Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barylka z okienka

Czy takie cialo moze sie podobac czy odpada? FOTKA

Polecane posty

Gość nuibnui
Jack, gdybym ja zrobila blad, to chcialabym o tym wiedziec, a nie zyc w nieswiadomosci, ze kalecze jezyk polski:O

Gość Jack811
nuibnui - W samym tym temacie znajdę ze 150 błędów ortograficznych, dlatego zastanawia mnie czy to jakieś zboczenie ze są osoby które potrafią siedzieć na forum godzinami i tylko czekać aż ktoś zrobi błąd żeby zaraz o tym powiadomić, mimo ze naprawdę nikogo to nie interesuje. Wiesz ze świadome pomijanie polskich znaków tak jak Ty to robisz jest o dużo poważniejszym "kaleczeniem" języka niż zrobienie błędu ortograficznego?

Gość czujeeeeereee
o fuck jaki hipopotam !!!

Dzieki wszystkim za opinie ;) Teraz to twarz mnie jedynie ratuje bo reszta do kitu :| Ktos pisal ze mam sie brac za bieganie.Sory,ale ty bys biegala z takimi ciezkimi cyckami? Przeciez to boli jak podskakuja. Mam pozatym problemy z sercem,nie zebym wymowki teraz robila :/ Czuje sie jak wielkie chodzace gowno.No ale nie bede sie tu uzalac.Chcecie to sie nabijajcie. Ogolnie to mam w.y.j.ebane na facetow,ale przychodza takie dni jak ten w ktorym rozmyslam nad mym beznadziejnym zyciem. Chlopaka stracilam.A przez co? Przez glupote.Nie chcialam sie spotkac z nim jak przytylam 4 kg,bo wstyd mi bylo.A teraz juz AZ tyle kg mi przybylo.Kazdy smutek zajadam slodyczami,i to mnie zgubilo :/ nim sie ocknelam bylo juz 95 na liczniku. Zobaczylam zdjecia zrobione mi w ukryciu przez brata.Wygladalam jak tlusty zaniedbany potwor! Troche pofaszerowalam sie tabletkami,zeszlo 8 kg,potem jeszcze 7..ale te 7 wrocilo. Nienawidze swojego odbicia...wolalabym lezec w szpitalu jako 38 kg anorektyczka i miec kilka 'chudych' dni zycia a potem umrzec niz byc cale zycie baleronem :/ Nie no,musialam to z siebie wyrzucic..ehh

Gość kilogramów dużo
eeejjjj... no dziewczyno, nie przesadzaj... ja też mam trochę kg w nadmiarze... kiedyś (gdy byłam sporo chudsza) myślałam, że nigdy nie znajdę faceta... wystarczyło siebie polubić... polubić okrąglejsze biodra i fałdki tu i ówdzie... facet się znalazł i to niejeden... głowa do góry:)