Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość pozioma poziomka
eee nie ten "mój " to spod Katowic jest i wydaje mi się, że on jest całkiem normalny tylko szuka takiej spokojnej, cichej kobiety... gdyz ja mam dość spokojne zdjecie, z zerowa ilościa makijazu,żeby żadnych zboczenców nie przyciagać..no cóz :) nie wiem dlaczego niektórzy uważaja,że jak się dziewczyna maluje, chodzi do klubow potańczyć to od razu jest głupia... nie ma facet pozytywnego nastawienia do zycia, a ja jeszcze mam . dodam że róznica wieku nie taka duża bo ja 22 lata on 26 lat chyba/ tak mial napisane/. więc na sympatii zapewne sa skrajności jak tez normalni ludzie :) np. ja :) hehe boję się,że dziś trafię na jakiegoś elementa...ale facet wydaje się dość okej. nie wchodzi często na sympatię bo raz na parę dni... no nic, juz dziś się przekonam kto to jest :)

Gość nie ma tego zlego
tez sie kiedys nacielam okazalo sie ze mial zonke.dawno to bylo z 4 lata temu,nie poddalam sie hehe i tam na symatii poznalam moja milosc i tak juz dwa lata sie kulamy hehe

Gość Dyskusja o doopie maryni
przeczytałam właśnie cały ten Wasz topik, wciągnął mnie cholera :D autorko, dowal temu facetowi tak, żeby się poczuł jakby z nienacka dostał plaskacza prosto w ryj :) mam nadzieję że Ci się uda.

Gość k-sia
Witam, Szanowne Panie :) Poczytałam zaległości od wczorajszego wieczoru... I z tego, co widzę, nasi rozkoszni "znajomi" z czarnej listy - zdążyli sie juz odezwać do dwóch kobiet? Niejaki Zdzisio zapraszał na Costa Brava, do tego imć Baron napisał w odpowiedzi na odwiedziny :D Oni są niesamowici! Niereformowalni, nie do zdarcia, mają niespozyte siły i fantazję :P A jak tam korespondencja z padalcem dwulicowym? Co nowego u autorki? Bierzesz go na przetrzymanie i nie odpisujesz chwilowo? :) Bardzo mądrze!

Gość zniesmaczona sympatyczna
Siostry! :) włąsnie wziełam kąpiel, ubieram sie fajnie i wychodze sobie na spacer moze kogos poznam? na razie nie odpisalam mu - od wczoraj cisza z mojej strony ale ale - zalozylam juz sobie fikcyjna skrzynke pocztowa i przygotowalam wersje mejla ktora mu za jakis czas wysle :classic_cool: czas sie zrelaksowac troche !!!!!!!!!!! a do mnie (jako do mnie) ten choooj sie nie odzywa - nie odpisuje na sms, co za oszust !!!!!!!!!!!!!!11

Gość Pytam z ciekawosci...
Witam Panie. Tak czytam i czytam ten długaśny topik i zastanawiam się, czy gdybym napisał do którejś z Was wiadomość o mniej takiej więcej treści, to byście mi odpisały? Przyznam szczerze, że jestem nieśmiały w stosunku do kobiet na żywo, dlatego poruszam ten aspekt. "Witaj. Przyznam szczerze, że masz niesamowicie intrygujące spojrzenie. W Twoich oczach musi często się przeglądać poranne niebo. Chętnie bym Cię bliżej poznał i przy blasku księżyca spojrzał w tą baśniową krainę, która kryje się pod zasłoną Twoich rzęs. Pozdrawiam serdecznie." Poderwałbym chociaż jedną Panią na taki tekst?

Gość bdtyegvu
nie, kiczem wali na km a o oczach, niebie, swietle ksiezyca itd, to km papieru toaletowego mozna by zapisac

Gość ja jestem od niedawna
Ja bym taki wpis odebrala jako ewidentny podryw na gladkie slowka i nie odpisalabym.

