Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość marchewkaaa
'Trzeba być oczytanym w seksie, a nie tylko eksploatować' taaaaa... :D bo w seksie chodzi o OCZYTANIE przecież :D dziecino, popraktykuj najpierw, a potem pisz na temat :P

Darker, przecież pisałam że musiałam sie zmienić zewnętrznie, któryś pisał że trądzik przeszkadza mu w znalezieniu dziewczyny, mi przeszkadzała moja waga, to nie tak że jakaś dziwna jestem ze faceta mieć nie chciałam, nie miałam bo nie wyglądałam, owszem towarzyska ze mnie osoba i sporo kolegów mam ale to tylko koledzy byli, wychowanie w porządnej katolickiej rodzinie tez robiło swoje, teraz po tym jak wyglądam zupełnie inaczej nadszedł dla mnie czas na zmiany, co nie oznacza ze zamierzam sie rzucać na faceta tylko dlatego że jestem dziewicą .. system wartości mi sie nie zmienił.. i całe szczęście...

Gość Do Darker
Ja wiem, czemu Ty samotny jesteś. Do tego stopnia opanowałeś chamstwo i żałosne odzywki, że brakuje Ci zwykłego ludzkiego ciepła i życzliwości. Jesteś taki ... ch*m i prostak, który swą żałosną postawą próbuje pokazać światu 'jaki to jestem twardy! popatrzcie na mnie i podziwiajcie!'. Niestety jest zasadnicza różnica między zachowaniem dystansu do świata, czarnym/ciężkim humorem, ciętym językiem i umiejętnością żonglowania słownictwem, a zwykłym dziadostwem i złośliwością. Ty potrafisz (przynajmniej na forum) prezentować jedynie to drugie. Bo ani błyskotliwe nie jest to co piszesz, ani jakieś specjalnie wyszukane, ani inteligentne (no chyba, że inteligentne inaczej..). No i widać jak na dłoni, że ta poza, maska, za którą się ukrywasz, ma odgrodzić Cię od świata i nie pozwolić by Cię zraniono. Tylko czy to Twoje życie można nazwać prawdziwym? Nie masz partnerki, nie musisz się zbytnio wysilać, taka bardzo bierna postawa życiowa. No i masz, czego tak naprawdę chciałeś. Jesteś Ty.. i reszta świata w opozycji. Jak dla mnie... to Ty zwykły cienias jesteś. I facet bez .. prawdziwego nabiału w gaciach, a zamiast tego, jakaś ledwie jego imitacja, pełna sztucznych konserwantów.

Gość Zuzanna Amelia
Autorko - nadal trzymam kciuki i sledze bacznie rozwoj wydarzen. Myly tips - niezaleznie od tego jak on zareaguje , to TY reaguj na wszystko spokojnie. Pamietaj -SPOKOJNIE ... co by sie nie stalo i co by nie zostalo powiedziane i zrobione.

"Ja wiem, czemu Ty samotny jesteś." Ile razy czytam coś takiego to wiem, że będę miał ubaw. "Do tego stopnia opanowałeś chamstwo i żałosne odzywki, że brakuje Ci zwykłego ludzkiego ciepła i życzliwości." To na forum a co poza? Hm? Myślisz, że ludzie tutaj są w ten sam deseń w prawdziwym świecie? Jestem tak cichy i tak bezbarwny, że nie uwierzyłabyś, że ja to Darker. Bo przecież bluzgam i jestem chamem w internecie to de facto muszę nim być także w życiu. Facepalm Nie mam w swoim otoczeniu ani jednej osoby z którą mógłbym porozmawiać szczerze twarzą w twarz. To nic niezwykłego w dzisiejszych czasach - wielu ludzi tak ma. Jedni ćpają z tego powodu, inni piją, inni popadają w pracoholizm, jeszcze inni szukają mocnych wrażeń w dokonywaniu przestępstw a ja... ja wchodzę na forum. Mea culpa. "Bo ani błyskotliwe nie jest to co piszesz, ani jakieś specjalnie wyszukane, ani inteligentne " Jak chcesz takich tekstów to do Komiczne albo Kalibana się zgłoś. Pisać to oni potrafią. "No i widać jak na dłoni, że ta poza, maska, za którą się ukrywasz, ma odgrodzić Cię od świata i nie pozwolić by Cię zraniono." Kiedy pada weź parasol. Co jeszcze równie odkrywczego napiszesz? "Nie masz partnerki, nie musisz się zbytnio wysilać" Faktycznie, nic tylko myśleć cały dzień jak takiej rozrywkę zorganizować bo jak się biedaczka znudzi to mnie w dupsko kopnie i do innego odejdzie i jeszcze od nudziarzy mnie nawyzywa. "taka bardzo bierna postawa życiowa." Autorka tego tematu przebiła mnie po stokroć :D "Jesteś Ty.. i reszta świata w opozycji." Aż okopy mam wokół domu. Tak strrrrrasznie z całym światem walczę. "Jak dla mnie... to Ty zwykły cienias jesteś." Kolejny jakże odkrywczy wniosek. Bo ciekawe czego można się spodziewać po 26 letnim gościu co nigdy dziewczyny nie miał? Taki to na pewno jest uosobieniem męskości i panny czują się nie godne z nim być :D "I facet bez .. prawdziwego nabiału w gaciach" Brak nabiału w moich gaciach skutkuje brakiem kisielu w waszych. Ale to już tyle lat trwa.... "a zamiast tego, jakaś ledwie jego imitacja, pełna sztucznych konserwantów." To ostatnie miało szansę zabrzmieć mądrze ale nie wyszło. Warto czytać po napisaniu.

