Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem

im więcej wyda na mnie pieniędzy tym bardziej mu zależy - tak myslicie

Polecane posty

"jak im się nie pozwala to się buntują i odchodzą w pi**u" Po pierwsze - zależy jak się nie pozwala. System "słuchaj mnie albo ci zajebie" nie jest najlepszy... Po drugie - jeśli i tak odchodzą to znaczy, że były niekompatybilne.

Gość Zuzanna Amelia
Autorze - "takie jest wspolczesne rozumowanie kobiet" ? A co ? Nie maja racji? Udowodnij

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
lubię lizać owłosioną cipe mojej starej

może nie do końca tak...kobiety wiedzą jak dostać to czego chcą ... dasz palec to i łokcia zjedzą..

a jeśli odchodzą to znaczy ,że nie były warte ...więc niech sobie idą :) kiedyś trafisz na tą właściwą

Gość a ja mam to w d
etam ,,,jestem kobieta 25 letnia zarabiam 5 kola netto , studia , mam mieszkanie o wartosci 500,00tys zl 50m2 w centrum duzego miasta auto prawo jazdy ... wszystko sama robie ,,,meble skladam , dziure wywierce ...sama wszystko w domu zrobie , ugotuje ,posprzatam , mam meza ktory zarabia mniej ode mnie inic w dmu nie robi ... kupuje mu prezenty , on mi bardzo zadko , zapraszam go na kolacje :) itddd wiec sa tez inne kobiety ...a w dodatku jestem sexi laska ...:)

Gość TakaJedynaJa
jesli jest tak jak piszesz to mój były facet musiał byc tranzwestyta ponieważ to ja płaciłam w restauracji , ja go ubierałam a on nawet łaskawie sie spotkać ze mna nie chciał i co???? Zostawił mnie po trzech latach związku a ja mam teraz wyrzuty ze powzwoliłam się tak traktowac wiesniakowi. Wiesniak i głupi chuj!!!! A ja bym mu gwiazdke z nieba dała gdybym mogła. Tak więc zamknąć ryje i mnie nie wkurwiac bo mam urodziny

Facet ma umieć wszystko , dobrze zarabiać , obdarowywać prezentami , zapraszać na kolacje itd. Dużo tych umiejętności nie wymieniłeś :P

Gość a ja mam to w d
dla mnie wszyscy faceci sa tacy sami ... patrza na wyglad ... wszyscy to psy na baby ..jak maja okazje to skok w bok ....

a ja mam to w d..a ... co palisz ze masz takie jazdy??? chcesz się z kolegą wymienić na towar, cream ?:)