Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanienienie

Wywolywanie zdjec Rossmann. Zadowoleni?

Polecane posty

Gość Pytanienienie

Wywolywal ktos kiedys zdjecia w Rossmann'ie? Cena jest atrakcyjna, ale czy jakosc tych zdjec jest dobra?

Gość Pytanienienie
uppp

Gość Pytanienienie
a czy może sie zdarzyc że na zdjeciu za moimi plecami pojawi sie duch??slyszałam taką legende

Gość Pytanienienie
Dzieki za info. To wywolam tam:)

Gość Pytanienienie
czy ten duch zdejmie mi majtki?

Gość diabelkowa007
NMZC mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z tej usługi :)

Gość diabelkowa007

Gość diabelkowa007
ahh podszywy wszedzie buszuja...

Gość diabelkowa007
ja jestem zadowolona,mam orgazm

Gość diabelkowaO07
boje sie że diabełek bedzie zly że mam orgazm z kims innym niz jego wibrator

Gość Kevin 4000
Zanoisz i tam jest takie miejsce do wrzucania. Sam sobie wypisujesz dane i bierzesz kwitek. Jakby co to pytaj obsługę. Ja tam wywołuję slajdy - jest bardzo dobrze i tanio!

Gość misterry28
Ja byłem zadowolony z Rossmanowych odbitek do czasu, gdy nie oddałem zdjęć do wywołania w Vertis. To firma działająca on-line, ale są naprawdę świetni w tym, co robią. Jestem laikiem w tej dziedzinie, także wszelką obróbkę zdjęć, dobór formatu, kolorystyki i innych pierdółek zostawiam fachowcom:) Cenowo są trochę drożsi- nie ma co ukrywać,ale jakość jest nieporównywalna.

Gość bronsdon
Ja wywoływałem na Vetis.pl ostatnio i bardzo mi się wszystko podobało. Szybko, tanio i rzetelnie. Polecić tylko mogę :)

Gość buggatti
A jak wygląda to cenowo? Jest taniej niż np. na Empik.pl?

Gość bronsdon
Moim zdaniem jest taniej, a jakość jest ta sama. W Vertis.pl masz profesjonalnie wszystko zrobione, dostawę na czas, więc nie trzeba się o nic martwić, że coś zwalą z naszymi zdjęciami.

Gość haaaaa
ale reklama

Gość voltaren
Reklama reklamą, chodzi ot o, żeby podzielić się doświadczeniem w tym zakresie. Ja wolę na przykład kupowanie przez internet i jak tylko mogę to robić, to to robię. Tak samo jest z odbitkami.

Gość Ducarabolka
Ja nie mam problemu, mogę kupować i tu i tu, ale wiadomo, że wygodniej jak wszystko Ci przychodzi do domu. Często też jest taniej, ze względu na koszta jakie musi ponieść firma. To często decyduje.

Gość gość
a ile kosztuja te zdjecia w rossmannie ???

Gość karla334
W sieci są różne portale oferujące wywoływanie zdjęć, np. fotolab. Jak nie w rossmanie to możesz spróbować gdzie indziej.

Gość gość
Pierwszy (i ostatni)raz wywoływałam zdjęcia w rossmannie format 9/13 i otrzymałam zdjęcia nie wiadomo jakich rozmiarów, m.i. kwadratowe, wąskie i długie. Nijak to się ma do podanego przeze mnie rozmiaru. Żałuję bardzo i nie polecam!!!!!!!

Gość DarDar
Zdjęcia beznadzieja, zamówiłam różne formaty w osobnych kopertach, a dostałam wszystkie zdjęcia takie same tylko jedne były oczywście droższe, oprócz tego niektóre miały dziwne formaty np. kwadrat mimo, że były robione tym samym aparatem przez profesjonalnego fotografa. NIE POLECAM

Gość Anka212
Ja przeważnie wywoływałam w Rossmannie. Jakość tych zdjęć była... powiedzmy zadowalająca. Ale chciałam zrobić ładny album z pierwszego roku życia mojego synusia, polecono mi stronę http://fotopakiety.pl - wykonali nam naprawdę piękny album, super jakości i w konkurencyjnej cenie. Z czystym sercem mogę polecić.

Gość gość
Zdjęcia które dostałam są po pierwsze każdy innego formatu... a po drugie część zdjęć jest zamazana czego nie potrafię zrozumieć.. bo jeszcze gdyby to były zdjęcia robione telefonem to ok, ale ale tu chodzi o zdjęcia, których jakość powinna być najlepsza, które robione były aparatem lustrzanym. 1/3 zdjęć jest do wyrzucenia, większość muszę popsuć- UCINAJĄC.. bo inaczej nie zmieszczą mi się do albumu. NIEPOLECAM

Hejka. Jeszcze jakiś rok temu zdjęcia wywoływałem tylko u fotografa ale to się zmieniło gdy odkryłem możliwość wywoływania zdjęć przez internet. Zdjęcia wywoływane przez internet są przede wszystkim tanie i gotowe w ciągu 24 godzin. Zdjęć w Rossmannie nigdy nie wywoływałem, ale wiem że w http://www.fotolab.pl/ jakość zdjęć jest bardzo dobra.

Gość gość
Nie wiem jak tam jest, ale z Empik Foto wiele razy wywoływaliśmy i jakość ok. Zresztą - tutaj chodzi też o stawkę, bo jednak zdarzało się płacić nawet mniej niż 20 groszy za odbitkę, a normalnie na mieście płaciłam nawet 50 groszy. W necie jest więcej promocji, nie muszę ze zdjęciami iść na miasto, wszystko wrzucam online. A to dla mnie dosyć istotne.