xDxDxDxD 294 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Umawianie się to zabranianie? Zaproponowałam umowę, na którą ani be ani kukuryku nie przyszło. Ale hui z tym już teraz. A pisz se. Skoro Malowany mnie woli Żebyś lepiej nie wiedziała kto mnie woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Myliłam się. Nasz kolega jest sentymentalny i jako jedyny nie oddał sprzętu Sony do muzeum. Stąd moja pierwsza myśl Chciał bym urodziła to myślałam że chociaż coś żywego ma być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Daj mu spokój jest i tak chudy az libedowsky się śmiał Jesli nie jest wielką babą to wszystko wporządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chciał bym urodziła to myślałam że chociaż coś żywego ma być Wolałabym urodzić ten telefon, niż jeża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: A kto bada nasienie na zapas? Nikt normalny a ja jestem normalny i prawdopodobnie bardzo płodny. Z autpasji sporo ze mnie wyskakuje gdy wchodzę na wyżyny ekstazy Biorąc pod uwagę całokształt to zapewne ślepaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: masz 190 wzrostu czy pora schudnąć? Pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jesli nie jest wielką babą to wszystko wporządku Nie jest zły i niezły z ryja tylko wredny bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Żebyś lepiej nie wiedziała kto mnie woli. o gacha sie bijecie ? widze ze ciekawe rzeczy mnie ominely Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Umawianie się to zabranianie? Zaproponowałam umowę, na którą ani be ani kukuryku nie przyszło. Ale hui z tym już teraz. A pisz se. Skoro Malowany mnie woli On butelke woli z niom ma najlepsze orgazmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wolałabym urodzić ten telefon, niż jeża Jeż zwinie sie w kulkę i schowa kolce mam nadzieję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeż zwinie sie w kulkę i schowa kolce mam nadzieję A jak nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Żebyś lepiej nie wiedziała kto mnie woli. Szkoda że nie mam emotki jaką Malowany wrzuca zawsze jak mowa jest o cyckach bo bym teraz wrzuciła takie oczka płaczące czy coś.. Mam zazdraszczać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Biorąc pod uwagę całokształt to zapewne ślepaki. Biorąc pod uwagę historię mojego ojca to płodność Matke wziol raz na odchodne i zacuazyla aż w sądzie twierdzil że to niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pora On naprawdę nie ma z czego to chucherko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: o gacha sie bijecie ? widze ze ciekawe rzeczy mnie ominely Była dyskusja o wykształceniu na usuniętym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie jest zły i niezły z ryja tylko wredny bardzo To jeszcze gorzej bo z ryja udaje słodkiego a w środku myśli że weźmie pałkę i będzie bił aż sie padnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 2 godziny temu Nie ma co wnikac w coś co nie istnieje znaczy plemniki u leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 2 godziny temu 57 minut temu, Malowany napisał: . Pamiętam jak 10 ciapatych rzuciło się na mnie w pracy masakra `nie dosc ze moldawianie ci prace zabieraja to jeszcze ciapaci co ty malowany robisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kocopoł napisał: Nie jest zły i niezły z ryja tylko wredny bardzo Leżak ładniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Biorąc pod uwagę historię mojego ojca to płodność Matke wziol raz na odchodne i zacuazyla aż w sądzie twierdzil że to niemożliwe Jesteś dzieckiem listonosza, matka ci nie mówiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 941 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, Onaaaa napisał: Będą trojaczki trzej synowie święta trójca. trzech synów matka miała, dwóch słynęło z mądrości, a trzeci co był gooopi poszedł do łączności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Nie ma co wnikac w coś co nie istnieje znaczy plemniki u leżaka Jak bym ci pysk wypełnił po godzinie facefuuka to bys się udlawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Jesteś dzieckiem listonosza, matka ci nie mówiła? Czego zazdriscisz wysłucham mam reszki empatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Czego zazdriscisz wysłucham mam reszki empatii Bezpłodność masz po "ojcu" w genach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Była dyskusja o wykształceniu na usuniętym temacie. czyim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: czyim ? Ogólnie, także o twoim braku wykształcenia, o szkołach Leżaka itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Szkoda że nie mam emotki jaką Malowany wrzuca zawsze jak mowa jest o cyckach bo bym teraz wrzuciła takie oczka płaczące czy coś.. Mam zazdraszczać? Życzę wam jak najlepiej ale to nie wyjdzie mam od tego matrymonialny zmysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Ogólnie, także o twoim braku wykształcenia, o szkołach Leżaka itp. aha pewnie ten pisior ktory wczoraj byl pod nowym nickiem sie podniecal bo wczoraj mu napisalem ze spalilem swiadectwo w kominku za rada kolegi bo matura to bzdura zgadłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Baba napisał: A jak nie? Może malutkie jeże nie mają kolców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Życzę wam jak najlepiej ale to nie wyjdzie mam od tego matrymonialny zmysł To z kim byś mnie tu sparował kupidynie? Prócz siebie oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach