Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Wróżka Astrid - Odpowiem wszystkim

Polecane posty

Gość bodzia58
Witam1Mam na imię Boguslawa.Urodzilam sie 10 lutego 1958r w Stargardzie Szczecińskim o godz.23;45.Proszę mi powiedzieć,czy będę miała dom.Nie chodzi mi o mieszkanie w bloku.Jestem samotm=na od 6 lat.Czy poznam partnera z którym spędzę swoje życie.Wioem,że dużo czasu mi nie pozostało.Serdecznie pozdrawiam.

Gość pysia999
Wierzycie w przepowiednie? Ja tam wierze w przepowiednie, ostatnio znalazłam ciekawą stronkę http://poznajdate.com/ można tam poznać przewidywaną datę swojego odejścia z tego świata. Polecam

Gość rozmowa24567
Jak na imię będzie miał mój chłopak I kiedy spotkam swoją prawdziwą miłość ania 27.03.1982r.

Gość Juliaaaaa
Julia 16.11.91 Wojtek 24.01.91 Kiedy zamieszkamy razem? Czy on jest szczery wobec mnie?

Gość Juliaaaaa
Proszę o odpowiedź! :-)

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość iwcia23061980
Witam!!! Nazywam się Iwona ur. 23.061980 r . proszę o wróżbę na temat : ile będe miała dzieci i jakiej będą płci??? Z góry dziękuję :)))