Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andreeea

faceci są ślepi,albo tchórzą

Polecane posty

Gość Andreeea

Wiem,ze już było mase takich tematow,ale musze teraz ja się wyżalić.Bardzo mnie denerwuje fakt,ze jeśli chce mieć super przystojnego ,towarzyskiego i inteligentnego chłopaka to ja powinnam być suuuper modelką,a przede wszystkim bogatą mającą wluzowanych rodziców,wiem nie ma nic za darmo,a nic na to nie poradze,ze podobają mi się tacy którzy są naprawde zabójczo przystojni .Mam 18lat ,na brak pieniędzy nie narzekam,ale też nie żyje Bóg wie jak.. jestem w 3LO ,każdy chłopak jaki mi się podobał jest już zajęty i to z jakimi dziewczynami? z twarzy dno,ale figura,cera no i oczywiscie ubrania to moją niczego sobie .. z charakteru znam je i to jest jakies nieporozumienie .. chociaż potrafią się zachowywać w miare dobrze jeśli sytuacja tego wymaga.. jednak w rozmowie wyczuwa się od nich snobizm ... jakie to one nie są piękne,mądre ą ę piórko w dupę.. ja nie mam nic do ślicznych dziewczyn ,znam też takie z jedną sie przyjaźnie i równiez ma świetnego chłopaka(ale jej się nie dziwie,bo jest sobą nikogo nie udaje ..szczera,kochana i piękna po prostu ideał) no,a ja żyje sobie sama całe 18lat .. a studniówka tuż tuż.. Mam świetnych kolegów,ale nic poza tym.. podobam się nie tym którym chcialabym sie podobać i to mnie denerwuje:O może jestem paszczetem? bo jeśli chodzi o charakter to (ja wiem,ze pisząc to wszystko nie przedstawiłam sie w dobrym świetle) ale mimo wszystko naprawde mam szacunek do ludzi ,nie wszystko akceptuje,szczera do bólu ,nie podstawiam nigdy nóg innym ,pomoge zawsze ... jestem zbyt wrażliwa i zamknięta w sobie .. nie wiem co mam zrobić ze sobą ..to chodzi o wygląd bo juz sama nie wiem ..

Gość odpowiadam jako wywołany
Tak jesteś pasztetem bo jesteś bardzo wylewna.

Gość Andreeea
wylewna aż tak to nie jestem bez przesady

Gość top bicz
byc moze wydajesz sie malo przystepna , to nie musi byc tylko wyglad problemem .

Gość top bicz
jestem w 3LO ,każdy chłopak jaki mi się podobał jest już zajęty i to z jakimi dziewczynami? no , ale dlaczego czekalas ? Trzeba dzialac . Skad ci faceci mieli wiedziec ze tobie sie podobają ?

Gość łohehe
paszczetem! :-D

Gość Andreeea
ale ja nie potrafie działać .. niestety,ale uważam,ze to chłopak powinien zrobić ten pierwszy krok (a patrzenie nie zaliczam do tego) ja nie potrafie robić z siebie głupa i łazić krok w krok za kimś ,albo nagle udawać kogos kim nie jestem.. nie potrafie nagle przy innych zaczynac skakać i cieszyć się niewiadomo z czego..poza tym wstyd się przyznać,ale mam opinie zakonnicy :O

Gość kolejny pustak
co szuka debila w ekstra opakowaniu

Gość łohehe
Ale tak na poważnie, bądź jak ta idealna koleżanka - nic nie udawaj. Ktoś porządny się znajdzie.

Gość Andreeea
szprota no jak to nie rozumiesz:D po prostu ubolewam nad swoim smutnym żywotem w którym nic się nie dzieje poza jakimis tam weekendowymi imprezami po których nie mam na nic siły :O a potem wychodze z łóżka na światło dzienne ,patrze .. a tam same pary ,sami szczęśliwi ludzie,uśmiechają sie do siebie,planują wspolne wypady za miasto,czy oglądanie razem dobrego filmu .. ja te wszystkie rzeczy robie z przyjaciółkami .. nie z chłopakiem bo go zwyczajnie nie mam i jest mi z tym źle,czuje się jak wypierdek ..tymbardziej ,ze (jesli mnie nie skrytykujecie za to zdanie) paszczetem nie jestem i uwierzcie mi wiem jak wyglądają paszczety ,ale tez nie uważam siebie za Bóg wie co .. raczej taka ładna naturalna dziewczyna,która nie podkreśla swoich atutów (prócz figury:D)

Do Andreeea, jesteś tak rzeczowa jak urzędnik w powiecie :classic_cool: po piątej kawie można uzyskać początek odpowiedzi.

A Twoje długie wywody o facetach są tak atrakcyjne jak trolejbus. Zacznij od Siebie bądź uśmiechnięta energiczna i nie narzekaj, facet się trafi.

Gość Andreeea
no własnie nie udaje ...ale przyznam ,ze czasem aż mnie korci zrobić z siebie idiotke bo wtedy widze,ze takie mają łatwiej :O mogłabym opisywać milion historii i żałosnych wypowiedzi dziewczyn,a one dalej mają życie jak w niebie ;) głupota się opłaca?

