Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaAnia

BIAŁYSTOK młode mamy i ciężarne - poznajmy się

Polecane posty

O tej wypożyczalni zabawek słyszałam, ale wg mnie to się nie opłaca, bo wypożyczenie zabawki wartej ok.100zł tylko na tydzień to koszt ok.20zł, Lepiej chyba kupić używaną zabawkę.

sierpniowa jasne możemy sie zgadac co do 2-go malucha ja strasznie juz bym chciała :) normalnie niemoge sie doczekac A tak wogóle to jak strasznie sie nudzisz zapraszam do mnie :) ja mam wolną chate codziennie do 16.20 mamaania ty to teraz pewnie bardzo zajęta jestes hihihihi:P aniluap weźmnie ze soba bede grzeczna :D obiecuję X hih iza_iza jak na tych spotkaniach jest ja taka.. nieśmiała i małomówina moze ise tam nie odnajdę (żart) mc-dulka ja tez uwazam że 2-3 lata to idealna różnica mniedzy mna a moim bratem jest 7 lat różnicy i nie zawsze było różowo ale później :) pamietam jak jego koledzy przychodzili do mnie a nie do niego i krew go zalewała :P włąsnie żeby było przyjemnie moge was wszystkie do siebie zaprosic mieszka w samym centrum wiec zapraszam :) niektóre z pan juz u mnie były nie jestem taka straszna a synek mój podzielny

Hejka. Ja łikend heheheh mialam zabiegany, troche gosci itp. Patryska juz nie fluka, ale ciagle inhalujemy mucosolvanem bo jej zalega. Aniulap otwarte malzenstwo??? Hehe moj by chyba palna mnie w leb hahaha. U nas z seksem roznie, raz czesto razzzz dlugasna przerwa. Ale jakos obydwojgu nam to odpowiada. Kiedy wreszcie Patryska sie wykuruje moge z wami sie spotakc. A jak nie to pojade do Rajki hahahah. Aniulap pisalas, ze nie wiesz czym juz masz zabawiac Mala, witaj w klubie moje pomysly siegnely dna.

rajka - to ja chetnie sie spotkam:) tylko wykurowac sie musze. dzis juz lepiej bo ucho nie boli, ale jeszcze katar mam. A 10 na szczepienie z malym ide, wiec moze w nastepnym tygodniu? Może na spaceros a potem na kawke? iza-iza - ja na spotkanie klubu mam bym poszla, ale wolalabym zeby znowu bylo na lipowej, bo na antoniukowska to mi daleko bardzo:( Ale w tym tyg i tak odpadam bo nie chce narazac innych maluchow bo jeszcze całkiem nie wyzdrowiałam.. mzebr, Aniluap- ja na spacer tez staram sie nie w drecholu chodzić. Staram sie też dbać ogólnie o siebie, zeby M się mnie nie wyrzekł;) No i dla siebie też trochę, żeby całkiem nie popaść w marazm. Ale brakuje mi bardzo wyjść "do ludzi" W ogóle to spacerowałam ostatnio przy uniwerku i polibudzie i jakoś tak mi się zateskniło za czasami studiów..

NowaTu24 powiem Ci ze mi juz wszystko jedno, jak chce to niech idzie do innej, nie jestem zazdrosna skoro ja juz nie chce dac mu czegos to czemu nie. Ja mu powiedzialam ze ma drogę wolną ale narazie na 100% uznał, że to żart bo mam zly humor :)

mzeber jaki link? klubu mamy? to wpisz w google klubmambiałystok i wyskoczyc link

Gość powiedzcie proszę
kiedy lekarz zakłada kartę ciązy? jeśli ciąża stwierdzona po 4 tygodniach to może już załozyć kartę?

to zalezy od lekarza ja mialam od 5 tyg. kiedy potwierdzono bicie serca

Gość powiedzcie proszę
dzieki bardzo:) Pozdrawiam

ja miałam założoną od 5 tyg. Wcześniej raczej nie zakładają, bo może naturaklnie jeszcze wystąpić miesiączka i ciąża się nie utrzyma. W niektórych gabinetach zakładają dopiero po pierwszym trymestrze.. (za granicą nawet nie leczą, nie dają leków na podtrzymanie do konca I trymestru..)

Aniluap - no coś Ty! Aż tak źle jest..? Współczuję naprawdę..:( Ale zastanów się jeszcze.. No chyba że nie wyobrażasz sobie absolutnie że w przyszłości coś Was może znowu połączyć.. Mi by było ciężko a właściwie nie wyobrażam sobie, żeby mój M z inną kobietą spał a potem ze mną.. Ja na samą myśl czuję, że mnie by odrzucało;/ Ale każdy ma inne wuobrażenie związku oczywiście. Też nie znam sytuacji, więc nie oceniam absolutnie.. Walcz o to aby Tobie było dobrze..