Gość Do Darker
Ad. Ile razy czytam coś takiego to wiem, że będę miał ubaw." - I co, miałeś? Ad. To na forum a co poza? Hm? Myślisz, że ludzie tutaj są w ten sam deseń w prawdziwym świecie? Jestem tak cichy i tak bezbarwny, że nie uwierzyłabyś, że ja to Darker. Bo przecież bluzgam i jestem chamem w internecie to de facto muszę nim być także w życiu. - Może Ty jesteś typem dwulicowym - masz twarz do netu i twarz do realu. Tylko, że jest jedna zasada - w necie nie byłbyś kimś, kim nie jesteś tak naprawdę w środku (a zatem w realu). Osoba, która szanuje innych - będzie to robić nawet w świecie anonimowości. A jeśli ma ukryte w sobie pokłady złości, nienawiści - to net będzie skutecznym narzędziem do odegrania się na innych. Więc jak dla mnie jesteś dokładnie tym, kim prezentujesz w necie, gdzie opada zasłona wszelkich konwenansów. Więc ten Twój facepalm odsyłam do Ciebie... Ad. Nie mam w swoim otoczeniu ani jednej osoby z którą mógłbym porozmawiać szczerze twarzą w twarz. To nic niezwykłego w dzisiejszych czasach - wielu ludzi tak ma. Jedni ćpają z tego powodu, inni piją, inni popadają w pracoholizm, jeszcze inni szukają mocnych wrażeń w dokonywaniu przestępstw a ja... ja wchodzę na forum. Mea culpa. - jeśli siedzisz głównie w necie, jeśli tylko tu się udzielasz, to co się dziwić, że nie masz w realnym świecie z kim porozmawiać? No sorry stary, ale nie zwalaj winy na cały świat, że nie masz z kim porozmawiać. Poszukaj najpierw w sobie co źle robisz, zmień to, a później sprawdź jak na zmiany zareagują ludzie. Chcesz zmienić świat? - zacznij od siebie. Powiadasz, że wielu ludzi tak ma, jak Ty. Czyli ile? 20% społeczeństwa? I czy naprawdę wolisz tłumaczyć swoją nieudolność i zgorzkniałość tym, że inni też tak mają, to Ty musisz tak samo? A coś Ty człowieku na tych studiach robił, które skończyłeś? Tylko ryłeś? Wątpię. Tylko, żeby mieć do kogo gębę otworzyć, to trzeba coś więcej niż zbudować relacje oparte na pozorach. Trzeba się też nieco wysilić, zainwestować swój czas i energię, żeby te relacje nabrały głębszego i trwalszego charakteru. Mnie nie musisz przepraszać. To Twoje życie i Twoje wybory i to siebie powinieneś przeprosić za to, co Ty sam robisz ze swoim życiem... Ad. Kiedy pada weź parasol. Co jeszcze równie odkrywczego napiszesz? - Że potrzebna Ci terapia. Ale przecież Ty już wszystko wiesz... tylko jakoś w realnym życiu tej swojej wszechwiedzy wykorzystać nie potrafisz... Ad. Faktycznie, nic tylko myśleć cały dzień jak takiej rozrywkę zorganizować bo jak się biedaczka znudzi to mnie w dupsko kopnie i do innego odejdzie i jeszcze od nudziarzy mnie nawyzywa. - Hmm.. Czyli rozumiem, że Twoja zgorzkniałość i pseudocynizm, charakterystyczne raczej dla ludzi o wieku mocno zaawansowanym, żeby nie powiedzieć starczym, a którymi przesycona jest każda Twoja wypowiedź, to po prostu Twój sposób na ... życie? I że w pełni zaakceptowałeś fakt, że mentalnie jesteś tetrykiem? Ad. "taka bardzo bierna postawa życiowa." Autorka tego tematu przebiła mnie po stokroć - Pod jakim względem uważasz, że autorka wykazała się bierną postawą? Jak dla mnie ona jest po stokroć bardziej aktywna, niż Ty. Czy utrata dziewictwa jest według Ciebie wyznacznikiem aktywności życiowej??? Czizas.. Nie tylko wokół dupy i seksu świat się kręci. Ad. Aż okopy mam wokół domu. Tak strrrrrasznie z całym światem walczę. - No tak to wygląda z punktu widzenia obiektywnego obserwatora. Dziwisz się, że Cię tak oceniają, skoro każdą wypowiedź ośmieszasz i ganisz? Ad. "Jak dla mnie... to Ty zwykły cienias jesteś." Kolejny jakże odkrywczy wniosek. Bo ciekawe czego można się spodziewać po 26 letnim gościu co nigdy dziewczyny nie miał? Taki to na pewno jest uosobieniem męskości i panny czują się nie godne z nim być - 'cienias' nie odnosiło się do tego, czy byłeś z kobietą, czy nie. Odnosiło się tylko i wyłącznie do Twojej postawy życiowej, ale po tej odpowiedzi widać na czym Tobie najbardziej zależy i na czym Ty sam się koncentrujesz. Ad. "I facet bez .. prawdziwego nabiału w gaciach" Brak nabiału w moich gaciach skutkuje brakiem kisielu w waszych. Ale to już tyle lat trwa.... - uważasz, że kobiety podnieca tylko to, że facet ma nabiał w gaciach? A ja myślę, że dla większości kobiet, i to tej zdecydowanej, która ma olej w głowie, dużo ważniejsze niż doświadczenie seksualne, liczą się umiejętności podniecania jej umysłu. Przy czym podnieta ta wynika przede wszystkim z możliwości przeprowadzenia inteligentnej rozmowy z męskim osobnikiem. To pewnie dlatego dotąd żadnej kobiety nie zainteresowałeś, bo myślałeś, że aby ten kisiel z niej wydobyć, to trzeba to zrobić manualnie? No to Cię naprowadzę - najbardziej erogenną strefą kobiety jest jej mózg. A Twoim najlepszym narzędziem by przeprowadzić ową stymulację - jest Twój mózg i Twoje zdolności językowe... Ad. To ostatnie miało szansę zabrzmieć mądrze ale nie wyszło. Warto czytać po napisaniu. - ja radziłabym przeczytać Ci raz jeszcze wszystkie swoje wypowiedzi i ocenić je obiektywnie, szukając przyczyny swoich niepowodzeń w relacjach z kobietami...

