Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasanova.

Jestem KasaNova i poznałem dogłębnie już ponad 300 kobiet a mam dopiero 26 lat

Polecane posty

Gość Kasanova.

powiem wam co naprawde chcą kobiety. Dużego żylastego ku.tasa :classic_cool: i ja im to daje a relacje o sexie ze mna szybko roznoszą się wśród koleżanek i tak zaliczam koleżanki koleżanek koleżanek.

Gość gigiu7
żaaaal mi ciebie

nie wiem czemu ci żal :) ja własnie pije sobie browarka i zaraz jade do 33 letniej mężatki, której stary robi na 3 zmiany :) dzis od 22 do 6 :D

Gość krotkowlosa
Hmmm pijesz browarka a potem jedziesz? Hehe no to ciekawe ze prowadzisz po pijaku hehe. Szczerze ci powiem ze ja bym z taka meska dziwka nie chciala, nie wiadomo jakiego syfa masz masz. Nudzi sie jakiemus staremu facetowi i wymysla historie na poczekaniu bo dawno baby nie mial. Browarek.. Ha ha. Dobre. Schowaj sie

Gość perwersja.,
pedał pewnie wali sobie konia i ma fantazje że rucha baby wuelkim kutasem którego nie posiada

Gość dobre krotkowlosa doobre

hehehe jaka zazdrość was zżera. Wiem pewnie tu same paskudne panny i faceci bez jaj dlatego nie przyjmujecie do wiadomości co napisałem. Jestem tu pierwszy i ostatni raz.

Gość krotkowlosa
Taak sfrustrowany panie kasanowa przez k hahaha nic tylko sie smiac kto by chcial faceta z syfem.. Albo czyms gorszym. Wspolczuje twojemu psu ktorego .. Hahaha

Gość kasanova 2
ssij jaja krutkowlosa

Gość mitoman
krowa która głośno ryczy daje mało mleka> masz fantazje przygłupie, i zaśmiecasz to forum