Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unsteady

nie rozumiem, czy on mnie olał...?

Polecane posty

Na wakacjach poznałam faceta, niesamowicie mi się podobał, ale z różnych względów go odepchnęłam. Możecie wyobrazić sobie zdziwienie, gdy po prawie miesiącu od tego urlopu widzę wiadomość od niego na mailu - znalazł mnie! Pisał same miłe rzeczy i stwierdził, że bardzo długo mnie szukał. Prosił, żebym się odezwała... Odpisałam przedwczoraj w nocy, parę godzin po otrzymaniu wiadomości... Jeszcze nie odpisał. Czy to możliwe, że olał sprawę?:O Wyglądało na to, że naprawdę zależało mu na znalezieniu mnie, ale gdyby rzeczywiście tak było, może odpisałby od razu...? Wychodzę z siebie...:O

Gość daska
eh, chyba nie masz poważniejszych problemów... poczekaj jeszcze trochę nie histeryzuj.

Gość nie wszedłem a ty już AHHHH
ROZSTAN SIE

Ale podałaś mu maila czy otrzymał przekaz z kosmosu z Twoim adresem?

Gość gvjhbknm
i juz dwa czyraki na topie wyrosly

Też Cie lubię. A jak Cie odnajdę to Cię pocałuję. :)

Pytał znajomych i szukał mnie na profilach społecznościowych. Boże, szaleję na jego punkcie, od dwóch dni nie śpię, nie jem, wariuję po prostu, aż sama siebie nie poznaję.:O

Głęboki oddech i weź na wstrzymanie bo Ci serce nie wytrzyma. :)

Dokładnie, serce też, jakby mi miało zaraz wyfrunąć przez gardło. Kutwa, po raz pierwszy raz w życiu jestem aż tak zauroczona i sobie z tym nie radzę. 😭 A może on chce rozbudzić moje zainteresowanie i dać mi nauczkę za to, że go wtedy olałam?:(

Gość cakcack
olałaś ,a teraz czekasz ,że coś napisze ? :) i w dodatku szalejesz na jego punkcie :D

to skomplikowane...;) wiedział, że mi się podoba, ale wtedy po prostu nie mogłam pozwolić sobie na nic więcej. Teraz z maila wyraźnie wynikało, że jest zainteresowany i że myślał o mnie przez ten cały czas, ale zaczynam zastanawiać się, czy to naprawdę nie ma być jakaś nauczka dla mnie.

Poczekaj cierpliwie do następnego maila. Na histerię jeszcze będziesz maiła czas.

Gość cakcack
dokładnie , zgadzam się z brum. Przecież facet nie siedzi całymi dniami przed monitorem :)

Nadal nic. Dostaję napadu paniki, że już nigdy nie odpisze, czy on może robić to specjalnie? 😭