Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaa83

jak wybrnac z tej trudnej sytuacji?

Polecane posty

Gość zadowolony bzik
ja nic nie oferuje :P podobno ma małego penka :P :P

Bziku, powiadasz, że dużo jest penisów??????????????Ale zapewne nie wszystkie są takie jak u tamtego...Np. niektórzy maja małe :D:D:D

Gość zalamkaa83
ja chce tylko Jego 😭 tylko jego kocham z całego serduszka ❤️

Gość zadowolony bzik
Abc, ja się nie znam na ptaka :P :P jeszcze nie kochałem pusi :P to nie wiem :P pewnie załamki chłopak ma wielkiego i grubego oraz żylastego pena :o ja bym nie miał szans :o :(

Gość drgdhdfhdhfd
też robiłam jak autorka i zerwałam wkońcu z chłopakiem, bo mnie denerwował. Docenilam po stracie ze jednak go kocham, ale on teraz ma inna i podobno sie odkochal bo go tyle czasu w ciula robilam . Mysle , ze juz go nie odzyskasz niestety.. :(

Bziku, na ptakach to się włąsnie powinieneś znać...................niby jesteś facetem.......A może jesteś jakąś niewiastą podszywającą się za penka?

Gość zadowolony bzik
Abc jak znać nie biorę ich do ust :o :P ;) Chyba TY powinnaś Kochanie 👄 ;)

Bziku, może do ust nie...............ale ciągle do ręki.....więc już jakąś wiedzę masz...namacalną :D

Gość zadowolony bzik
Abc jesteś zboczona :P ja na razie używam penka tylko do sikania :P ;)

To ja właśnie o sikaniu myślałam...a co, sądziłeś inaczej???????????????Nieładnie, wszak nie można marnować nasienia....No i sikając, chyba go trzymasz?Czy zwisa bezładnie?No ale po portkach poleci.:D

Gość zadowolony bzik
ja tylko penkiem sikam :P podtrzymuje grzybka palcami :P marnowanie nasienia jest grzechem :o :(

Gość zadowolony bzik
dotyk musi być :P bo posikam sobie po spodniach :o wezmą mnie za zboczeńca :o :P ale jak myje puake to wtedy masuje jajeczka, skore obciągam :P ;) to jest obowiązkowa higiena :P ;

Gość smutne to/
jakim jestes trollem chlopak powinien miec wiecej jaj i kopnac cie w falszywe dupsko zgin przepadnij maro

Gość luka999
traktowałaś go jak szmatę, to teraz masz na co zasłużyłaś. ludzie się nie zmieniają i nie dziwię się, że on Ci nie wierzy zanalzł dziewczynę, która poświęca mu czas, a nie łaskawie udziela mu widzenia, kiedy ona akurat ma chwilkę wolnego. bardzo dobrze, zasłużył, po tylu latach robienia z siebie idioty.

Gość zalamka83
ludzie macie az ta k wielka radoche z podszywania sie pod kogos?? dzieciaki... prosilam zebyscie mnie nie oceniali tylko poradzili mi co robic zeby to naprawic wszystko.