Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofija777

Jego koleżanka z pracy

Polecane posty

Sofija, jeżeli przez rok facet nic nie zrobił mimo tego, że mu mówilas o tym, to cudu raczej sie nie spodziewaj. Chyba, że mu jakoś przemówisz porządnie, przydałby sie delikatny wstrząs..

Gość sorki, nie czytalam calosci
ale jesli draznia cie zachowania tej babki, to ty nic z tym nie zrobisz sama, jezeli oni musza razem pracowac. To ze ona sie zachowuje w sposob taki a nie inny, nie musi od razu swiadczyc o tym ze na niego leci. Niektore baby tak juz maja, ze nie wiedza kiedy dac sobie na wstrzymanie. To co mozesz zrobic, to pogadaj se swpim facetem, luzno, bez nerwow, o tym co myslisz na temat jej propozycji wzgledem niego oraz sposobu w jaki sie do niego zwraca. Zasugeruj mu delikatnie, zeby sam jej nastepnym razem zwrocil uwage,kiedy uslyszy od niej tekst stylu "kochanie", np. odpowiadajac, ze "kochanie" jest zarezerwowane wylacznie dla jego kobiety. ciebie znaczy. Na propozycje spotkania, niech jej odpowie, ze nie, bo ma juz wspolne plany z toba. Powinna sie odczepic, jesli sie jej jasno powie, ze on juz ma kobiete swojego zycia.

piszesz, ze on twierdzi ze nie masprawy miedzy nimi wiec nie ma co sobie sprawa zawracac glowy. On sie MUSI od ciebie dowiedziec, ze samo to ze ona sie do niego zwraca w taki wlasnie sposob, juz jest przegieciem, nie podoba ci sie to i on ma jej dac w jakikolwiek sposob sobie tam chce, ze takie odzywki w jego strone sa nie na miejscu. Nie bardzo masz wybor, bo jesli on tego nie zalatwi, dalej bedziesz sie tym gryzla, a sama juz pewnie widzisz, ze to nie robi dobrze na twoje samopoczucie a co za tym idzie takze na ogolna atmosfere w waszym zwiazku. im predzej to zalatwisz tym lepiej dla was obojga.

Gość Sofija777
Ja z nim rozmawiałam już na ten temat, jedyne co osiągnęłam to to, że do niej się w ten sposób nie zwraca. Jej zachowanie i odzywki uzasadnił tym, że ona ma po prostu taki sposób bycia i do każdego tak mówi. Uważam, że żadna rozmowa z nim na ten temat nie ma sensu.

Gość Gryzmolinda
A gdybyś tak zadzwoniła do jej szefa, z prośbą o referencje, że niby z jakiejś firmy, że pracy szuka. Mogłaby się znaleźć na wylocie. Albo od razu by wyleciała, zależy jaki szef.

Gość Sofija777
Gryzmolinda - mogłoby zadziałać. Jak laska przegnie po całości, to może tak zrobię. Wreszcie jakiś konkretny pomysł.

Gość Zuzanna Amelia
Czyli najbardziej ci odpowiada podkladanie swin i nieuczciwe zagrania. No to zycze zeby ta laska zrobila to samo z toba.

Gość Sofija777
Wybacz, ale czy uważasz jej zagrania za uczciwe wobec mnie? Cierpliwie rok czekałam, aż się laska odczepi, ale widocznie nie ma zamiaru. A ja nie mam zamiaru czekać, tak jak ktoś napisał na kryzys w moim związku, który ona wykorzysta. Jeśli to nazywasz podkładaniem świń, to jak nazwiesz jej zachowanie. Dla mnie to zwykłe chamstwo albo nawet k**estwo. Nie mam zamiaru grać fair, skoro ona tak nie gra.

Gość Zuzanna Amelia
Nie wiem jakie jest jej zachowanie. Wiem tylko ze twoj facet wyraznie na nia leci a ty coraz bardziej szalejesz z zazdrosci. Co ona zrobila przeciwko tobie? No wlasnie - co zrobila? Ze adoruje faceta, ktora jej na to pozwala a moze i zacheca i ktoremu to wyraznie odpowiada skoro nie chce tego zmieniac. Podkladaj swinie. To jedyne na co cie stac. To twoje prawdziwe ja io twoja prawdziwa natura. Teraz juz rozumiem dlaczego twoj facet trzyma ten kontakt i zycze mu zeby sie z ta laska zwiazal na zawsze.

Podłóż jej świnię! Podłóż jej świnię! Bo ona podłoży Tobie :P Właściwie to to robi cały czas ;)

Gość Sofija777
Błagam cię, przestań mi tu moralizować. Twoje wnioski płyną z jakichś wyimaginowanych sytuacji, bo nawet nie raczyłaś wszystkiego dokładnie przeczytać. Rzeczywiście jest chyba tak, jak ktoś wcześniej napisał, że nienawidzisz wszystkich kobiet. Poza tym pytanie było, co zrobić z tą laską, żeby mieć z nią wreszcie spokój. To co dla mnie moralne pozostaw mnie.

"Rzeczywiście jest chyba tak, jak ktoś wcześniej napisał, że nienawidzisz wszystkich kobiet" Miałabyś u niej fory, gdybyś była samotną matką... Ale nie jesteś, więc jesteś potencjalną rywalką, stąd te ataki :P

Gość Zuzanna Amelia
Idz, niszcz, pal, szmac. tO LUBISZ , TEGO CHCESZ I TO ZROBISZ Pamietaj tylko , ze JAK SAMA WEJDZIESZ W GOWNO TO SAMA ZACZNIESZ SMIERDZIEC' Wychodze z tematu

Gość Zuzanna Amelia
Komik - zamiast sie wymadrzac zrob test.

