Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noemi27

Wkur***a mnie że były tak traktuje dziewczyny.Co robić

Polecane posty

Gość Noemi27

Hej dziewczyny chcialabym podzielic sie z Wami problemem który nie daje mi zyc,w zasadzie powinnam to osrac ale szkoda mi dziewczyny ktora jest teraz z moim byłym...opowiem wam od poczatku o co chodzi.Zaczynając znajomosc z moim byłym wiedzialam ze wlasnie zakonczyl zwiazek,ta dziewczyna latala za nim kochala go,przez co Ja nie chcialam sie z nim spotykac chcialam by poukladal sprawy z byłą.....i poukladal...zaczelismy byc razem wszystko super ekstra....dostawalam wiele wiadomosci od niej na nk,czekala pod moja praca i mowila ze Oni sie kochaja ze sypiaja razem ze jestem naiwna i ze Ona chce mnie ostrzec przed nim ze On mnie oklamuje,zdradza itp......po trzech latach niestety rozstalismy sie....On blagal mnie o wybaczenia (rozstanie bo zdradzil)ale bylam nieugieta olalam go.......pare razy sie spotkalismy byl jakis pocalunek i tyle...dowiedzialam sie ze juz tak szybko kogos ma.....i pomimo tego proponuje mi sex prosi o wyzywajace zdjecia...myslalam ze moze jednak byl to jego skok w bok i wrucimy do siebie....ale jak dowiedzialam sie ze juz ma kogos i proponuje mi takie rzeczy uswiadomilam sobie ze jego "była" na poczatku to co mi mowila musiala miec racje....On teraz bedac z "naiwną nastepna" dziewczyna okłamuje ją szkoda mi jej bo wiem ze bylam na jej miejscu.....Najchetniej zrobilabym mu cos cos zlosliwego....!!!!Macie jakies pomysly jak ukarac takiego dupka?

Gość ja bo ja
Wiesz miałam podobną sytuację. Rozstałam się z byłym po 3 latach związku-zdradził mnie. Mieliśmy już co prawda zamówione wesele ale oczywiście zdrada wszystko przekreśliła. Rozstaliśmy się o dziwo w zgodzie.Pomimo tego po rozstaniu on pisał do mnie smsy i prosił o moje nagie zdjęcia, pisał o seksie i że nie przestał mnie kochac. a jednocześnie spotykał się ze swoja obecną żona z która wpadł. Urwałam to bo zaczelo to byc dla mnie poniżające, pomimo ze jeszcze wtedy go kochałam. dzis nie mam z nim żadnego kontaktu jest za granicą

Ja wiem ze zapisany numer telefonu do bylej to dla faceta SOS ze jak mu ie zachce to zadzwoni....ale dla mnie to jest straszne by tak ranic osobe z ktora sie jest...Skoro kocha ta z ktora jest to niech nie pisze takich rzeczy itp faceci to swinie...wszyscy predzej czy pozniej prawda o nich i tak wychodzi najaw.

Gość do Noemi27
świniami są tylko ci faceci którzy was interesują pozostali, ci porządni, zostają prawiczkami

Gość adadaddddA
Powiedz o wszystkim jego nowej dziewczynie - jako dowód pokaż jego smsy, maile, rozmowy na gg, czy co tam masz. Ten facet to jakiś niedojrzały dupek erotoman.