Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenTypTakMa

Przejrzałem telefon mojej kobiety i się załamałem

Polecane posty

TenTypTakMa ale jeszcze jak tam przemysle to na zimno hmm skoro faktycznie miala by przede mna co ukrywac itp.. to chyba by sie z tym kryła jakoś? a ona zostawia telefon sobie, nie kasuje tych smsow itp.. moze faktycznie to tlyk koledzy ? (tak wiem ciezko w to uwierzyc po takich smsach no ale..) ehh facet jak zakochany to jest po prostu poj**any, ma klapki na oczach i koniec Może nie pojebany ale klapki na oczach ma na pewno. Czasami osoby obserwujące sytuacje z boku zauwaza wiecej niż Ty. Ja bym na Twoim miejscu nie łudziła sie, bo te smsy nie wróżą niczego dobrego. Może faktycznie to tylko koledzy, ale z kolegami rypac tez sie można. Nie ma sie co załamywac, trzeba sie pozbierac i zyc dalej.

Gość To ja sie podszywam pod was
Moja stara to szmata.

Gość To ja sie podszywam pod was
jestem jebanym leszczem z którego sie smieją w realu dlatego musze jakos odreeagowac.. nigdy nie ruchalem i pewnie nigdy nie porucham przepraszam was,, musze sie pod was podszywac bo jestem lamusem :(

Gość Ludzie na tym forum sa popierd
Ty kretynie nie potrafisz nawet zdania porzadnego w naszym jezyku skleic :P

zastanów się, czy niczego jej nie brakuje w związku z Tobą, skoro szuka gdzie indziej. kobieta nie będzie siedzieć i czekać nie wiadomo ile. pomyśl, czy poświęcasz jej wystarczająco dużo czasu, czy spędzacie go razem, czy macie jakieś wspólne zainteresowania. kobieta nie szuka szczęścia poza związkiem, jeśli ma je w nim zapewnione.

Gość TenTypTakMa
Szczerze? uważam, że po prostu ja jej nie kręce fizycznie.. nie jestem jej "ideałem" i dlatego z jej strony jest tak ajakas lekka obojetnosc i moze wlasnie szukanie na boku? sam nie wiem ja sie mecze z tym ale jednoczesnie nie potrafie tego zakonczyc

Nie czytałam całego tematu i przepraszam, jeśli to pytanie już padło, ale ile jesteście ze sobą?

Gość lEJDI IN RED
Mój Drogi nie bierz sobie do serca niektórych prymitywnych komentarzy - dla nas nie neutralnych "obserwatorów" sms-ów Twojej dziewczyny jasno wynika,że ma coś na sumieniu a to "kotku? " tak nie mówi się do przyjaciela...Obserwuj ją caly czas, teraz już jesteś bogatszy o to co już wiesz , nie wypytuja lae co Ci zaszkodzi sprawdzać tylko tak,żeby niczego się nie domyślila..a potem podejmuj decyzję, Powodzenia...myślę,że klamstwo ma krótki nogi i wpadnie ta Towja:)