Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Wróżka Astrid - Odpowiem wszystkim

Polecane posty

Gość to ja też tak chcę
Ania 21.09.1987 Poznałam w ostatnim czasie 2 Piotrków. Jednego znam kilka tygodni, drugiego zaledwie tydzień. Powiedz mi proszę, czy z którymś z nich połączy mnie cos więcej. Dziękuję z góry. Jeśli nie, to kiedy spotkam "tego" faceta?

Gość anikaaaaa
anna 21.03. 1988 1) czy była zona mojego męża bedzie wchodziła w nasze życie? 2)co przyniosa mi najbliższe dni?

Gość milenka lenka misia
1marca 1988 1.czy moja rodzina(mąż, córeczka)będzie udana rodziną

Gość CZYTAJCIE
CO PISALA WROZKA!!!!! IE PISZCIE NARAZIE NIC DOPOKI ONA NIE POWIE ZE JUZ MOZECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość milenka lenka misia
moje imię zuzanna

Gość Uuulalalal
ewelina 13/06/1984 1. czy moja firma przetrwa kryzys 2. czy bede miala dziecko

alicja 17,05,1990 1- kiedy zbuduje swój wymarzony dom? 2-czy bede z mezem juz na zawsze??

MONIKA,05.05.1982 1)CZY WYBUDUJEMY DOM? 2)CZY BĘDZIEMY SZCZĘŚLIWSI W POLSCE NIŻ TUTAJ?

Gość SUZANA 1919
Kiedy w koncu zdam moje cholerne prawko? mam za sobą 4 nieudane egzaminy i teraz roczną przerwę. 12.09.1990

Jarku - Być moze znajdziesz pracę szybko ale taka która będzie cię zadawalać znajdziesz przed wielkanocą, swoją miłość poznasz za kolejne 3 miesiace po znalezieniu pracy. Aleksandra - Zajdziesz w ciąże w okresie od Grudnia do marca. Ewelina - Prawdopodobnie się "ocknie" i wróći do was, ale dopiero po nowym roku.

Gość czekajacnamilosc
Witam, kiedy poznam mojego przyszłego męża i kiedy wyjdę za mąż? Beata 22.08.1977

Gość Uuulalalal
ewelina 13/06/1984 1. czy moja firma przetrwa kryzys 2. czy bede miala dziecko

Gość mozerty23
25.06.1974 Wioletta czy znajde i wynajmne inny dom do konca listopada tego roku? czy dostane rozwod w tym roku? bardzo wazne dla mnie, z gory dziekuje

Gość CZYTAJCIE
JA PIERDOLE NIE ROZUMENICE CHYBA CO SIE DO WAS PISZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ULOMY JEDNE

Kasia - W najbliższej przyszłości będziesz miała 1 dziecko, w ciąże zajdziesz w okresie od grudnia do kwietnia. Ewa - Twoja przyszłość zawodowa wygląda bardzo dobrze, jeśli już pracujesz możesz liczyć na podwyżke albo awans. Martyna - Wyjdziesz za mąż za ok. 9 miesięcy, będziesz miała 2 dzieci.

Gość Paulana
Paula 21.12.1983 moje 2 pytanie, ale dlaczego nie ma przyszlosci dla tego zwiazku??? :( czy ja w ogole sie z nim spotkam?

Gość Paulana
oj przepraszam najmocniej nie zauwazylam ze teraz nie mozna :)

Anna - Oj tak, ona będzie się kręciła wokół twego męża, a najbliższe dni niestety nie przyniosą nic dobrego. Joanna - Wrócicie do Polski w wakacje 2011 roku, będzięcie się czuli tutaj dobrze. Kasia - Rozwiedziesz się, ale nie będize to "krwawy" rozwód. W najbliższym roku nie będziesz miałą dzieci.

Gość Paulina15
Paulina 03.04.1995 1. czy będe z zwiazku z Dawidem ? 2. Czy dostane sie na ASP ?

Iwona - Tak, twoje małżeństwo przetrwa, prace również znajdziesz, będzie to fryzjer, salon makijażu, siłownia albo coś innego z tym związanego. Monika - Tak, ten związek was nudził, i będzie tak przez jakiś czas ale w końcu on do ciebie przyjdzie i wasze uczucie się odrodzi i będziecie znowu razem. Anno - To będzie raczej ten drugi, ale to będzie raczej tylko przyjaźn, nic więcej. Tego "jedynego" poznasz dopiero być może w pazierniku 2011 roku.

Gość brązowooka28
Czy ułoży mi się zycie osobiste tzn.czy odnajdę "tego" faceta?Magda 7.11.1982

Gość mogielnicki
Jerzy 7.08.52 Czy będę z Iwona 45? Czy ona mnie kocha?

Zuzanna - Tak, będziecie rodziną z "amerykańskiego obrazka". Ewelina - Przetrwa, i to bardzo dobrze, a potem będzie przynosiła być może jeszcze większe zyski, w najbliższym czasie nie bedziesz miała dziecka. Alicja - Tak, wasze małżeństwo jak narazie będzie bardzo udane, niestety domu na razie nie zbudujecie.

alicja 17,05,1990 1- kiedy zbuduje swój wymarzony dom? 2-czy bede z mezem juz na zawsze??

Gość barbarelllaa
Barbara 3.06.52 Kiedy spotkam miłość? Czy wyjdę jeszcze za mąż?

Gość pepis
czy moja żona mnie kocha i czy jest ze mną szczęśliwa Piotr 05.06.1885