Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromny chłopak z wioski.

Zapraszam do kupna skarbonki własnoręcznie wykonanej przeze mnie :)

Polecane posty

Całym serduszkiem polecam bardzo praktyczną skarbonkę :) Sam Ją zrobiłem kiedyś dla siebie ale teraz chcę Ją komuś podarować. Najpierw myslałem nad tym żeby poprostu Ją oddać ale trudna sytuacja finansowa nie wymusiła na mnie coś innego :( Skarbonka jest wykonana z drewna i ma wymiary bliskie sześcianowi 14 cm x14 cm x 15 cm. Jest dokładnie pomalowana i zabezpieczona lakierem akrylowym ;) Ma wysuwane na dole dno więc bez problemu w każdej chwili można Ją otworzyć ;) W rzeczywistości wygląda sporo ładniej niż na zdjęciu ;) Bardzo polecam tę skarbonkę. Niestety cena jest spora bo 75 zł. To efekt bardzo dużego wkładu pracy w nią. Zajęło mi to kilka dni ale za to jest niezwykle starannie wykonana i z bardzo dobrego materiału ;) Jeżeli ktoś byłby chętny to prosze o kontakt ;) Może są tu kolekcjonerzy albo ludzie którzy lubią rzeczy w które ktoś oddał całą swoją duszę. Myślę że ta skarbonka ma dużo większą wartość od tych które wykonują producenci maszynowo ;) Bardzo polecam. Daję możliwość negocjacji w sprawie ceny ale raczej nie dużo opuszczę :( Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaas
tylko taką masz ?

Gość uruta
piękna :) ale ja teraz bezrobotna jestem :P spróbuj wrzucić na allegro, pozdrawiam:)

Tak , tylko taką. Raczej nie zdecyduję się robić na zamówienie bo to naprawdę dużo pracy i uwierz mi że te 75 zł to nic za poświęcony przy tym czas ;)

uruta Ja też straciłem pracę właśnie :( Długo nie pracujesz już?

Gość ja.........................
skąd jesteś??

Gość kasiaaaabasiaaaaniaaaa
gdybym miała pieniądze to bym kupiła ale jeszcze nie zarabiam :( Fajniutka jest

Gość ja.........................
przepiękna :)

Z wioski jestem :D Woj. mazowieckie. Ale jeżeli mieszkasz daleko to mogę Ci Ją wysłać pocztą :)

Mogę napisać że w rzeczywistości wygląda ona sporo ładniej. Pokrywa jest lakierem akrylowym i on nadaje tej skarbonce taki blask. Poza tym ta skarbonka jest dużo lepszej jakości niż te ze sklepów. Ja Ją robiłem prawie cały tydzień po 10 h dziennie. Jest drewniana więc nie ma ryzyka że się stłucze ;) Nie robi też hałasu podczas przesuwania ani nie rysuje mebli ;)

osz ty ruro pierdolona !!! Ja nie mam na chleb rozumiesz ? Muszę się jakoś ratować ! No co ? Mam zacząć kraść ? :( Nie wiesz co t obieda idiotko

Gość fvdfb
Skromny chlopak nie badz wulgarny. Dziewczyny odkryly twoje klamstwo i tyle, mogles powiedziec prawde. Łzawa historyjka sie nie udala.

Gdybym powiedział prawdę to nie miałbym szansy zarobić :( Mi naprawdę nie jest lekko teraz

Chciałem iść do burdelu do takiej Ani która za godzinę bierze 500 zł a za noc 3500 zł ale przez to że straciłem swoją premię w pracy to muszę uczęszczać do takich za 300 zł za godzinę :( Ja nie chcę przeciętnych dupeczek tylko te najlepsze :( :classic_cool:

Gość to wystaw poniższej cenie
na szerloku

Gość oszustwo sie wydało
u mnie w mieście niektórzy robia w ten sposób niezle biznesy-kupuja w hurtowni gotowe wyroby na jakąś placówkę i potem sprzedaja drożej na kiermaszach-że niby dla ludzi którym potrzebna jest pomoc. A po kilku miesiącach podobnej działalności pani keierownik nowe autko zachodnie sobie kupiła. "Najlepszym sposobem dojścia do bogactwa jest głoszenie ubóstwa innych"-jak mawiali protestanci.