Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśli i fantazje

Niepokojące myśli i fantazje.

Polecane posty

Gość Myśli i fantazje

Mam 22 lata i zaznaczam, że wszystko poniżej to prawda, muszę się po prostu gdzieś wygadać. Jestem normalnym chłopakiem, już nie prawiczkiem. Do tej pory miałem zbliżenia z kobietami, ale tylko z jedną uprawiałem seks. Jednocześnie mam fantazje homoseksualne. Co jakiś wyobrażam sobie jakby to było z facetem, z tym że nie podnieca mnie facet jako całość, ale jedynie jego narząd. Jestem chyba perwersyjny, bo chciałbym z kobietą próbować różnych rzeczy, m.in. pissingu. A co do facetów podnieca mnie myśl, że odgrywałbym rolę kobiety, że byłbym zdominowany. Podnieca mnie myśl klęczenia przed facetem i... :) Ostatnio zacząłem się też masturbować analnie. Nie sądziłem, że wkładanie sobie czegoś w tyłek może być tak przyjemne. Myślę nawet o zerżnięciu mnie przez kobietę z doczepionym wibratorem. Najbardziej niepokoi mnie to z facetami, bo nawet nie pociągają mnie fizycznie. Pociąga mnie bardziej ta sytuacja, taka zabroniona, inna. Najtrudniejszą fantazją jest ta, w której wyobrażam sobie, że muszę usługiwać 2-3 kolesiom. Klęczę przed nimi jak suka, zadowalam ich, a oni mnie bzykają po kolei. Wstyd mi, że to napisałem... Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy co. Taki zwykły seks z kobietą jest przyjemny, ale fajnie byłoby odkrywać coś więcej.

topsz widzę inni też się wstydzą to ja się wypowiem większość z nas ma fantazje seksualne wcale niekoniecznie są grzeczne wiele kobiet fantazjuje o gwałcie mimo, że w rzeczywistości byłoby to wyjątkowo dramatycznym przeżyciem podobno wiele heretyczek fantazjuje o seksie z inną kobieta, chociaż nigdy by tego normalnie nie zrobiły powiem ci też na ucho , że wielu facetów podnieca penetracja yyy odbytu- chociaż pewnie normalnie nigdy by się do tego nie przyznali

Gość Myśli i fantazje
I najzabawniejsze jest to, że to nie prowokacja. Takie mam po prostu myśli. Lubię nowe rzeczy poznawać i zachodzić coraz dalej.

jesu heteryczek* skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość ike pierwsza do
obcigania pauek

orange twoje zdolności interpretacyjne są powalające:)

Gość Myśli i fantazje
Domyślam się, że wiele ludzi ma chore fantazje. Chore jeśli chodzi o odbiór społeczny. Ja w pewnym momencie zacząłem eksperymentować. Masturbacja analna jest bardzo przyjemna. Na początku czułem się z tym źle, jak pedał. Ale z czasem zrozumiałem, że przecież to moja sprawa i nikt o tym nie wie. Mam fantazje zarówno o dominowaniu jak i o byciu zdominowanym. I to mnie podnieca chyba najbardziej w tym. Tylko, że wiadomo, że chyba tego nie spróbuję, bo blokady są zbyt duże.

Gość no tak rozumiem
co się martwisz koleś, albo masz wysublimowany gust w seksie, albo masz bogatą wyobraźnię albo po prostu jesteś bi.... lepsze to niż koleś który nie ma wyobraźni i zupełnei nie ma pojęcia co robić ze swoim sprzętem.... ja jestem na TAK najważniejsze byś akceptował siebie,, nie uważał się za zboczeńca i nie wpadał w kompleksy ludzie mają różne fantazje, różny poziom libido i zróżnicowaną wyobraźnię

Gość no tak rozumiem
no dokładnie, jesteś o wiele normalniejszy niż prawiczki wypowiadające się na tym forume ty mnie przynajmniej zaintrygowałeś a tamtych nie miałabym przyjemności poznać, zresztą i tak się by mną brzydzili bo jestem wstrętną nie-dziewicą ;-)

Gość Myśli i fantazje
Dzięki za słowa zrozumienia. Ja sam nie czuję się bi, ale jeśli to konieczne to jakoś przeboleję tę szufladę. Bo w końcu w facecie bym się nie zakochał, ani mi się on nie podoba, ani nic. Po prostu to są jakieś takie dzikie, pierwotne fantazje. I tylko dlatego ich nie próbuję, bo mężczyźni na mnie nie działają wcale oprócz właśnie penisa. A wyobraźnię zawsze miałem bogatą :D Za zboczeńca się nie uważam, bo znam siebie, ale czuję się osamotniony w tym wszystkim. Nie wiem czemu pociąga mnie wszystko co zakazane i "złe".