"Pamietaj tylko , ze JAK SAMA WEJDZIESZ W GOWNO TO SAMA ZACZNIESZ SMIERDZIEC" są ludzie, którzy uważają, że nieczyste metody należy zwalczać honorowo i czysto... czyli - gdy jakaś lafirynda podrywa faceta innej kobiety, tamta powinna wyzwać ją na pojedynek, na szpady, przy blasku księżyca, oczywiście przed pojedynkiem wyśpiewując pieśń pogardy pod adresem lafiryndy... to fajna postawa, tylko takie kobiety zazwyczaj zostają samotnymi matkami :P a ich byłymi facetami cieszą się lafiryndy :P

Gość Gryzmolinda
Uważam, że podkładanie świń jest jak najbardziej na miejscu. Ja bym nie miała żadnych skrupułów gdyby mi któraś tak koło dupy robiłą. Im gorsza świnia tym lepsza, moż z wyjątkiem palenia włosów i siekiery w plecach. Więcej pomysłów niestety nie mam. No dziewczyny wykażcie się inwencją, kto potrafi jak nie my?

Gość Sofija777
Wyobraziłam sobię tą scenę od razu, przy pieśni pogardy w moim wykonaniu pękłam ze śmiechu. Przypuszczam, że to byłby chwyt poniżej pasa i uciekłaby gdzie pieprz rośnie. Ale jakkolwiek napisane, święta prawda. Uważam że i tak za długo czekałam.

Gość mialam problem
ale jak juz za moimi plecami rzecz jasna, zaczal z nia romans, to problem zniknal... kopa w dupe (po prawie 2 latach) i tyle... coz bylo robic? a on sie nie przyznal .

" Im gorsza świnia tym lepsza, moż z wyjątkiem palenia włosów i siekiery w plecach." z włosami to niegłupie jest... ale nie palenie... wyczaj, gdzie chodzi do fryzjera... podpłać panienkę, która farbę rozrabia i... hmmm... zielony będzie ok?:P

Gość Sofija777
No i właśnie tego wolałabym uniknąć. Na porządne intrygi czekam. Kobiety ponoć są w tym najlepsze.

"No i właśnie tego wolałabym uniknąć" zielonych włosów? :P mogą być różowe :D

Gość Sofija777
Można jej też zafundować u tego fryzjera palenie włosów silnym rozjaśniaczem. Nie wiem co gorsze, zielony czy chamski popalony żółty. Niegłupie, zapytam kiedyś przy okazji u kogo farbuje włosy. Tylko tych okazji mało, a śledzić jej nie będę, nawet czasu na to nie mam.

Gość Sofija777
Może też być tak, że farbuje włosy sama. Ale to mi podsunęło chamski pomysł. Jako, że oni pracują w reklamie, nikogo nie powinno zdziwić, że producent farb i kosmetyków dla którego pracują przyśle kilka farb do wypróbowania. Zawsze można spreparować jej miedziany kolor na jakieś cudo. :)

"Może też być tak, że farbuje włosy sama" może, ale to tylko woda na Twój młyn :P tak jak sama napisałaś - jakaś fajna próbka i jedziesz :P

Gość Zuzanna Amelia
17:59 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; Jaki znów test? Ten sam, który ma zrobić Szukaniowy? DOKLADNIE TEN SAM

dajcie spokoj z intrygami, przeciez jedyna osoba, ktora moze to bardzo latwo i w 5 sekund, raz a porzadnie zalatwic, jest twoj facet. Gdyby chcial zeby ona zmienila swoj stosunek do niego, to on juz by tam wiedzial na pewno co jej powiedziec zeby sie odczepila. Na miejscu autorki, zaczelabym sie zastanawiac, dlaczego, pomimo usilnych rozmow z jej strony, facet sie jeszcze na to nie zdobyl......A moze wlasnie warto byloby mu takim tekstem pojechac, i powiedziec mu, ze cos tu nie pasuje, skoro ona dalej pozwala sobie na takie zagrywki, bo przeciez gdyby chcial, to jednym ale konkretnym tekstem miglby ja skutecznie splawic.

Ale nie wiem skąd mam ten test wziąć? jeśli chcesz żebym coś wypełnił, przyślij mi na maila

"Gdyby chcial zeby ona zmienila swoj stosunek do niego, to on juz by tam wiedzial na pewno co jej powiedziec zeby sie odczepila." ale po co on ma to zmieniać? ładna laska go podrywa - dla niego to sytuacja bardzo przyjemna

Gość Sofija777
Wiesz mój facet był wychowywany przez same baby i w życiu nie powie żadnej, żeby się odp***doliła. Poza tym to facet, on nie widzi w tym niczego złego, bo jemu to zwyczajnie schlebia. To też niczego nie zmieni, bo on mi może powiedzieć, że z nią gadał, a skąd ja mam wiedzieć czy rzeczywiście tak było. Podsłuchu im nie założę i nie będę przy nim ślęczeć. Wolę działać. Nawet jeśli miałabym wyjść na ostatnią sukę. Jestem w stanie z tym żyć.