Gość yellowlabel
Pytam z Ciekawosci---->Do Mnie taka wiadomosc nie trafia,jest za bardzo przeslodzona,moglabym Ci odpisac jakims banalem ze masz zdolnosci poetyckie;) Dostawalam podobnej tresci wiadomosci oraz takie erotyczne fantazje ubrane w ladne slowka. A gdyby kobieta do ktorej chcesz napisac nie miala zdjecia a miala fajny opis ktory by Cie zainteresowal to jakbys napisal i czy wogole bys napisal??

Gość baby czekajcie....
kolega nie zajarzył, że tu dojrzałe kobitki gadają :) drogi przesłodzony pseudoromantyku na pewno poleci... pusta małolata albo desperatka... hehe

Gość baby czekajcie....
dojrzałe w sensie doświadczenia życiowego a nie metryki oczywiście :)

To mnie pocieszylyscie :) Czyli dam sobie spokoj z pisaniem do kobiet. Dzieki za odzew.

Gość k-sia
:( Nie wiem, jak inne Panie? Ale ja nie lubię tekstów w stylu: gwiazdy, rozgwiazdy, krainy (że niby co?), rzęsy, ich cień, bla, bla. :P Romantyczno-idiotyczne naciągane na siłę farmazonki, pasujące do mężczyzny, jak.... Dopisz, co chcesz. A gdy do tego autor takiego listu ma skończone od dawna 35-40 lat, to zamiast uśmiechu jestem lekko zażenowana :/ Ale kobiety są różne. Być może jakaś uśmiechnie się do takich rzeczy napisanych w pierwszym mailu. W końcu, w tylu damskich profilach znaleźć można (w opisie)upodobanie do spacerów w świetle księżyca, morską plażą.... Albo o zachodzie słońca..... Ojej, zemdliło mnie :(

Gość baby czekajcie....
mnie też... za słodko... normalnie gorzej niż kasia cichopek w duecie z krzysiem ibiszem bleee

Gość yellowlabel
I jestem pewna na 100% ze gdyby jakas Kobieta nie odpisala na twoja wiadomosc to w mgnieniu oka bys znalazl inna i jej wyslal ten tekst i tak do skutku. Nie znam Cie ale ale chyba bys byl kolejnym "Panem Kalka" ;)

Gość fa c e t
zniesmaczona ---> nie czytałem całego topiku ale chciałbym tego faceta trochę wytłumaczyć, bo sam tak też robię na sympatii. Otóż aby dostać odpowiedź od kobiety która mi się podoba szanse są małe. Na 100 wysłanych propozycji jest szansa że 2-5 odpowie i korespondencja zakończy się spotkaniem przy kawie. Więc wysyłając korespondencję seryjną może się zdarzyć że odezwą się dwie lub więcej kobiet i z nimi utrzymuje się równolegle kontakt mailowy bo nie wiadomo co dalej będzie. Gdyby po uzyskaniu odpowiedzi od jednej z nich przerywał jakąkolwiek korespondencję z pozostałymi uznając to za zdradę, szukanie tej jedynej trwałoby przez wiele lat. Ja też bym odpisał do atrakcyjnej kobiety która by mnie zaczepiła na sympatii. Ale nie spotkałem się do tej pory z takim przypadkiem. Atrakcyjne kobiety są atakowane setkami maili i raczej nie są skore do działań zaczepnych :-)

To w takim razie co trzeba napisac w wiadomosci, aby jej zawartosc zwrocila Wasza szczegolna uwage? Jakis maly niuans zwiazany z Waszymi zainteresowaniami, pogladami na zycie?

Gość baby czekajcie....
ale to zależy w jakim celu piszesz... jeśli interesuje cię kobieta nie po to żeby ją zaciągnąć do wyra to jest jeden niezawodny sposób... zawsze zadziała... uwaga... tym... sposobem... jest... SZCZEROŚĆ!!! na to nie wpadłeś co?

