Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POWINNAM SCHUDNAC 50 KG

NIE MOGĘ SOBIE PORADZIC Z SAMA SOBA JESTEM OTYŁA I NADAL PUCHNE

Polecane posty

Gość borsuczka73
Napisz ile masz wzrostu a ile wazysz.Mam taką samą sytuację.Ja mam 178cm i waze 116kg.od 2 tygodni odchudzam się.Nie jest łatwo,ale bardzo chce schudnąc.Najtrudniej jest zacząc.

Gość -Lenka-
Sprobujcie Montignaca, jest zdrowa dieta, normalizuje skoki cukru we krwi, czyli eliminuje napady glodu. Wygooglajcie sobie polskie fora internetowe (nie chce polecac, bo zaraz mnie trolle zjada), jest ich sporo i sa naprawde super. Ja schudlam 15kg w 3 m-ce i jadlam chyba bardziej kalorycznie niz normalnie. Ale za to jak zdrowo! I w sumie nie stosowalam sie bardzo scisle.

Może zacznę od tego że 9 miesięcy temu urodzxiłam dziecko,utyłam 35 kg i myslalam ze schudne tym czasem ja jeszcze utylam ,roztylam sie strasznie mam duzy brzuch szczegolnmie na dole taki worek,a jeszcze to nogi mi puchna ,ciagle jem nie moge sie zmotywowac bo przy dziecku to ciagle jest jaks robota,chcialam sie wziac za cwiczenia to nie moge bo maly krzyczy o takie buty

Gość borsuczka73
u mnie sytuacja podobna,tylko dziecko (synek ) ma 1,5roku Poszukam tego forum,dzięki :)

Gość borsuczka73
droga wróżko Nie wierze ww wrożby,a jak mnie najdzie ochota to sama sobie powroze :)

Gość dvghhjjkjl
Witam Cię Tylko zdrowa dieta i sport Cię uratuje:)) Polecam dietę south beach,nie będziesz głodna. I sport Zrób to dla siebie.

Gość a ja nie mam dziecka
ba nawet faceta a tez jestem gruba i nie potrafie schudnac:((

" 21:10 [zgłoś do usunięcia] borsuczka73 Napisz ile masz wzrostu a ile wazysz.Mam taką samą sytuację.Ja mam 178cm i waze 116kg.od 2 tygodni odchudzam się.Nie jest łatwo,ale bardzo chce schudnąc.Najtrudniej jest zacząc." Wal 1000 pompek dziennie to pomoże:D.I nie żryj byle syfu bo wręszcie sie otrujesz:P.

Gość nordic walking polecam
Koleżanka schudła o 4 rozmiary, a była taka sobie grubiuśka. Codziennie kijki, mniej jedzenia i po pół roku doczekała się efektów. Może jak nie codziennie to co drugi dzień ??

Gość gerhgrdhhshs
do max zander masz jakiś problem z tymi pompkami? onanizujesz się przy facetach robiących pompki? ciągle o nich gadasz. myslisz, że to jest jakiś lek na całe zlo świata?

"gerhgrdhhshs do max zander masz jakiś problem z tymi pompkami? onanizujesz się przy facetach robiących pompki? ciągle o nich gadasz. myslisz, że to jest jakiś lek na całe zlo świata?" Na zło całego świata nie pomoże ale na otyłość z pewnością:D.

Marudziłam wiele lat, że jestem gruba i nie mogę schudnąć. Na początku tego roku byłam mega grubaśna, teraz mam mniej 30 kg. Walczę dalej. Otoczenie zauważa zmianę we mnie. Jem o połowę mniej i dużo się ruszam. Życzę powodzenia w Waszych postanowieniach.

Gość pastafarianka reaktywacja
siedź dalej na kafe, to ci napewno pomoże.

Gość borsuczka92
Poziomko-masz taki smaczny login:)Gratuluję Ci wytrwałości.Ja sie sporo ruszam bo przy 1,5rocznym dziecku musze miec oczy dookoła głowy.Max,te pompki to chyba bede robic z dzieckiem na barana bo młody jest chetny do wszystkich wygłupów :) Poziomko-jaką dietę stosujesz?Ja mz,staram sie zmiescic w 1200kcal

Można do Was? Mam duży problem. Sama już nie daję rady. Poczytałam o tym Montignacu. Może pomoże?

