Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELP! MEE...

ŚREDNI BLOND 321 PALETTE SZAMPON DO 24 MYĆ WŁOSÓW

Polecane posty

Gość HELP! MEE...

Mam farbowane włosy na jasny blond, wczoraj kupiłam szampon średni blond 321 z palett do 24 myć! Miałyście ten szampon? Wyszedł wam kolorek jak na opakowaniu? Mam zamiar dzisiaj zakoloryzować a boje się strasznie ;p

Gość HELP! MEE...
Ja właśnie chce żeby kolor się utrzymał, nawet dłużej niż te 24 mycia dlatego wybrałam szampon z palett bo długo pozostaja na wlosach co uwazam za jego zalete! Farby schodziły po mi 2 tyg i nie miałam już po nich nawet odcienia... Chodzi mi tylko o kolor czy wychodzi jak na opakowaniu czy ciemniejszy?

Gość P........P
ale ten szampon najbardziej niszczy wlosy i to nie jest jego zaleta, pozatym nie od dzis wiadomo ze po szamponach wychodzi ciemniejszy zawsze ciemniejszy odcien niz na opakowaniu

Gość HELP! MEE...
Wiesz co nie obraz sie ale pytam kogoś kto go uzył i jaki kolor mu wyszedł a Ty mi nie masz nic do zaoferowania swoimi postami.

Gość P........P
zawsze wychodza ciemniejsze .... ale jak widze nie na darmo ten blond na twej glowie smiech na sali

Gość HELP! MEE...
a ktoś z praktyka sie wypowie?

Nie zgodze się z p...p Zrobiłąm ten kolor w wakacje :) Na moich naturalnych blondach i wyszedł mi nieco ciemniejszy niz moj naturalny. A o wiele jaśniejszy niż na opakowaniu. Trzymał sie ok 2 miesiecy aż w końcu zlał sie z moimi naturalnymi. Byłam przestrzegana przed palett i po koloryzacji nałożyłam maseczke z jajka ;p, spodziewałam sie zniszczonych włosów a byly naprawde piękne!

Gość HELP! MEE...
ile minut trzymalas 25 czy 30?

Gość HELP! MEE...
dodam ze to ta nowosc bez amoniaku

Gość ja miałam jakies 23 lata
ja nakładałam jasny brąz na włosy ciemny blond, a wyszedł kolor ciemny brąz. kolor nigdy się nie zmył- mam go do tej pory, a farbowałam pół roku temu. nie zauważyłam, zeby włosy byly jakos specjalnie zniszczone. I teraz myśle, zeby spróbowac tego średniego blondu.

Gość ja miałam jakies 23 lata
to wcale nie jest nowosc nowosc to szampon palette color and gloss

Gość HELP! MEE...
Pofarbowałam, kolor wyszedł idealny jak na opakowaniu. Włosy wcale mi sie nie zniszczyly wrecz sa piekne (zawsze najpierw nakladalam rozjasniacz a potem farbe).

Gość gość
mialam w miarę jasny kolor blond chcialam przyciemnic srednim blondem, wyszedł duzo jaśniejszy niz na opakowaniu, i wygląda fatalnie żółty blond, najbardziej szpecacy kolor jaki miałam,,,, najlepszy kolor blond wychodzi z garnier color sensation 9.13, cudownie czysty blond