Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Wróżka Astrid - Odpowiem wszystkim

Polecane posty

Gość nie wierze!!!!!
czy wy ludzie jestescie normalni??????? klientka z was lacha ciagnie a wy jak frajerzy jej zadajecie pytania!!Zobaczcie na godziny jej odpowiedzi i czas w jakim to robi, nikt nie rozlozy kart w ciagu 20 sekund i nie udzieli odpowiedzi,klepie w klawiature co jej do glowy przyjdzie. Kurwa, za klaki ja i na stos kurwe. A wy ludzie, dziwie sie jak mozna byc tak dennym.

Gość nie wierze!!!!!
beatka a ty widze desperacja do potegi! idz do lekarza to ci powie czy wyzdrowiejesz.stara a tepa jak gowno.

Gość a czy ty wróżko
zgadzam się z tym powyżej,jakaś kretynka sobie zabawy urządza a te jej wierzą i we łbach im się poprzewraca!!!!

Do nie wierze Zainteresuj się soba a nie mną a ja co będe chciała to będę robila a tępato jestes ty i tak malo powiedziane.

Gość nie wierze!!!!!
tak beatko, tak :-) buhahahahahahahaha

Gość nie wierze!!!!!
22.11.79 Beata co mnie spotka w najbliższym czasie i czy wyzdrowieje? mnie nazywasz tepa ? 79 rocznik i co ty masz w tym lbie?

Gość margo210
sylwia 02.01.1984 kiedy będę miała dziecko i jakiej płci? co dalej z moją pracą zawodową?

Gość puff1313
ja ewelina 13.08.1989 i michał 10.06.1987 jak sie ulozy nasze zycie?? I czy moj byly , ojciec mojego dziecka bedzie sie wtracal w moje zycie?? nowe zycie??

Gość nie wierze!!!!!
beatko ! prosze bardzo :-) beata.hajdyla@yahoo.co.uk beatahajdyla@prokonto.pl krakow ul. 2 pulku lotniczego moze bedziesz miala nauczke, by nie byc naiwna wszystkie twoje dane sa teraz dostepne, i co? madra jestes

Gość nie wierze!!!!!
ludzie!!! Badzcie rozwazni, gra z wami jakas idiotka a wy podajecie swoje dane na wlasne zyczenie!!!

Gość 2146443213547
ta wrozka robi sobie jaja.

Gość nie wierze!!!
Ewelina Gęborska ty tez niezla. na facebooku i w ogole. Ludzie, ludzie!!!

Gość nie wierze!!!
ja ewelina 13.08.1989 i michał 10.06.1987 jak sie ulozy nasze zycie?? I czy moj byly , ojciec mojego dziecka bedzie sie wtracal w moje zycie?? nowe zycie przedszkole haha wiadomo gdzie mieszkasz itd. ewelinko geborska,

Gość nie wierze!!!
mam nadzieje, ze choc czesc z was zastanowi sie nastepnym razem gdzie i komu podaje swoje dane!!! a juz na pewno nie robcie tegoo idiotkom z kafe, ktore nabijaja sie z was i waszych pytan.

Gość puff1313
o co wam chodzi??? jaka ewelina geborska??

Gość puff1313
chyba cie pojebalo....mieszkam w pacanoweie i mam downa wiesz!!!???

Gość puff1313
nie wiem skad sobie wzielas ta geborska buhhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahaha

Gość kjsh;sgojcus
no i co z tego, Geborska czy Kowalska? No i co z tego? Co z tych wilekich danych osobowych wynika? Jaki użytek może ktoś z tego zrobić ?

Gość 5467867
wstyd mi za beatke,zaklada miliony tematow na kafe,musisz byc niezla desperatka.

Gość 68985757
no i co z tego, Geborska czy Kowalska? No i co z tego? Co z tych wilekich danych osobowych wynika? Jaki użytek może ktoś z tego zrobić ? przerozny. uwierz.mozna duzo rzeczy majac nazwisko, imie, date urodzenia, adres zamieszkania.

Gość 68985757
no beatko ty wyszlas.chcesz to ci powroze buhahahahahaha

Gość szanowna pani wrozka
zostaje zgloszona do adminu za oszustwo i naciaganie ludzi na dane osobowe.

Gość kjsh;sgojcus
no i co z tego, Geborska czy Kowalska? No i co z tego? Co z tych wilekich danych osobowych wynika? Jaki użytek może ktoś z tego zrobić ? przerozny. uwierz.mozna duzo rzeczy majac nazwisko, imie, date urodzenia, adres zamieszkania. a konkretniej? Jaki? Co mnie obchodzi, że ktoś wie, jak sie nazywam i gdzi mieszkam? Wszyscy moi sasiedzi np. wiedzą, wszystkie urzędy i co to zmienia w moim życiu?

Gość adhjhsgdhwf
to zmienia, ze w koncu ktos moze ci narobic problemow.

Gość puff1313
wy jestescie chorzy podalam date urodzenia i imie i te debilki wymyslily mi nazwisko i nie wiem z czego sie ciesza i jaka maja satysfakcje boshe dzieci....

Gość paulinka 19---
moga sie logowac na ciebie gdzie tylko chca,zamawiac rozne rzeczy na twoj adres itd.mozna duzooooooooo

Gość puff1313
przeciez nikt tu nie podaje pelnych danych osobowych ludziiieee!!!!!

Gość kjsh;sgojcus
nie pieprzcie głupot, wystarczy wziąć ksiązke telefoniczną i tam macie nazwiska i adresy milionów ludzi. Jeszcze nikt nie przysłał niczego na mój adres, szkoda :O