Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1a

wszyscy mezczyzni ktorych poznaje są beznadziejni!

Polecane posty

nie pamietal nawet kiedy mam wazy egzamin ale kwiatki prrzyniosil nie by zadnego zywego zainteresowania mna ale kwiatki były BIERDOLE WAAAAAAAASZE KWIATY!Chce umrzec!!Wszyscy klamia nikt nie jest soba kazdy sciemnia i gra..Pisze ze teskni bo wypada..a wtym czasie bzyka sie z inna wszyscy tacy jestescie.. nabralam sie psychotropow zraz popie wine i asne

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUmrzec bym chciiala i nie miec ani jedego kwiata na pogrzebie.....kwiaty to sciamaaaaaaaaaaaaa

Gość adwokat 27
i nie szkoda mu kasy 40 zeta w ciemno? i to 3 razy? bezowocnie... musiało mu być przykro

byl poogady zdradzal mnie a te drogie kwiatki mialy uspic moja czujność mialam sie cieszyc i straci rozsadek i stracilam..byl z inna a pisał mi "tesknie malenstwo"?

1a - może po prostu nie potrafisz zainteresować sobą porządnego faceta? tacy zazwyczaj nie wypisują do lalek na sympatii tylko robią jakieś pożyteczniejsze rzeczy.

Gość adwokat 27
czyli dałaś mu dup y? za te kwiatki?

ide spac bo nabralam sie lekow i obraz mi sie zamazuje ryczec mi sie chce tak bym chciaa kogos kto nie udaje kto naprawde by sie o mnie martwil i mnie kochal;(

Gość adwokat 27
takiego co by kochał naprawde to kopłabys w du pę, jak znam życie

Gość chicane_chicane
...a ja nie gram i pewnie też jestem nijaki. Jestem sobą , ale kogo to obchodzi.

Gość ehhhhhhhhh
I nawzajem

Gość ghjghjgh
Dokladnie jak czlek kocha to jest nudny i tzrba go zrobic w konia a jak nie kocha to cham i prostak. bab to dogodzic a prawda jest taka ze wiekszosc to materialistki ktore leca na $

dokładnie, porządnych i miłych ma w tyłku to niech się nie dziwi że reszta chce ją wykorzystać za bukiet kwiatów:D

skoro bierzesz psychotropy to masz problemy ... psychiczne :) skoro masz problemy psychiczne to pewnie tych facetów ... przejaskrawiasz :) mam wrażenie, że to nie Ci faceci sa winni, ale Ty masz chore widzenie świata :)

Gość na portalach randkowych nie ma
normalnych ludzi. Normalni poznają się w szkole, na studiach, w pracy. Z portali korzystają narcyzi i podrywacze, wiecznie poszukujący, którzy nie wiedzą, czego chcą, chorobliwie nieśmiali, zakompleksieni, zdesperowani.