Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Jak to jest jak wyskakuje pępek w ciąży???

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Jestem w 20t.c i mam dziwne kłucie w pępku, ale nie zawsze i nie wiem, czy pępek nie chce mi wyskoczyć:). Szczerze się przyznam, że boję się tego momentu i proszę o opisanie mi tego momentu, co czułyście itp:)

Gość Kafeterianka252
up no dawajcie dziewczyny,,,

Ja żadnego kłucia w pępku nie czułam. Z czasem, gdy brzuch robił mi się coraz większy to pępek wyszedł na wierzch ;)

Gość Kafeterianka252
hehe:) No jak wychodzi na wierzch:):):)

Gość Kafeterianka252
No ale chodzi mi o to, czy to bylo gwałtowne, czy bolało, czy po prostu obudziłyście się z pepkiem na wierzchu:):) Proszę o wyrozumienie, bardzo mnie to ciekawi:)

No w miarę tego jak brzuch rosnął w ciąży :o To pępek, a raczej "dziura w brzuchu", że tak to nazwę zanikała:o Pod koniec ciąży poprostu zrobił się nieco wypukły. Inaczej tego nie potrafię wyjaśnić.

Gość Kafeterianka252
hehe, dzięki o to mi chodzilo, po prostu myslalam, że tak puk i już, (to moja pierwsza ciąże) hehe i to nie prowo:) Po prostu z kąd moglam wiedzieć?:)

mi pepek wyszedł (nie wyskoczył :P ) niestety ale bez żadnych tam kłuć czy czegokolwiek...po prostu im wiekszy sie brzusio robił tym bardziej wypychał pępek, i tyle. nie było żadnego 'momentu' hahah ;) ja Ciebie autorko cos kłuje to może Ci sie robi przepuklina pępkowa?

Ty tak poważnie pytasz? to przecież bardzo logiczne: brzuch rośnie i pępek jest coraz "płyciej", czasami nawet wychodzi na zewnątrz przy b. dużym brzuchu. Niektóre kobiety całe życie mają wystający

kiedyś słyszałam że jak wystaje pępek to urodzi się syn a jak ciemna kreska pod brzuchem to córa

'puk' hahahah a co stałaś z dyktafonem i czekałaś na ten 'moment+ odglos' jakby to conajmniej korek od wina miał wyskoczyć? :D hahah ojezus, ciekawe jak Ty będziesz swoje dziecko świata uczyć jak sama tkaie pierdoły wygadujesz :o :P

Gość Kafeterianka252
Hehe, kłuje mnie chyba dla tego, że mam dwie dziurki a brzusio bardzo szybko teraz mi rośnie, no oki dzieki za odp

Gość Kafeterianka252
Ojej, co cię czepiacie:):) Nie wiedzialm tego, gdzieś po prostu wyczytalam " w 20 tc pępek może dac o sobie hucznie znać" i zaczęlam się zastanawiać:)

Gość Masia26
Ja jestem w 28 tc i jak narazie mam pępek wklęsły, trochę się rozchodzi,ale nie przypomina jeszcze guziczka:) Zresztą nie każdej kobiecie się uwypukla.

Gość Kafeterianka252
No już już, zakecona strasznie jestem:):) To musi być przez dziurki:(Musze kremikiem smarowac:)

jakie znowu dziurki?? :D (od kolczyka?) rrrrany :P a mi wystaje, mam kreskę i będe miec chłopczyka no i ? :P

Gość Kafeterianka252
Tak tak od kolczyka, który wyciągnęłam. W zasadzie mam dwie dziurki na gorze i na dole:)

Jestem w 35 tyg ciąży i nie mam wypukłego pępka. Pępek w zasadzie zrównał mi się z resztą brzucha. A jeśli chodzi o to kłucie o którym piszesz to przez dziurki po kolczyku. Ja też miałam kolczyk i skóra w tym miejscu jest bardziej wrażliwa.