Gość do Do Darker
ale jesteś niepojętna - myslisz ze dlaczego Darker jest nazwijmy to zgorzkniały - właśnie DLATEGO że kiedy jeszcze wierzył że może się udać to własnie WY DZIEWCZYNY go do kur wy nędzy ZAWSZE !!! odrzucałyście to JEST SKUTEK waszego postępowania!!! a teraz wykurwiście zarzucasz mu ze jest cyniczny i zgorzkniały??? co za chujnia czyli skopałyście człowieka a teraz pretensje że nie jest mu wesoło? pier dolić was

Gość do do do Darker
To nawet jeśli został odrzucony przez 3-8 dziewczyn to chyba istnieje ich jeszcze trochę prawda?Problemem jego jest że chciałby księżniczkę na białym rumaku-zbyt duże oczekiwania ma....Jakby naprawdę chciał pozbyć się balastu za jakie uważa swe niedoświadczenie to poszedłby choćby do agencji gdzie zaczynało wielu facetów...i żyją...albo próbował znowu..ale nie lepiej być w opozycji do wszystkich i ewentualnie szantażować forumowiczów tym że skończy ze sobą..no cóż krowa która muczy mało mleka daje... Nie jest to żaden atak na Ciebie(Dakker)-w zasadzie podoba mi się Twoja błyskotliwość...