Gość yellowlabel
Faceta--->Czy to Ty jestes tym facetem ktory pisze cos takiego"Czesc,masz ladny usmiech dasz sie zaprosic na kawe??" Dlaczego wiekszosc Mezczyzn zaprasz na kawe?? Czy nie mozna zaprosic Kobiete na swiezo wycisniety sok z burakow,pomaranczy czy najzwyklejszy koktajl?? A jak sie zapytam jaka kawe proponuje to 1,2 czy 10 odpisuje ze czarna a moglby chociaz odpisac ze Inke ;)

Gość Pytam z ciekawości...
Mnie nie zalezy na tym, aby zaciagnac kobiete od razu do wyrka i urwac kontakt. Zlapalem sie sporo razy na tym, ze moja szczerosc nie byla odebrana jako atut, a raczej jako robienie z siebie blazna. Po napisaniu kilku slow i propozycji blizszego poznania przy kawie, w 99% przypadkow zostawalem splawiany. Gdy zaczalem pisac te przeslodzone teksty sytucja sie zmienila. A pisalem do tych samych kobiet, ktore wczesniej nie chcialy mi nawet odpisac.

Gość baby czekajcie....
może pochwal się jakimś listem po którym cię któraś pani spławiła...

Gość yellowlabel
Pytam z ciekawosci...--->Mozesz sie odniesc do tego co kto ma napisane w profilu,co ma w tle zdjecia,zauwazyc jakis szczegol,napisac ze byles w rejonie zamieszkania danej Kobiety i jadles przepyszna kiszke ziemniaczana z papryczkami Piri-Piri;)

Panie maja pierwszenstwo, wiec moze ktoras z Was pochwali sie listem, ktory otrzymala od faceta i wzbudzil w niej nieodparta pokuse odpisania?

Gość fa c e t
zgadzam się w 100% Szczerość jest ważna - ale po za jednym szczegółem - nigdy nie piszę że koresponduję jeszcze z innymi bo wtedy każda by zerwała na wstępie. Każda kobieta musi czuć że jest tą wyjątkową i jedyną w swoim rodzaju.

Gość yellowlabel
Dostalam taki tekst i odpisalam hehehe "Hej Cześć:) Byłem niedawno służbowo w twoich okolicach i spałem w hotelu XXXXXXXX nie wiem może mam zaburzenia percepcji ale wydaje mi się że widziałem ciebie oraz Angeline Jolie w recepcji :) Napisz czy pracujesz w tym hotelu. Pozdro. Rafał"

Gość baby czekajcie....
do facet... hahahahaha! czy ty myślisz, że kobiety są tak głupie i myślą, że na takim portalu jak S są jedyną, do której pisze obcy facet? ja piszę z wieloma i nie łudzę się, że dla któregokolwiek jestem tą jedyną. fajnie mi się z nimi gada i korzystam z tego, bez ciśnienia na złapanie męża :)

Gość ja jestem od niedawna
ja odpisuje na maile,gdzie czytelnik nawiazuje do mojego opisu w profilu albo cos w stylu: 'Hej, sympatycznie wygladasz i masz bardzo szczery i naturalny opis'. Ale jesli widze ze pan w swoim opisie ma same cytaty, nie odpisuje.

Gość ej hallo! a o czym my tu
Mówimy? No wlaśnie o takim świńskim podejsciu jak twoje facet! Piszesz do X -kobiet i chcesz, żeby każda czuła, że jest tą wyjątkową i jedyną - więc jesteś zwykłym dupkiem i tyle. Jak ci się ktoś podoba to wybierasz z kilku tą jedną i na nią ukierunkowujesz swoje działania, ale po co? co nie? Przeciez można mieć kilka naiwnych i pare w zanadrzu a nóż jedną przelecisz bedzie następna i następna...brak słow do was panowie. Zresztą nie będe polemizowała, nie chce się z niżac do waszego poziomu :/

Przyklad listu, ktory wyslalem kilku kobietom - wszystkie mnie olaly. "Witaj. Moze to nazbyt smiale stwierdzenie, ale wchodzac na Twoj profil czas zatrzymal sie w miejscu. Zaintrygowalas mnie do tego stopnia, ze chcialbym Cie blizej poznac. Masz cos w sobie, co mnie przyciaga. Moze to Twoj piekny usmiech, a moze... Pozdrawiam cieplo."