Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofija777

Jego koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość domidomidomidomi
Też uważam że trzeba grać ostro w takich sytuacjach. Z czekania nic dobrego nie wyjdzie, z tą farbą dobra akcja. Trzymam kciuki

Gość Zuzanna Amelia
18:19 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; Ale nie wiem skąd mam ten test wziąć? jeśli chcesz żebym coś wypełnił, przyślij mi na maila OK ale dzisiaj juz nie zdaze bo ten test trzeba analizowac na biezaco a szukajacy jeszcze nie przyslal swojego a ja zaraz musze zejsc z neta. Podesle Ci to jutro. Masz czas po poludniu?

Gość TH is IT PD
mam nadzieję że go zostawisz

"Podesle Ci to jutro. Masz czas po poludniu?" będę tutaj pewnie tak mniej więcej w godzinach 13-18 więc możesz mnie wtedy łapać

Gość Zuzanna Amelia
OK

Gość WielkaLalala
Ja zrobilam kiedys podobny numer, ale musialabys znac jej adres. Wsadzilam jej do skrzynki pocztowej probke kremu, ktora wzielam z apteki. Za pomoca strzykawki wyjelam krem a wsadzilam najtanszy i najgorszy samoopalacz jaki znalazlam. Nie wygladala za ciekawie, to bylo wredne, ale akurat sie nalezalo. Nic mi to oczywiscie nie dalo oprocz jakiejs satysfakcji. Do tej pory sie usmiecham jak o tym pomysle. Sory za brak polskich liter, nie mam.

a dla mnie jesteś żenująca, autoreczko nie rozumiem kompletnie dlaczego JEJ masz podkładać jakiekolwiek świnie? ONA, przypominam, jest wolna i może sobie robic co chce i z kim chce, nawet jesli flirtuje sobie z Twoim facetem to jej sprawa i Tobie się z tego tłumaczyc nie musi, bo niby czemu? wytłumaczyć natomiast powinien się Twój facet, bo to ON jest w związku i za dużo sobie chyba z tego nie robi.. a Ty zamiast ustawić jego raz na zawsze, jak Ci ktoś wyżej radził, to będziesz ganiać za dziewczyną...odgonisz tą, przyjdzie następna, może nawet ładniejsza i łatwiejsza i co wtedy zrobisz? wszystkie będziesz ganiać? :D poza ty, pokazujesz swojemu facetowi, że on biedny miś nic niewinny, może sobie zawsze flirtować z kim chce, bo to jego przywilej, a wina i tak zawsze będzie po stronie kobiety, tak jakby ona miała wobec ciebie większe zobowiązania niż on :o nie chodzi tu wcale jak pisze komiczne o walkę inną bronią i pokazywanie klasy komuś kto tego nie zrozumie, tu chodzi o wytaczanie calej artylerii niewłaściwej osobie, bo osobą którą powinnas ustawić jest tylko Twój facet, a nie armia kobiet które on spotyka w ciągu dnia

Gość ja na twoim miejscu
zostawilabym to zwyklemu biegowi, jak ma cie zdradzic to zrobi to, przypatruj sie mu co robi i tyle,za jakis czas sama zobaczysz co jest grane, a przez ten czas zajmij sie swoim zyciem, znajdzpasje zainteresowania, facetow na tym siwecie jest baaaardzo duzo:) dlatego do zycia trzeba wybierac najlepszych