniły by z taką prosbą ,bo sa inteligentniejsze i by sie wtydziły....a po drugie to siostra męża raz cos mu dała za darmo,i przy tym powiedziała bracie pierwszy raz daję ci tą rzecz za darmo następnym razem zapłacisz ,ona potrafi mu tak powiedzieć a on na slepo da jej wszystko.

Gość zonaaa meeza
Wyglada to tak, ze wasz zwiazek partnerski nie jest. nie rozumiem, jak sobie mozesz na to pozwalac, a potem miec pretensje

Gość alicess
zonaaa meeza ty bys oddala, bo nie pijecie a oni moze pija takie napoje. Jest roznica, prawda? Nie widzicie w zachowaniu tej siostry niczego nienormalnego? To chyba cos z wami nie tak.

Gość klklklklklk
ach te siostry :////

Gość klklklklklk
słuchajcie to nie jest tak łatwo powiedzieć facetowi ze przeszkadza nam jego stosunek do siostry i na odwrót.. Moj dostaje ok 10 telefonow codziennie " o ktorej bedize " " co robi".. wczoraj go przekonala zeby zszedl z nią na grzyby zamiast przyjsc do mnie do pracy.. a nie widzielismy sie 2 dni.. Ale nie da się o tym spokojnie rozmawiac.. więc nie pierdolcie.. czyli tez moge się pozegnac ze po slubie to sie zmieni?? chcialam dodać ze narazie mieszkaja jeszcze razem... ona 22 on 24.. ale za 3 miesiace sie wyprowadzam z nim.. mam nadzieje ze choc wtedy ograniczy to wszytsko.. :/ no ale jesli nie to rozmowa musi byc/

Gość 222222
hehe, powiedz mężowi że chce ci się pic i żeby kupił to co zawiózł do siostrzyczki :D po prostu porozmawiaj z nim i powiedz że nie podoba ci się to i już a swoją drogą to niby z jakiej racji dajecie siostrze wałówkę? niezły sęp z niej :o

Gość zonaaa meeza
oczywiscie, ze widze. ale widze tez to, ze inni traktuja nas tak, jak sobie na to pozwalamy. wiec rozwiazanie dla mnie jest takie, zeby porozmawiac z mezem i uwsiadomic mu, ze taki uklad pasozytniczy nie ma sensu. skore nie mozecie liczyc na pomoc siostry, to po co jej w dupe wlazic. korzysci powinny byc obustronne.