Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Wróżka Astrid - Odpowiem wszystkim

Polecane posty

Gość pepis
przepraszam moj rocznik 1985

Gość janusz g.
janusz 19czerwca 1988 1.czy będę szczęśliwy z żoną 2.czy uda mi się zmienic pracę tak by być na każdy weekend w domu

Gość dysiaczka
Dorota 28.07.1984 Kiedy będę mamą, jakiej płci będą dzieci

WRÓŻKO,A JA SOBIE CIERPLIWIE CZEKAM I MAM NADZIEJĘ,ŻE SIĘ DOCZEKAM:)

Gość pawel pawel pawel
Pawel, 19.09.1963 czy uda mi sie znalezc w Niemczech dobrą, legalną pracę? Czy ułożymy sobie z rodziną życie w Niemczech?

Monika - Tak, wybudujecie dom, ale dopiero wiosną. I będzie wam się tutaj dobrze ukłądało, jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań to będziecie mieli dziecko. Beata - Swojego przyszłego męża poznasz od 3 do 5 miesięcy licząc od dzis a wyjdziesz za niego za kolejne 4 miesiące. Wioletta - Tak, znajdziesz nowy dom przed końcem listopada, ale rozwód dostaniesz dopiero w styczniu. PROSZE NIE ZADAWAĆ KOLEJNYCH PYTAŃ!!! TERAZ NAPRAWDE BEDE IGNOROWAŁA JEŚLI PO TYM POŚCIE BĘDZIECIE PISALI NOWE PYTANIA! MUSZE NAJPIERW ODPOWIEDZIEĆ NA POPRZEDNIE!

Gość mozerty23
ja tez czekam,mam nadziej ze chociaz beda troszeczke dobre wiesci

Gość ja czy nie ja
1) jakie tajemnice ma mój mąż? (banalne) 2) czy moje małżeństwo przetrwa?

Gość Zadam pytanie :)
Beata 20.06 1965 Co będzie z moim zdrowiem ?

DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ,ALE CZY MOŻESZ MI JESZCZE NAPISAC ILE NAM POTRWA TA BUDOWA?BO NARAZIE TO SĄ NASZE PLANY,A CO DO DZIECKA TO JUŻ DWÓJKĘ MAM I NIE PLANUJĘ WIĘCEJ!!!

Gość bubaśna
Ewa 16.01.1992 Czy zdam maturę? Czy mój facet mnie naprawdę kocha? :)

Paula - tak, spotkasz się. Ale to będzie co najwyżej przyjaźń. Paulina - Niestety nię bedziesz w związku z Dawidem, ale wejdziesz w nowy. I dostaniesz się na ASP, ale nie na tą o której myślisz. Magda - Znajdziesz, ale dopiero pod koniec jakiegoś dłuższego czasu wolnego, nie wiem, Wakacje, wielkanoc, coś takiego. Jerzy - Tak, ona cię kocha ale niestety prawdopodobnie znajdzie sobie nowego, ale weź sprawy w swoje ręce i może będziecie razem

Barbara - spotkasz miłość w okresie od 3 do 8 miesięcy licząc od dziś. Tak, wyjdziesz za mąż. Piotr - Niestety, nie chcę tego mówić ale... Żona już cię nie kocha i może cię poprosić o rozwód. Janusz - Tak, będziesz jeszcze szczęśliwy z żoną. Niestety nie zmienisz pracy.

Gość pepis
Dzieki za wróżbe

Gość muniekkkkk
mariusz 1983.09.25 czy wroce do polski z moja rodzina jak tak to kiedy

Gość jogo!!
Dzien dobry.Mam pytanie czy będziemy mieli wiecej dzieci Celina 13.06.1984 dziekuje i czy mąż poradzi sobie w nowej pracy

Gość krzys,,,,
1981.12.07 krzysztof czy bedziemy miec dzieci jesli tak to kiedy i ile

Doroto - Zajdziesz w ciąże za 4-6 miesięcy, nie widzę płci. Paweł - Znajdziesz w Niemczech prace ale bedzie raczej słabo płatna. Ale ogólnie dobrze się tam wam będzie układać. Beata - Będziesz miała świetne zdrowie, Jednakże, nie obraź się, ale możesz mieć pierwsze objawy menopauzy. Ewa - Zdasz ale musisz się dobrze przygotować, inaczej może być kiepsko. A on cię kocha.

Gość SUZANA 1919
Droga Wróżko Astrid kiedy zdam egzamin na prawo jazdy? mam za sobą 4 nieudane egzaminy i roczną przerwe. Czy zdam za następnym razem? 12.09.1990

Gość Paulina15
Dziekuje za odpowiedz ;) a mowil ze kocha...

Gość bubaśna
super :) thx

Mariusz - wrócisz, na początku czerwca 2011 roku. Celina - Będziesz miała więcej dzieci i twój mąż sobie poradzi. Krzysztof - w najbliższym roku raczej nie będziecie mieli dzieci. Ale może pod koniec 2011.

Gość jogo!!
DZiekuje bardzo

Gość zollog
kiedy naucze sie niemieckiego 16.02.1994 adka a drugie to czy bede miala chlopaka

Gość lsduigc;isg
Agnieszka 27.031971 czy ukończę i obronię doktorat? czy znajdę potem bez problemu dobrą pracę? z góry dziękuje :)

Gość zollog
sorki to drugie to czy bede go mila w najblizszym czasie jak nie to kied? czy w wogole

Suzana - NIe zdasz jeszcze teraz ale za 2 razem tak, trafisz wtedy na dobrego instruktora (to musi być mężczyzna!) Monika - Czy w okół niego nie kręci się jakaś kobieta? Jeśli nie to na przyszłość, jeśli tak to nie zawracaj sobie tym głowy i poświęć troche czasu swoim przyjemnościom.

Gość carla1234
Witam wróżko 28.09.1976 Karolina 04.08.1976 Marcin 1. Jak nam się będzie układało? 2. Czy kupimy w tym roku działkę pod budowę domu?