Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka88

Romantyczny wieczór - UDANY :)

Polecane posty

Gość mężatka88

Hejka. Piszę, żeby się pochwalić, wczoraj zrobiłam mężowi romantyczną niespodziankę. Wyszedł wieczorem (zaplanowałam, żeby kolega go na chwilę zaprosił, że niby pomocy potrzebuje) i zaczęłam przygotowania, pozapalałam wszędzie świeczki, schłodziłam szampana, włączyłam nastrojową muzykę no i sama też się wyszykowałam. I przyszedł. Pozytywnie zdziwiony. Długo rozmawialiśmy. Było tak inaczej. Było cudownie. Między nami jest lepiej, bo ostatnio to tylko koty ze sobą darliśmy. Wieczór pomógł. Zakochałam się jeszcze raz. Na nowo. We własnym mężu. Tak tylko napisałam. Bo jestem szczęśliwa. Nawet nie wiedziałam, że taki jeden wieczór może tyle zdziałać :):) POZDRAWIAM

Gość ojdanaojdana ojdanaojdana
Czy zrobiłaś mężowi loda ?

Gość mężatka88
Zrobiłam mu loda i "kaptur mnicha" :classic_cool:

to fajnie, ciesze sie razem z Toba. ja tez mialam przezyc romantyczny wieczor z chlopakiem. weszlismy obydwoje do wanny pelnej piany, siedlismy naprzeciwko siebie, po czym chlopak siegnal po maszynke do golenia i zaczal golic sobie pachy. ten widok odarl wszystko z romantyzmu, chociaz bylo smiesznie, ale chyba nie o to chodzilo.... eh te chlopy

Gość ojdanaojdana ojdanaojdana
Czy odgryzłaś mężowi kutasa ?

Gość mężatka88
Wogóle co to za pytanie?

Gość mężatka88
szprota999 ---jeśli to była maszynka elektryczna i on jej używał w wannie to ciesz sie, że żyjesz. :classic_cool:

Gość mężatka88
Podszywie - wypier....

Gość anikaaaaa
no to dobrze:) zawze to działa :P

Gość eugenia-bodo
super, ja też planowałam miły wieczór i... dostałam cioty :(

Gość anikaaaaa
u mnie bylo keidys jescze lepiej:) jeszcze jak nie bylismy małzenstwem...wygospodarowałam wolna chate i tez robiłam romantic wieczór:) zaczeło dochodzic do konkretów az tu nagle cos włazi na łózko...mój mały zcarny pudel ::) i zamiast romantycznego seksu mielismy ubaw z wyganianiem mego psa z łózka:) ale było smiesznie chociaz:)

Gość mężatka88
mąż wsadził mi kutasa do pupy i sie spuścił w mojej pupie

hehe, nie , to byla zwykla maszynka dzieki bogu. zapomnialam dodac ze chlopak wyczul ze mam troche nie ogolone nogi wiec uparl sie ze mi ogoli, zlapal mnie za noge i zaczal jezdzic po piszczeli ta maszynka. k*** , zaczelam sie drzec ze mnie zacial , a on ,,wydaje ci sie" i dalej zasuwa mi ponodze. to bylo 2 tyg temu, nadal mam sladu na nogach. dziwny ten moj chlopak chyba;)

Gość mężatka88
WYPIERD..!!! Pojeb... podszywie!

Gość mężatka88
Charlotte300392 - Nigdy nie mów nigdy. Poza tym kto nie ryzykuje ten nie ma :) Powodzenia

Gość mężatka88
Kaptur mnicha zwany inaczej Chińską Czapą to ostanio moja ulubiona zabawa. http://rotfl.pl/tekst-41af.html Inną jest przybijanie jego napletka gwoździami do ściany :classic_cool:

Gość mężatka88
Podszywie jesli coś ci nie pasuje to nara! Czego komentujesz. Poza tym nazwij się inaczej jak już masz coś mądrego do powiedzenia!

Gość mężatka88
O mój Boshe ! To już się nawet podszyć nie wolno ? I co my podszywacze teraz ze sobą zrobimy ? :(

Gość gość
To fajne miejsce http://www.airwick.pl/cz%C4%99sto-zadawane-pytania/%C5%9Bwiece/ Znajdziecie tu dużo informacji jesli chodzi o zapachy w tym własnei też i świece.