Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynalazczyni

Jakie urządzenie elektroniczne chciałabyś mieć w domu?

Polecane posty

Gość wynalazczyni

witajcie dziewczyny. Jestem wynalazcą kobietą i chciałabym się dowiedzieć jakie urządzenie elektroniczne chciałybyście mieć? niekoniecznie musi to być domowe urządzenie:)

Gość ola fa so la
wibrator

Gość ROBOTA SPRZATACZKE
Takiego ktory wszystko zrobi za mnie, posprzata, ugotuje, wypierze, wyprasuje, umyje okna, wypierze dywany i ogolnie żebym po pracy wracała na gotowe. Mogłabym za takiego robota wydać do 1000zl :classic_cool:

jakieś samoprasujące, bo nie znoszę prasować i obieraczkę do kartofli, ale to już jest, tylko w skali mikro by się przydało

Gość wynalazczyni
Hmm kobietki... Wibrator jest ogólnodostępny uwięc myślę że nie ma z tym problemu. Robota da się zrobić ale nie za tą cenę. Obieraczka do kartofli wersja mini do każdej kuchni też jest dostępna. Niewieksza od garnka na zupę. Po wstępnej segregacji Zostaje tylko automatyczne żelazko. Co jeszcze?

Gość wynalazczyni
Zapożyczyć powiadasz? Jest to do zrealizowania moja droga ale ze względów czysto ekonomicznych odpada. Za cenę takich robotów możecie sobie dziewczyny zatrudnić pomoc domową nianie itp na kilka ładnych lat. Więc nie warto.

Gość wynalazczyni
Widać dziewczyny brakuje Wam tylko pomocy w domu. I pewnie pieniędzy. A chciałam dopomóc.