Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregergege

od kiedy zaczełam traktowac mezczyzn jak osoby specjalnej troski intelektualnej

Polecane posty

Gość gregergege

zycie jest prostsze i nie mam do nich pretensji ze sa takimi dupkami...;)

Gość gregergege
":)

Gość aha i achh
nazwałas to, co ja też robię od jakiegoś czasu, ale nie mogłabym tego ująć ładniej :)

Gość gregergege
nic na to nie poradze sa nieodpowiedzialni, egoistyczni, wymagaja nadskakiwania i opiekowania sie nimi, gdy zobacza kawałek świeżej dupy odrazu leca z wywalonym jezorem, coz to innego jak nie uposledzenie?

Gość mogłabyś rozwinąć temat
? :)

Gość jeeeeeeee
świetnie to ujęłaś - zgadza się co do joty :D

Gość gregergege
:)

Gość to jest różnica
płci. Kobieta leci z wywalonym jęzorem jak zobaczy dobrego reproduktora z własną firmą 🖐️ Jak nie wiesz ma to związek z ewolucją i sposobem rozmnażania :classic_cool:

Gość gregergege
ja tam nie lece na kase;) jestem niespełniona romantyczna...zaden z moich byłych grosza nie miał i kazdy byl dupkiem...

Gość to bardzo ciekawe, ciekawe
Bo ja zacząłem ostatnio tak traktować dziewczyny, tj. za proste istoty i w ogóle ostatnio mnie nie interesują. Może to jest taki bunt swoisty, bo mam 19 lat dopiero, ale jakoś też mi łatwiej. Zero stresu czy się im podobam czy nie, i inne aspekty.

Gość to jest różnica
no to kwestia twojego skopanego wychowania z domu rodzinnego albo innej traumy. Sama lubisz dupków więc na takich lecisz a świadomie nie wiesz dlaczego. Tatuś był dupkiem? Albo mamusia takich lubiła? Przykłady z bliskiej rodziny? Traumy z dzieciństwa? przyznaj sie:P

Gość jeeeeeeee
Faceci coraz bardziej niewieścieją - byle problem i już dół. Co drugi jest maminsynkiem wymagającym ciągłej adoracji, albo kolejnym Piotrusiem Panem - wiecznym dzieckiem :P Ciągle obrażeni, nadęci lub znudzeni.

Jestem znudzony tym udawaniem niedostępnych przez dziewczyny, a gdy ja już sobie daje spokój, to zmieniają się rolę i ja nie mam spokoju. Poza tym są inne rzeczy jeszcze. Irytuje mnie też to, że chyba z pół roku nie widziałem ładnej dziewczyny... No, może jedną.

Gość podziękuj feministką
bo dzięki nim kobiety zajmują "męską przestrzeń" ale wymagania co do samca się nie zmieniają. Więc wymagania i frustracja kobiet ("nie ma już facetów") rosną. Bo dyrektor może się związać z nauczycielką a przy odwrotnym układzie płci kobieta na to nie pójdzie.

Gość gregergege
popatrz na kafe kobiety pisza ze mąz je zdradza w zamian dostaja rady pt-dbaj o siebie, rob mu dobrze, gotuj ulubione potrawy, nadskakuj mu, badz idealna zona hahaha smiech mnie ogarnia facio sie znudził(normalne) i dupczy inna cizie a zona jego ma na nim skakac o czym to swiadczy?? cooo? mam 26 lat

Gość jeeeeeeee
Żeby się wiązać - to trzeba znaleźć odpowiednią osobę. Co z tego, że facet ma stanowisko, samochód i kasę, kiedy brak kultury i inteligencji zasłania sprytem i chamstwem.

Gość gregergege
nad nim skacze miało być...

Gość bo taka jest wasza qrwa
rola macie nam naskakiwac ajak sie nie podoba to zmiencie orientacje :classic_cool:

Dziewczyna też mogłaby by trochę inicjatywy wyrazić ze swojej strony. :) Oczywiście bez przesady. Może same nieciekawe spotykam jak na razie.

Gość jeeeeeeee
No proszę - następny frustracik :P Może mógłbyś zostawić swoje przerywniki i porozmawiać kulturalnie ?

Gość jeeeeeeee
to było do postu z 19.17

Ja adorować dziewczyny i dbać o nie lubię. Ale najgorsze jest jak już widać, że dziewczyna udaje niedostępną i wydaje jej się, że nie da się tego poznać.

Gość niesmialo wtoroje
...autorce. Wiesz, masz racje. Tylko przyjmujac taka wobec mezczyzn postawe, mozna w miare bezpiecznie, spokojnie i w harmonii ze swiatem zyc obok nich. No bo jak dlugo mozna wmawiac samej sobie, ze facet z ktorym sie jest jest idealem, a glupie bledy, ktore popelnia jeden za drugim, to tylko tak mu sie zdarzaja bo mial slabszy dzien. Nie jestem walczaca feministka, ale jak sie tak blizej przyjrzec temu co sie dzieje w spoleczenstwie miedzy plciami, to latwo mozna zauwazyc, ze poniewaz mezczyzni po prostu nie potrafia zyc, ich bezgraniczna sklonnosc do potkniec, wpisana zostala na stale w ich profil. Wszystko mozna im wybaczyc, ba, nawet powinno sie, no bo faceci tacy juz sa, bo oni tak juz maja. A kobiety maja byc od tego, zeby sobie jakos swoja przemyslnoscia radzic ze swoimi malymi, niesfornymi chlopcami, ktorymi przeciez rodza sie i nimi umieraja. Wszystko trzeba im wybaczac, na wszystko przymykac oko, do wszystkiego w kontaktach z facetem nalezy podchodzic z dystansem, no bo to jest FACET. dokladnie, tak jak w przypadku niepelnosprawnych czy umyslowo uposledzonych, na nich tez nie mozna sie za wszystko gniewac, bo tak juz maja, to nie ich wina...analogia jest tu bezsprzeczna.

Gość jeeeeeeee
A to - to po prostu forma flirtu :D

Gość no nie wiem kto tu jest
frustratem autirka ktora popuszcza wodze fantazji ze " olewa facetow do konca zycia" chociaz to tylko przejsciowa zlosc ktora nijak sie ma co do przyszlosci :classic_cool:

Gość niesmialo wtoroje
a dobra zona to taka, ktora robi wszystko, zeby maz nigdy nie dowiedzial sie ze jest idiota.....

Gość jeeeeeeee
To racja, że w naszej kulturze zakorzeniony jest pogląd, że facetom wiele uchodzi płazem - picie, bicie, lenistwo, chamstwo

tylko jak się bierze wszystko co sie trafi to właśnie skótki-takie topiki.. a mój Facet jest super, i trafiłam na takiego który nie jest upośledzony, więc życze szcześcia w poszukiwaniach..

Matko... Kolejne jeczydusze... Co to za moda, zeby faceci najezdzali na kobiety a kobiety na facetow :/ Masakra jakoas. Kobiety i faceci patrzac jako ogol sa siebie warci... Oceniac można tylko jednostki.