Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona-pozytywnie

Co porabiacie jak Wasz facet jest w pracy?

Polecane posty

ale ja jestm inteligentna skończyłam zawodówke bez kiblowania

ja jak juz jest pora powrotu mojeho faceta i jeszcze go nie ma to tak nie moge sie jego doczekac ze wydziwaniam co 10 min z tym samym pytaniem czy dlugo mam jeszcze czekac?

ja nawet rada jestem jak mój jest w pracy bo przynajmniej nie pali przy mnie

powiedzcie co robić?

nie da sie z wami normalnie pogadać :o

napewno obrócił dawne koleżanki ze szkoly

jestem z zawodu sprzedawcom

Gość poodlicious
...co nie zmienia faktu, że iść na imprezę gdy żona rodzi na dniach, i kazać jej prowadzić samochód tyle km, to skrajna bezmyslność i egoizm no ale tak to jest, jak się na dziecko łapie Anglika, żeby się jakoś ustawić za granicą:)

Gość palacz mocnych bez filtra
dokładnie dla pieniędzy to dasz się nawet diabłu sprzedać

urodzilam 2 tygodnie przed terminem. "no ale tak to jest, jak się na dziecko łapie Anglika, żeby się jakoś ustawić za granicą" ustawiona to bylam duzo wczesniej zanim go poznalam. no ale skoro uwazasz ze zlapalam go na dziecko to chyba masz duzo czasu wolnego i sie zbyt wielu seriali naogladalas :)

zdesperowana jestes dnem

Gość poodlicious
2 tygodnie przed, 2 tygodnie po - gdy kobieta jest w wysokiej ciązy, powinno sie juz raczej na dupie siedziec, a nie latać po imprezach - no ale mentalnosc Anglikow jest inna, olewa sie swoje kobiety, imprezuje, chleje, zdradza czesto... sama pisalas o kawalerskim jego. a jak to bylas ustawiona, ze spytam?:)

w polsce to byś sprzatała popielniczki w pubach ale skoro masz męza angola to żyjesz jak pączek w maśle za jego pieniądze

bardzo dobrze bylam ustawiona :) nie mam pojecia o jakim kawalerskim piszesz bo moj facet nie mial kawalerskiego ani mnie niegdy nie zdradzil ani nie olewa. na dupie siedziec to wy sobie mozecie - dziwne podejscie macie naprawde.. cala ciaze bylam aktywna.

a w polsce wstawiona a nie ustawiona

ona do angli pojechala jako słuzaca i poderwała go

raczej kurwą nie chciałbym być

bo kim innym mogłabyś być?

Gość poodlicious
no to jak byłaś ustawiona? z ciekawosci pytam:) jaki zawód, praca zawodowa? o zarobki nie pytam, wiec to chyba nie tajemnica? co do kawalerskiego - sama załozyłas temat, ze Twoj chłop jedzie gdzies tam na kawalerski, na ibize czy cos, i sie martwisz ze bedzie ostro imprezował i zdradzał z laskami. czemu się wypierasz? a przyczepiłam sie do Ciebie, bo jestes tak przemądrzała i zarozumiała, ze ktos nosa musi Ci utrzeć:)

prowadzilam biuro projektowe w polsce. wiecej nie napisze. tutaj tez mi sie niezle powodzi, wiec nie mialam nigdy pomyslu zeby sobie przez faceta jeszcze polepszac w zyciu bo ja uwazam sie za osoba niezalezna i to by bylo przeciwko mnie. jezli chodzi o zaufanie to nie wypieram sie tego, ze nie ufam nikomu, a juz wogole zadnemu facetowi. ale nie uwazam wcale ze mnie zdradza - jakbym miala jakiekolwiek obiekcje w tym kierunku to bym z nim nie byla. a nosa mozesz sobie mi ucierac - ani mnie nie bedzie gorzej ani tobie lepiej tylko sobie humor popsujesz :)

Gość szkoda mi cie
znajdz sobie jakies hobby, rob zdjecia, pisz pamietnik, poczytaj o rozwoju i wychowanu dziecka... jao ostatnich DNI przed poorodem chodzilam na basen, na spacery, potem waga mi wrocila w 3 tygodnie! polaz po sklepach, przygotuj dla dziecka jakies fajne zeszyty w ktore bedziesz wklejac zdjecia, wpisywac informacje, albo naucz sie czegos nowego!! naprawde w ciagu 2 minut to moznatysiace rzeczy wymyslec a ty sie nudzisz... zenada dziecko bedzie mialo nudna matke :-(

Gość poodlicious
ok, bez urazy 🖐️