Rzeczywiście słodki nick, dzięki. Stosowałam dietę 1100-1200 kal. taką dostałam od lekarza- dietetyka. Na początku musiałam wszystko ważyć , (oprócz warzyw, hi, hi) Potem, jak się przyzwyczaiłam mniej więcej wiem ile czego mogę zjeść, żeby nie przesadzić. Oczywiście nie jestem święta i zdarzają mi się dni(jeden!), ale co jakiś czas, że pozwolę sobie na jakieś odstępstwo. Zmobilizowało mnie to, że zaczęłam pozwalać innym robić sobie zdjęcia, jak się zobaczyłam, masakra. Jestem zodiakalnym Baranem, więc jestem uparta. Już teraz znajomi zaczepiają pytając co zrobiłam, że tak schudłam, a ja nie jem słodyczy, tłustego, smażonego . Bardzo ważną sprawą jest jedzenie posiłków o tych samych porach. Ja o 7-mej, 10-tej, 13- tej, 18-tej. Między 13-tą a 18-tą jakaś przekąska np jabłko, jogurt- polecam Jogobellę light. Pamiętajcie, że w jabłkach jest tyle cukrów co w małym wafelku(wiem, bo mam w domu cukrzyka i jestem oblatana) więc z owocami ostrożnie. Pozdrawiam, ale się rozpisałam...

" 10:54 [zgłoś do usunięcia] borsuczka92 Poziomko-masz taki smaczny login Gratuluję Ci wytrwałości.Ja sie sporo ruszam bo przy 1,5rocznym dziecku musze miec oczy dookoła głowy.Max,te pompki to chyba bede robic z dzieckiem na barana bo młody jest chetny do wszystkich wygłupów Poziomko-jaką dietę stosujesz?Ja mz,staram sie zmiescic w 1200kcal" Przyznam że tak nawet lepiej:D.A ludzie ze znaku baraNA nie są zwykle zanadto uparci-na pewno przecietny osobnik ze znaku wodnika jest bardziej uparty-często w sensie negatywnym:P.A ja polecam spróbować tej diety: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :classic_cool:.Podobno dosyć prędko się chudnie a też powoduje że otyłość nie jest aż taka groźna:classic_cool:.

" poziomka12313s A do Max kilkoro z moich wypróbowanych przyjaciół było Wodnikami. 2009/2010r.- 133kg 30. 08. 2010r.- 108,5 kg 03.09.2010R. - 107,8 09.09.- 106 KG 16.09.-103 KG Pierwsze z 30 kg za mną....... cel nr. 1 osiągnięty cel nr.2 przede mną... " Widać nie cenisz sobie dyscypliny:P. A ja w poprzednim sierpniu ważyłem ponad 15 kg więcej ale teraz schudłem;).

Bardzo śmieszne, osoba, która tylko schudła 15 kg, będzie mnie uczyła...Ja odchudzanie zaczęłam na początku kwietnia, więc nie widzę, żebym się ociągała... wiem, że wiele przede mną ale będę walczyć. Takie słowa mobilizują...więc dzięki.

Gość borsuczka92
Poziomko,moje gratulacje ! U mnie 8kg mniej,chciała bym schudnąc jeszcze 30kg.

Gość a ja łykam alli i po trzech
miesiącach bez specjalnego trzymania diety zmniejszyłam się z rozmiaru 52 na 46 :)

Daj mi troche cialka, bo ja chce przytyc a nie wiem jak, jem b. dużo i nic. mam 168 cm i 52 kg.

"poziomka12313s Bardzo śmieszne, osoba, która tylko schudła 15 kg, będzie mnie uczyła...Ja odchudzanie zaczęłam na początku kwietnia, więc nie widzę, żebym się ociągała... wiem, że wiele przede mną ale będę walczyć. Takie słowa mobilizują...więc dzięki." Tyle schudłem bo nie ważyłem 150 kg i nie ma generalnie potrzeby odchudzania:P.