Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cux

KAFETERIANKI!!! Przygotowanka i staranka na 2043 rok...!

Polecane posty

Gość buhahaha o mamuniuuuuu
ja swojego kochanego zmuce dzis jak tylko wróci z pracy zrobimy sobie dziecko z 10 razy !

Gość pipipipipipipipiipipi
proponuje SRAKOLKA

Gość ooooooooooohahahahaha
A bo wiecie, w życiu mi nie wyszło, ryj mam jak świniak, szpara zarosła mi pajęczyną, wszystkie staraczki bzykają się teraz ze swoimi byczkami, a ja z nudów nie mam co robić, to sobie założyłam takie forum, bo dzieciaka to mieć nie będę, taka ohyda ze mnie. Popiszcie tu ze mną jak jesteście w takiej sytuacji ja ja, bo póki co to muszę sama zapełniać forum swoimi tekstami a już mi się pomysły na nicki kończą. No pomóżcie dziewczyny, bo smutno mi samej!!!!!!!

Gość cvhfgh
Ja też się wpisuję...jak dożyję do tego czasu..he,he...ale za obserwację temperaturki zabieram się od jutra....:-P

mala czarna 88ogladalam niedawno program jak w Ameryce rodza dzieci na zamowienie Dostajesz strzykawke(mowila,ze cieplutka:P)szybciutko do toaletki,psik i lezysz z nozkami do gory;) jak w Lejdis kochana;)

Gość sraczka2043
o cholera dziewczyny! Na majtkach mam dwie brązowe,dorodne kreseczki!!! Lekki smrodek czy to ciąża???

czuje zawisc w niektorych wypowiedziach...zazdroszczą nam naszych staranek

Gość ale to co
Oczywiście, że większośc kobiet w końcu "bierze", choc ja mam już 28 lat i spokojnie do tego dojrzewam. Ale naprawdę nie sądzę, żeby miało mi się coś we łbie poprzestawiać i nagle zacznę bredzić o tempkach i fasolkach. Jeśli tak - ZASTRZELCIE MNIE, PROSZĘ!

Gość sraczka2043
o cholera dziewczyny! Na majtkach mam dwie brązowe,dorodne kreseczki!!! Lekki smrodek czy to ciąża???

ja obserwacje zaczęłam dzisiaj: Śluzik: -zapach- rybny -smak- wędzonego morszczuka -rozciągliwy czy myślicie, ze mogę zacząć się starać?

Dwie kreseczki = ciąża :classic_cool: Gratuluję! :D Brzydula30 w takim razie potem będziemy mogły urządzać konkursy kto ma najlepsze dziecko od tego samego reproduktora, to świetne!

sraczka2043- szybciutko biegnij do ginekologa.....

Gość ooooooooooohahahahaha
sraczka - piździocha Ci frejdzi i wypływa z niej zepsuta brązowa sperma twojego frajera co cie grzmoci :) Do lekarza z tym gównem, fe

Gość sraczka2043
niestety jest już jeden wielki kleks... To był fałszywy alarm:(

ANKA-----SZKLANKA koniecznie nam wtedy opisz zapach,wyglad,konsystencje kupci najlepiej wklej zdjecie:P

Mój konkubiś był już na badankach plemnisiów i dzielnie trzepał kapucyna do słoika.

Gość brand.
kiedy jest najodpowiedniejsza pora żeby się przytulać z moim misiem? w trakcie wieczorynki, żeby dzidzie bardziej zmobilizować do przyjścia na ten piękny świat czy rano w trakcie jedyneczki? i co zrobić, żeby plemniki przetrwały od dziś nad ranem do za 2-3 dni, bo mój misio wyjeżdża na delegacje, a pocztą nasienia nie prześle gdyż ewentualne turbulencje uszkodzi główkę mej przyszłej fasolince.

Gość pipipipipipipi
Brzydula30- o kuźwa ale hit...szkoda tylko że nie ma dvd i komóry dla fasolki

brand pisałam wcześniej: musisz zbadać konsystencje, smak i zapach śluziku, wtedy bedziesz wiedziała kiedy się pomiziuniać ze swoim misiaczkiem

Gość sraczka2043
brzydula ten wózek jest zajebisty. Muszę go mieć...

zapomnialam dodać, że trzeba jeszcze zmierzyć tempkę! KONIECZNIE 2 RAZY (tym samym termometrem owulacyjnym Microlife z allegro): 1 raz w odbycie 2 raz w ustach

Gość pipipipipipipi
cux- czy jak sobie zmierzysz tempke to pożyczysz mi tego termometra????

Gość sraczka2043
pipipipipi ale nie przejmuj się że wózek nie ma dvd i komóry, idź do tego programu 'Odpicuj mi wózek' i ci taki tam bajer zrobią,że wszystko będziesz miała

Gość Palos Hills
Az zaraz wejde zobaczyc co one tam wypisują bo Wasze teksty sa swietne :D :D