Gość do do do Darker
oczywiście Darker-nie Dakker-sorr

Miałem. Uwielbiam psychologów. "Może Ty jesteś typem dwulicowym - masz twarz do netu i twarz do realu." Szkoda, że sobie tabliczki nie przyczepie z napisem "jestem prawiczkiem". Ja albo Oferma. Albo Loser. Taaak to dwulicowość "w necie nie byłbyś kimś, kim nie jesteś tak naprawdę w środku" Czyli w każdym pedofilu co poluje na dzieciaki na różnego rodzaju czatach jest coś z małego dziecka? Tego Wojtusia co ma 12 lat z telewizji :D "Osoba, która szanuje innych - będzie to robić nawet w świecie anonimowości." Skarg w realu na mnie do tej pory nie było. "A jeśli ma ukryte w sobie pokłady złości, nienawiści - to net będzie skutecznym narzędziem do odegrania się na innych. " W Ameryce narzędziem do odegrania się na innych jest pistolet. W UK nóż. To ja wybieram forum. Ilu ofiar mam na sumieniu? "Więc jak dla mnie jesteś dokładnie tym, kim prezentujesz w necie, gdzie opada zasłona wszelkich konwenansów." Ależ dramatycznie to zabrzmiało :D Popalasz tam coś? "jeśli siedzisz głównie w necie, jeśli tylko tu się udzielasz, to co się dziwić, że nie masz w realnym świecie z kim porozmawiać?" Ja pracuję a jak wracam to jestem zbyt zjebany aby urządzać sobie samotny, bezcelowy rajd po sklepach. "No sorry stary, ale nie zwalaj winy na cały świat" Gdzie zwalam winę na cały świat? "Poszukaj najpierw w sobie co źle robisz" Wszystko "zmień to, a później sprawdź jak na zmiany zareagują ludzie." Źle reagowali do tej pory. Mam ciekawsze zajęcia od przymilania się do ludzi jak np gapienie się w ścianę. "Chcesz zmienić świat?" Nie chcę. Co jeszcze mi wciśniesz co nie było moje? "Powiadasz, że wielu ludzi tak ma, jak Ty. Czyli ile? 20% społeczeństwa?" No to mamy w 80% zadowolone z życia społeczeństwo. Holandię, Finlandię i Szwecję. wyprzedziliśmy w tym twoim rankingu :D "wolisz tłumaczyć swoją nieudolność i zgorzkniałość tym, że inni też tak mają" I znowu to samo! Przestań piEPRZYĆ o czymś o czym nie pisałem albo chociaż prze-czy-taj dokładnie. NIE USPRAWIEDLIWIAM SIĘ TYM, >> BO INNI TEŻ TAK MAJĄ

"To nawet jeśli został odrzucony przez 3-8 dziewczyn to chyba istnieje ich jeszcze trochę prawda?" Jak widzę ty wiesz lepiej ile razy w kopa w zęby dostałem. Mędrkuj sobie dalej. "Problemem jego jest że chciałby księżniczkę na białym rumaku" HA HA HA HA "zbyt duże oczekiwania ma" Człowiek pisze, że nie chce po 30-stce baby i już ma wymagania... "Jakby naprawdę chciał pozbyć się balastu za jakie uważa swe niedoświadczenie to poszedłby choćby do agencji gdzie zaczynało wielu facetów" Na twój kosz of course? "ewentualnie szantażować forumowiczów tym że skończy ze sobą" Muahahahaha! :D Dzięki za poprawę humoru :D

Gość jak w matni
Co do wieku... to poki nie zobaczy sie w dowodzie osobistym np daty urodzenia to... wyglad moze byc bardzo zwodniczy... moja kuzynka wyglada na max 18lat, a ma duzo wiecej ; facet byl zachwycony nia, rzekomo zakochany, ze ideal spotkal., ale jak tylko dowiedzial sie ile ona ma lat to odszedl bez slowa. czy to nie zabawne?:D:D