spotkania są różne - to wtorkowe ma charakter integracyjny, ja mam szczepienie i nie wiem jak się wyrobię. Tak są mamy z 4 miesięczniakami i młodszymi - mamy w ciąży i mamy kilkulatków - różnie. Jest spokojnie i miło. Szykowany jest spacer 11.11 w Folwarku Nadawi plus konsultacje z panią od chust. Chodzę na wszystkie póki co - ale zaraz wracam do pracy i te poranne odpadną. Ja mieszkam w centrum więc zasuwam nogami z małym w nosidle. Do Klanzy dojechłam taksówką - całe miasto rozkopane i nie mam pojęcia jak jeżdżą teraz autobusy - a mąż do pracy zabiera samochód. Myślę, że warto pójść i zobaczyć i zdecydować czy cię chce czy nie chodzić. Ja żałuję, że wcześniej nie było takiego Klubu

sierpniowa mama 2011 wiesz co nie nzawałabym tego że jest źle, raczej obojętnie, nie ciągnie nas do siebie i tyle, raczej jestesmy rodzicami dla Zuzy i już.

i jest mała róznica my ze soba nie spimy więc nie ma do dla mnie znaczenia :)

mam nosidło maei tai - la chusta tylko łatwiejsze w obsłudze - no co Ty na zime to akurat - bo dziecko przytulone i schowane - ja mam zamiar nosić ały czas - mi wtedy też cieplej jest jak mam go przytulonego. Ja z nosidłem wszędzie - na zakupy, po galeriach, do parku, na spotkania. Jak idę z mężem to bierzemy wózek - jak sama to nosidło. Ja postaram się jutro zajrzeć na Antoniuk chociaż na chwilkę - ale mam szczepienie i nie wiem jak to z czasem wyjdzie

hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam bo przez cały tydzień siedziała u nas teściowa... dziwna kobieta ale cóż... Malutka już jest taka duża, no i troszkę za ciężka, bo waży już 7700 :/ no ale co mam zrobić jak chce jeść toż nie odmówię dziecku jedzenia... no mam nadzieję że to minie jak zacznie raczkować... Już pewnie niedługo będzie siedzieć bo sama się podciąga tylko dać jej dwa palce to już siedzi :) no i dwa razy sama przewróciła się na plecki z brzuszka (odwrotnie to od dwóch miesięcy bez problemu śmiga). Taka już duża jest i mądra, czasem jak jej coś tłumaczę to tak uważnie słucha tak jakby mnie rozumiała :D Ja też zastanawiałam się nad nosidłem ale nie wiem czy na zimę to jest sens bo ono nawet przed wiatrem nie ochroni, a czasem to też bym tak chciała bez wózka iść... A Iza co ty z małym robisz jak już tam jesteście, Bartek już siedzi czy cały czas trzymasz go na rękach?

Oj zapomniałam o najważniejszym Wczoraj przeprowadziliśmy Gabrysię do jej pokoiku i pierwszą noc przespała z dala od mamy :D W sumie to bardzo się bałam jak to będzie, czy będę słyszała jak się obudzi, bo ona nie je już w nocy ale jeszcze się budzi. Ale na szczęście wszystko słyszałam... Mój mąż to się śmiał że ja budzika nie usłyszę ale wystarczy że Gabi się wyciągnie to ja już jestem na nogach :D:D

atiseni - w Bella Wita rozkładaja dywanik i rzuycają zabawki - BArtek prawie siedzi więc z nim na glebie siadam i opieram o siebie - czasami jak mam kocyk to go kładę - bo zależy czy idę z całym ekwipunkiem i gdzie. Ale moje dziecię nie chce już leżec i racze sadzam go. Aniluap co do jogi to poszperaj - za Zelaznej są zajęcia - to akurat dla takich już rozumniejszych dzieci tzn chodzących i biegających bo pani opowiada historyjki i dzieciaki ćwiczą z mamą - przechodzą, turlają się i atkie tam - mój jeszcze ciut za mały i może tylko leżeć

Ja tez mialam nosiedełko tuli jest REWELACYJNE jak chusta tylko nie trzeba wiązać ale niestety dośc drogie. Swoje sprzedalam na allegro poszlo w 15 minut bo o 90 zl tansze niz normlanie. Naprwde polecam

Może i ja swoje nosidełko sprzedam :) Patys nie lubi w nim siedzieć.

a ja szukam łóżeczka turystycznego, może któraś z was ma do sprzedania?

No ja nie bo sama jeszcze korzystam. Fajne są na allegro i w fartlandii ( po 230zł) sami tam kupilismy

Walnelam posta i mi wcielo. Abuuuu Nosidla nieuzywalam ani chust. wozek i pojechali hehehe Aniulap, ale dlaczego spicie osobno, ze wzgledu na mala czy ze wzgledow wlasnie seksowych. Ja tez musze zakupic lozeczko tusystyczne. Jak nocujemy poza domem musze spac z mala i strasznie sie niewysypiam, a tka bedzie lajcik. Atestin ile Gabrysia ma bo nie kojarze, ze mowisz ze za duzo wazy. Moja tez byla kluska, no i jest (geny hehehe) ale juz ja ladnie wyciaga i raczkowanie zrobilo swoje. Zreszta niemowle to niemowle, a teraz juz sie panna robi hahaha. Zaraz wrzuce fotke na tamte forum :)

NowaTu spimy oddzielnie bo tak wyszło, jest mi poprostu dużo wygodniej.Zuza spi w swoim łóżeczku zazwyczaj chyba ze ida zęby to wtedy budzi się i chce do rodzicow.