Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaaa

jak powiedziec chlopakowi ze mnie nie zadowala???

Polecane posty

mam problem i niewiem jak go rozwiacac niewiem jak mam powiedziec swojemy chlopakowi ze jest mi zle z nim w lozku naparawde glupio mio z tego powodu poniezwaz musze go oszykiwac ze jest wpaniale nie chce zrobic mu przykrosci ja przez prawie rok mialam moze ze 2 orgazmy pomocyyyy

Gość lopae
ogól sobie pipę

Gość 2 live 2 die
"ogól sobie pipę" niezła porada

Gość miastowy
powiedz mu: "nie zadawalasz mnie".

Gość bensa
powiedz mu, że dzisiaj Ty przejmujesz incjatywe! i pokażesz mu, pokierujesz w taki sposób żeby Tobie było dobrze i jemu!

Gość masssajjaaaaaaa
Mam ten sam problem... :o I nie wiem, nie moge mu tego powiedzieć. To chyba nie jego wina, stara się, a ja nic, zero przyjemności :o Chyba coś ze mną nie tak :(

bensa nie raz to robilam okey on szybko dochodzil itd widac ze mu dobrze za to mi wpanaiale nie bylo...czasami mysle ze moze przyzywczailam sie do mojego bylego ale w sumie po roku powinno przejsc....noooo zero przyjemnosci to najgorsze

Gość bensa
hm... a co z grą wstępną? jesteś bardzo rozgrzana? czy zwyczajnie podniecona :) może tutaj tkwi problem ?

Gość bensa
a co z grą wstępną ? jesteś "zwyczajnie" podniecona czy bardzo rozgrzana ;) bo może w tym tkwi problem ?

Gość bensa
sorry myślałam, że nie wysłało wcześniejszej wypowiedzi

Gość Antonio de
do zalamkaaaaaaaaaaaaaa a liże Ci pipkę...?

powiem Ci tak ze jesli on przejmuje inicjatywe wogole nie mam nawet ,,mokro'' nie potrafi mnie rozkrecic czasami az krempuje mnie ta sytulacja i nie mam ochoty na eksperymentowanie z nim kiedy jak zaczynam jest mi fajnie czuje ze go chce ale jak juz dochodzi do zblizenia to po prostu kaplica zero jakiego kolwiek zadowolenia moze to ze mna cos nie tak

Gość i czy jest wygolona, żeby mógł

Gość 2 live 2 die
a czy kiedykolwiek cię podniecał fizycznie czy w ogóle nigdy

Gość masssajjaaaaaaa
No dokładnie. Mogę się pod tym podpisać... :o

na poczatku tak teraz juz nie za bardzo no wlasnie tez tak mysle bo niby sex nie jest najwazniejszy ale jest to rzecz ktora odbywa dosc wazna role w naszym zyciu

masssajjaaaaaaa to widze ze nie jestem sama a gadalas z nim o tym???

Gość masssajjaaaaaaa
Mam identycznie jak autorka. Nie wiem, w czym tkwi problem. Najgorsze jest, jak po tym słyszę pytanie, czy było mi dobrze :o Nie chce go okłamywać, ale przecież nie powiem, że było beznadziejnie :o

Gość no to po obiedzie już jest...

ja tez zawsze mowie ze bylo dobrze a w glebi duszy mysle na odwrot

Gość masssajjaaaaaaa
Nie rozmawiałam z nim o tym, bo nir potrafię mu tego powiedzieć. Widzę, jak się stara, że chciałby, żeby było ok... A ja nic :o

now iesz...sa pary gdzie z seksem czy bez i tak jest zawsze ok bo to świętoszki. Ja do nich nie naleze i mysle ze ty i twoj partner chyba tez, wiec brak seksu moze spowodowac ze np. poczujesz sie mniej atrakcyjna dla niego kiedy przestaniecie to robic w ogole, on moze znajsc sobie kogos na boku jesli sie zorientuje ze ty nie masz przyjemnosci... seks zbliża ludzi, wiec brak oddala. tak na marginesie wedlug mnie. ale to tylko moja opinia. pozdrawiam

Gość 2 live 2 die
może po prostu ludzie nie są monogamistami i stąd ci się znudził autorko na początku podniecał a teraz już nie podnieca, bo wszysko się nudzi

Gość masssajjaaaaaaa
domi masz całkowitą rację... Ja bardzo bym chciała to zmienić, ale po prostu nie wiem jak :( Próbowaliśmy ju kilku pozycji, ale ciągle klapa :o

Gość nocccanka
a ja mam zupełnie odwrotnie:) mam 37 lat i poznałam 30sto letniego faceta kurcze za pierwszym razen nawet nie pamietam ile miałam orgazmów siedzielismy w łóżku ze 4 godziny tylko ta róznica wieku mnie przeraża :(

Gość no przecież to jest jasne
bez dobrego seksu nie ma związku (nie piszę "udanego związku") nie oszukujmy się

powiem Ci ze mi tez sie przytrafil facet ktory w ogole mnie nei zadawalal...w ogole praktycznie go nie czulam i tez nie byla podniecona jakos za specjalnie...okazalo sie ze to po prostu było od takie zauroczenie. teraz jestem rok ze swoim obecnym i pomimo ze moze nie ma giganta jakiegos to jest wspaniale i za kazdym razem jak mnie dotknie mam ciarki. trzeba szukac....dopelniac sie nie tylko osobowoscia ale tez fizycznie.