Ucieło mi tego dłuższego posta więc w duuużym skrócie: "Że potrzebna Ci terapia." Taka długoletnia abym zdążył zobaczyć na co w jego biurze poszły moje pieniądze za opowiadanie o moim dzieciństwie. "A ja myślę, że dla większości kobiet, i to tej zdecydowanej, która ma olej w głowie" Tłumaczenie: po 30stce "dużo ważniejsze niż doświadczenie seksualne, liczą się umiejętności podniecania jej umysłu" Co można osiągnąć wyglądem, charyzmą, i pieniędzmi. Odpadam we wszystkich trzech "Przy czym podnieta ta wynika przede wszystkim z możliwości przeprowadzenia inteligentnej rozmowy z męskim osobnikiem." Jak facet wam się podoba to i taka o dupie Maryni będzie dla was inteligentna. "To pewnie dlatego dotąd żadnej kobiety nie zainteresowałeś, bo myślałeś, że aby ten kisiel z niej wydobyć, to trzeba to zrobić manualnie?" Żadnej nawet nie dotknąłem w życiu. "Najbardziej erogenną strefą kobiety jest jej mózg" To widać. Zwłaszcza kiedy lecicie na kłamców, niewiernych, alkoholików, narkomanów, ciapatych, złodziei etc. a potem narzekacie chociaż same wybierałyście. To gdzie był wasz mózg wtedy? Czyżby myślenie przeniosło się do krocza? "A Twoim najlepszym narzędziem by przeprowadzić ową stymulację - jest Twój mózg i Twoje zdolności językowe..." Jak się jest z natury cichym i nieśmiałym to rzeczywiście, żaden problem :D:D:D Widac jak do tej pory... stymulowałem kobiety :D

Gość A ja Tobie powiem
Ja miałam 23 jak pierwszy raz sie kochałam Jak To powiedziałam swojemu chłopakowi to sie popłakał i powiedział że o tym nawet nie marzył. To było po 6miesiacach związku. teraz mieszkamy razem i za rok ślub wiec sie nie bój i POWODZENIA I ODWAGI!!

"Jak To powiedziałam swojemu chłopakowi to sie popłakał" Ja też płaczę. Ze śmiechu.

Gość hgvgfcfs
Chętnie bzykne słodką dziewiczą 33-ke :)

Gość Za dużo _Do Do_
Do 'do Do Darker' 'DLATEGO że kiedy jeszcze wierzył że może się udać to własnie WY DZIEWCZYNY go do kur wy nędzy ZAWSZE !!! odrzucałyście to JEST SKUTEK waszego postępowania!!!' Nie zwalaj winy na dziewczyny za bezradność Darkera czy jego podobnych. Jest tysiące innych facetów, którzy zostali wielokrotnie odrzuceni przez dziewczyny, ale których jakoś to nie zraziło, a oni sami ostatecznie znaleźli właściwą partnerkę. Taka sama sytuacja dotyczy również kobiet, które są odrzucane przez facetów uważających się za nie wiadomo co. I czy w związku z tym, mam prawo do obrażania całej męskiej populacji (w tym Ciebie) i obwinienia za ich niepowodzenia? I czy to znaczy, że to przez Ciebie te Bogu winne dziewczyny nie mogą sobie znaleźć partnera, bo TY je ZAWSZE odrzucałeś? Wybacz, ale jesteś żałosny. A branie w obronę Darkera nie pomoże mu wcale, wręcz przeciwnie - bo robisz z niego jeszcze większego nieudacznika, skoro aż musisz wkroczyć do akcji, żeby go bronić. Ciekawa jestem, czy Ci za tą obronę Darker podziękuje i pochwali...?

Gość dlaczego cie to bawi
darkerze?

Gość A ja Tobie powiem
Darker goń sie pajacu. Że Twoja juz była rozklepana to nie moja wina. Wiec na SZCZAW

Gość ona ma 33 lata
więc co twoje opowiadanie miało udowodnić? chciałaś sobie poprawić nastrój i perfidnie się pochwalić?