Nikt nie wymaga od kobiety by była przemądrzała ona ma być mądra po cichu :classic_cool:

Gość Andreeea
odpowiadam jako wywołany- Twoje porównania są trafne :D uśmiechnięta jestem ciągle no chyba że coś mi się nie udało .. energiczna? z tym słabo .. nie wiem czemu,ale jakos nie mam siły już na nic .. jest moment kiedy mówie sobie " ale super,ze jestem sama i moge spać ile chce i siedziec pod kołdrą w jakiejs wymiętolonej koszuli bo dla nikogo nie musze wyglądać ani czuć się.." aż w koncu przychodzi taki moment jak ten ,że coś mnie bierze i za dużo zaczynam myśleć..

Gość fdsfs
pokaz tzytzki temu ci sie podoba albo zaloz gleboki dekolt . Wtedy latwiej cie poderwie

Gość orginalnypolska
Myslisz ze w zyciu wyglad jest najwazniejszy?? Ja nie chce miec super hiper laski czy idealu tak jak piszesz ze nim jestes,chce miec SKROMNĄ KOBIETE.

Gość Andreeea
no ja przemądrzała to na pewno nie jestem:D lubie z ludzmi rozmawiać,przebywac,poznawać ich problemy i starać się pomóc..ale teraz ludzie w moim wieku nie potrafią się tak otworzyć,chyba że są nawaleni i zbiera im się na zwierzenia.. nienawidze gadać o niczym ,kiedy to robie to musi być ze mną bardzo źle(tak jak teraz:O) .. a moi znajomi po prostu lubią sobie wyjść na fajke i gadać o dupie marynie.

Gość Andreeea
to jest własnie nasz kraj :O napisz lub powiedz jedno pozytywne zdanie na swoj temat to od razu jest się zarozumiałą kretynką ... a co mam napisac ,ze mam krzywe nogi ,jestem gruba i mam 3 włosy na krzyż? ludzie nie oszukujcie się i nie mówcie mi,ze wygląd nie ma znaczenia,jasne,ze nie jest najważniejszy,ale jak Cie ktoś nie pociąga to co masz zrobić? zmuszac się? poza tym nie mówie ,ze wygląd stanowi tu największy problem (chodz z moich obserwacji na to wygląda) ..poki co rozważam komlikacje osobowosći jak i wyglądu ..

{ .Bardzo mnie denerwuje fakt,ze jeśli chce mieć super przystojnego ,towarzyskiego i inteligentnego chłopaka to ja powinnam być suuuper modelką,a przede wszystkim bogatą mającą wluzowanych rodziców,wiem nie ma nic za darmo,a nic na to nie poradze,ze podobają mi się tacy którzy są naprawde zabójczo przystojni .Mam 18lat ,na brak pieniędzy nie narzekam,ale też nie żyje Bóg wie jak.. jestem w 3LO } Generalizując.. to 3LO tłumaczy, jak dla mnie w sposób całkowity czemu masz z tym problem, dwa o twojej duchowości też dobrze nie świadczy. 🖐️))

Gość Andreeea
orygnalnypolska- to powiedz mi teraz którą byś wybrał 1) piękna kobieta ,wierna,szalenie zakochana w Tobie ,inteligentna czy 2) te same cechy co w 1 ,ale już nie jest taka piękna..jest po prostu normalna Widzisz różnice? zawsze jest ktoś lepszy i tak jest w moim wypadku .. i na odwrót .. nigdy nie jestem zadowolona z tego co moge mieć tylko chce miec jeszcze lepiej .. chce być z kims kto bedzie wg mojego gustu przystojny i dobry (w ogólnym tego słowa znaczeniu)

Gość Andreeea
Myrevin-dobrze,ze z Twoim uduchowieniem jest wszystko w porządku ;) i dziękuję za potraktowanie mnie z góry ( jako gówniare) Ludzie mają problemy w różnych wymiarach ..

Gość vhkc
jestes pasztetem lub przynajmniej za brzydka na swoj styl bycia. do pieknych wynioslych kleja sie bardziej niz do pieknych przylepnych.

Gość orginalnypolska
to by zalezalo od mojego gusty,sa dziewczyny co moim kolega podobaja sie 10 na 10 a ja bym dal 7 i na odwrot,bedziesz sama dopoki bedziesz szukac idealow czyli super przystojnych,zjedz troche nizej...a zobaczysz efekty

Gość hujuuu
jestes wartosciową laską a nie debilką i tu tkwi problem. nie akceptujesz tego bo nie pasujesz do grona pustaków. A piekni facecci na 90% to pustaki. Może masz problem z seksualnością i wstydzisz się jej bo w domu to byl temat tabu

Gość rekinnek
sama piszesz, ze wyglad jest bardzo wazny, wiec najwidoczniej dla tych zabojczo przystojnych nie jestes wystarczajaco atrakcyjna, proste.

Gość naczelna piękność kafe
Poka fote, ocenime