Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulka jakich mało

mam brzydką twarz, popadam przez to w skrajność

Polecane posty

brzydką grubą twarz, małe usta, duzy nos, wszystko nie tak przez to nie potrafie dbac o siebie, bo niby po co ? skoro i tak twarz jest najważniejsza

Gość Pan Biznesmen x64
no to musisz w takim razie być dobra w fellatio + deepthroat bo innych atutów nie masz ;)🖐️

Gość Pocieszycielka86
spróbuj niedoskonałości natuszować makijażem..

a co to jest fellatio i dee coś tam ?:( tak wogóle to jestem milą, sympatyczną dziewczyną. Tylko kogo to obchodzi ? 😭

ale co mam nos zatuszować makijazem ? przez to go nie zmniejsze w dodatku nie jest najprostszy :(

Gość from the world one
Recepta jest taka: ladnie sie ubierz, kup piekne perfumy , badz pewna siebie, a kazdy facet moze byc twoj. Sprawdzone:)

Gość Pocieszycielka86
nos możesz wyciąc hahah ;D

nie da sie tak , wiem bo juz sprawdzalam. Ostatnio mialam taki przypadek w pociągu. Ubralam sie ladnie bo jechalam akurat na pewną uroczystosc do mojej kuzynki. Ladna kiecka, szpilki = rzadko kiedy sie tak uieram ale wtedy musialam. Nawet moje suche jak siano włosy wykrecilam w loczki. I ide miedzy przedzialami i w pewnym siedzą 4 chlopacy.. widzieli mnie od tylu i jeden gwizdnął. Siadlam w nastepnym przedziale, a ten jeden przeszedl specjalnie obok tego przedzialu i chamsko sie na mnie patrzyl.. wrocil do swoich kolegów i slyszalam jak oni sie pytają i jak... a on odpowiedzial: " no coś , ty... nieee " mialam takiego dola ze o malo sie nie rozplakalam, jak mozna kogos tak upokorzyc:(

Gość Pan Biznesmen x64
google nie umiesz tępa strzało używać? wpisz fellatio potem wpisz deepthroat możesz do tego jeszcze dołożyć rimming i ass to mouth jak będziesz znała wszystkie te techniki to będziesz się podobała facetom choćbyś wyglądała jak córka frankensteina :classic_cool:

Wygląd nie jest najwazniejszy ;) Trzeba być pewna siebie! Pamietaj o Tym zawsze. Stawaj zawsze rano przed lustrem i mów: jestem piękna, moge miec kazdego. Działa :) Nabierzesz pewności siebie

nie jestem tępą strzałą :( Pan mnie obraża

Gość Pan Biznesmen x64 KUTAFON
pani jest tak tępa że nawet sobie tego nie wyobraża :)

a Pan jest starym niedowartościowanym onanistą. Nie obchodzą mnie wszystkie te techniki. Nawet nie chce ich znac !!! Z jednego sie ciesze ze nie jestem Kur.... i nie swiadcze uslug takim kimś jak Pan powyzej

Gość kamilo-di luka.
brzydulka ale pisdeczke masz na pewno piękną i to jest najważniejsze :)

tez nie jestem z niej zadowolona :( uwazam ze wszystko u mnie jest nie tak

No to cóż.. widocznie musisz się z tym pogodzić ,abo zrobic operacje plastyczną (choć ona też nie zawsze wychodzi) ... i szukać ,,tego jedynego" bo nigdy tlumy adoratorów nie będą za Tobą biegać

Gość aga2010r
sama widzisz ze ubior duzo zdziala. a to ze uslyszalas "nieee" to ja to inaczej interpretuje. osoby maja racje najwazniejsza jest pewnosc siebie. wiekszosc par jakie znam to ona ladna on nie ciekawy z wygladu, ona przecietna/brzydka on naprawde fajny. kluczem jest pewnosc siebie ale nie nalezy z nia tez przesadzac.

Gość dojrzały meszyzna lat60
ja bym się w tobie zakochał brzydulka

nie wiem jak życ , w świecie gdzie kazdy jest taki piękny , idealny... wiele bym dala by choć przez chwile poczuć sie piękną dziewczyną. Nie pocieszajcie mnie ze ubiór, makijaz cos zmienią. Tak naprawde to nic sie nie zmieni i tak kazdy patrzy na twarz :( Kobieta musi byc piekna i tyle

Ale jest mnóstwo takich osob jak Ty i znajdują sobie tą druga połowkę . a w tej sytuacji wygląd nie musi byc dla Ciebie priorytetem. zajmij się czymś innym np swoim hobby

Nie , mylisz się. Są osoby ,,piekne i idealne" ,ale na pewno nie wszyscy tacy są ;) na ulicy widuję ładne dziewczyny i te brzydkie też , a najwięcej jest przeciętnych. Ale powiedz szczerze: żaden obcy chlopak nie powiedzial Ci ,ze jestes ładna? ale to żaden?

Pan Kutafon ma trochę racji w tym że jesteś zakompeksiona i to ciebie blokuje, dlatego masz doła i tak dalej i tak dalej. Wyjdź do ludzi, uśmiechaj się

No fakt umiarkowana pewnosć siebie też pomoże. Bo jak znowu brzydka dziewczyna jest za bardzo pewna siebie to też działa odpychająco. Bądź najlepiej wygadana ,pewna siebie ,ale nie udawaj jaka jestes piekna i wspaniała. tylko z każdym pogadaj ,pośmiej się , bądź wyluzowana i to podziała na Twoj plus

Pan Biznesmen x64 KUTAFON "terapia cyjankiem potasu" może ją uśmiercić, nie ładne jej propozycje dajesz. Chyba się w tobie odkocham

zaden chlopak nie powiedzial ze jestem ładna.. niestety moj związek najdluzej trwał pół roku. Ja nikogo jeszcze nie zostawilam to niestety mnie rzucano. Nie jestem zakompleksioną dziewczyną ktora siedzi tylko w domu i narzeka. Pracuje zawodowo, w swojej pracy mam mnóstwo kolegów. Dobrze sie dogadujemy ale co z tego? Jestem wesoła, lubie ludzi. Ale czasami doskwiera mi samotność. Obserwuje facetów i wiem jakie dziewczyny sie im podobają.

I dam Ci radę . zajmij się czyms co przynosi Ci radość. zacznij podrożować , fotografować ,malować itd. spróbuj też na tym opierać swoją wartosc nie tylko na urodzie. ale bądź zadbana mimo to bo jak będziesz do tego ,że brzydka to jeszcze zaniedbana to będziesz już wyglądać tragicznie

Ja naprawde jestem wesoła, usmiechnieta, w pracy mnie chyba lubią ale co z tego jak nikt mnie nie chce?