Gość A ja Tobie powiem
Daker Ty nie potrafisz sobie poradzić z myślą że kobiety jeszcze mają szacunek do samych siebie! Jestes pewnie obleśnym spoconym grubasek który czerpie radość z tego że ktos zastanowi sie nad Tym jak jesteś uposledzony

"Nie zwalaj winy na dziewczyny za bezradność Darkera czy jego podobnych" Brak bajeru = brak stymulacji mózgu kobiety = bezradność :D "Jest tysiące innych facetów, którzy zostali wielokrotnie odrzuceni przez dziewczyny, ale których jakoś to nie zraziło, a oni sami ostatecznie znaleźli właściwą partnerkę" Autorka nie zna tych tysięcy facetów ani nawet ich nie widziała ale generalizować zawsze sobie można. Ps. Czemu nie miliardy miliardów od razu? :D "A branie w obronę Darkera nie pomoże mu wcale" Darker potrafi tutejsze towarzystwo sam usadzić na właściwym dlań miejscu ale opinia innych użytkowników jest zawsze mile widziana

Gość A ja Tobie powiem
DAKER parodia osobowości

Gość ona ma 33 lata
"Nie zwalaj winy na dziewczyny za bezradność Darkera czy jego podobnych. Jest tysiące innych facetów, którzy zostali wielokrotnie odrzuceni przez dziewczyny, ale których jakoś to nie zraziło, a oni sami ostatecznie znaleźli właściwą partnerkę." no tak, w końcu dostrzegli jak bardzo się mylili szukając tej pięknej (ktora poleciała na skurwiela) i odnaleźli swoja drugą połowę w kaszalocie poza tym nie ulega wątpliwości, że macie nasrane we łbach bo jak wytłumaczysz, że lecicie na skurwieli, gardząc przy tym tzw. porządnymi facetami opamiętanie przychodzi po 30tce jak musicie znależć jelenia do wychowywania bachorów o wtedy taki porządny to gość godny pozadania, szkoda ze wasze cipki gościły już wczesniej kilkadziesiąt fiutów róznej maści zakłamane, perfidne sucze nie bronie Darkera bo sam to robi swietnie i jest az za bardzo wywazony w swoich odpowiedziach, tylko stwierdzam fakty

"dlaczego cie to bawi darkerze?" Zgadnij. Jak dalej nie wiesz to jesteś tępa pizda i szkoda na ciebie tracić czasu "Darker goń sie pajacu. Że Twoja juz była rozklepana to nie moja wina. Wiec na SZCZAW" Czy jest tłumacz na sali tfu... na forum? "Daker Ty nie potrafisz sobie poradzić z myślą że kobiety jeszcze mają szacunek do samych siebie! " A ty nie potrafisz myśleć w ogóle. Widzę jak dajecie się poniewierać najgorszym szmaciarzom w imię... miłości. Szanujcie się tak dalej. Woda na młyn dla mnie. "Jestes pewnie obleśnym spoconym grubasek który czerpie radość z tego że ktos zastanowi sie nad Tym jak jesteś uposledzony " Chciałabyś hipopotamico :D Idź do lodówki po kolejną czekoladę

"poza tym nie ulega wątpliwości, że macie nasrane we łbach bo jak wytłumaczysz, że lecicie na sk**wieli, gardząc przy tym tzw. porządnymi facetami" Bo jak się jest młodą siksą to trzeba mieć FUN! Ale ile razy ja słyszałem, ze jedną z moich ekhm... znajomych facet wykorzystał, uderzył, znieważył etc to wtedy ja miałem FUN!

Gość oo takk
DO--- Do Darker Darker robi teraz karierę na kafe. ;) Może i niezły z Ciebie psycholog amator, ale Darker po prostu nie ma "tego czegoś ", a na to nie lekarstwa. Tym samym będzie bez kobiety zawsze albo ...ehhh lepiej nie pisać.

Gość do Do Darker
może to i lepiej, po co komu zakłamana sucza?

Gość do do do Darker
Wcale nikogo nie bronię-lubię jego odzywki....to po raz... na mój koszt?he,he dobre...jak by ci zależało to chyba bys odłożył ze 200 stówki i przestał męczyć swym problemem całe kafe...ale myślę ż eTy lubisz być prawiczkiem -lepiej wymyślać kwestie że się jest beznadziejnym niż cos ze sobą zrobić,prawda?Nikt ci nie każe iść do psychologa-lepiej tę kasę przeznacz na agencję i rozwiążą się twe problemy....