Gość no tak rozumiem
hehe bo to samo zuuuuoooooo

Gość wszystko jest oki
pozstaje Cie życzyć chłopaku wyrozumiałych partnerek/ów :) z wyobraźnią rzecz jasna

ani to zakazane ani złe czujesz się w tym sam bo raczej przy piwie żaden facet nie wyskoczy z tym , ze robił sobie dobrze analnie albo, że ma takie a nie inne fantazje co nie znaczy, że tak nie jest:P więc następnym razem jak będziesz rozmawiał ze swoim kumplem pomyśl sobie, że ten twój kumpel zgrywający twardziela pewnie jeszcze rano miał butelkę w tyłku:P od razu zrobi ci się lepiej:D

Gość Myśli i fantazje
Kiedyś na czacie poznałem kobietę, ponad 30 lat. Znamy się już 2 lata. Nie spotkaliśmy się tylko dlatego, bo mieszkamy daleko od siebie. Łączy nas perwersja. Ona też nie ma na kim próbować swoich fantazji (rozwódka). I tak sobie gadamy już te 2 lata i zachodzimy coraz dalej. Ostatnio pochwaliła mi się, że kupiła strapon (pas z doczepionym penisem). I podnieciła mnie myśl, że ona miałaby go założyć i mnie zerżnąć nim. Wiem jak to się głupio czyta, ale takie mam fantazje :D Fajnie byłoby się przez chwilę poczuć taką zdominowaną suczką do rżnięcia. Kiedy zaczęły się mi się wyczerpywać fantazje związane z kobietami, przeskoczyłem na facetów :D A ja sam przestałem być prawiczkiem niedawno i teraz czuję się trochę pewniejszy, bo wiem, że umiem i lubię robić to z kobietą ;P

Gość wszechwiedzaca zenka
fajnieeee :) ja bym tak mogla sie pobawic z toba ;-)

no uważaj co będzie jak kończą ci się fantazje na temat facetów:P

Gość Myśli i fantazje
Czasami próbowałem skonfrontować te fantazje z facetami z ulicy. Tylko się obrzydziłem :/ Najlepiej gdyby oni nie mieli twarzy albo gdyby mieli maski, ja też :D Wyobrażam sobie, że idę do jakiegoś kolesia i on klęka przede mną i mnie pieści. Wyobrażam sobie, że to on mi służy i że spełnia moje życzenia. a czasami odwrotnie ;) Że to ja klęczę i biorę do buzi jego penisa. Podnieca mnie to, ale jednak boję się spróbować. Nie chcę czegoś stracić poczuć się źle.

pozostaw to w sferze fantazji nie każdą fantazję trzeba konfrontować jeśli normalni to cię obrzydza to taka próba może zakończyć się traumą

Gość kamakmilioo
heh.. wiem cos o 'niepokojących' fantazjach... ja mam taką fantazje, tzn. lubie się do tej mysli masturbować ze własnie moja kobieta jest ostro ruchana przez jakiegos goscia chociaz w realnym swiecie w zyciu bym tego nie chcial i ogolnie jestem bardzo zazdrosny o to.. ale lubie pofantazjowac robiac sobie dobrze, ze np teraz komus opierdala gałe albo ktoś ją ostro od tyłu bierze

Gość Myśli i fantazje
Spokojnie, na zwierzęta, czy nie daj boże dzieci nie przeskoczę :D To już jest jednak granica. wszechwiedzaca zenka - no to zapraszam :) Takie urozmaicenie byłoby fajne. Zamiana ról i to ona dominuje i mnie bzyka, a ja jestem suczką z rozchylonymi nogami, czekająca na jej gumowego penisa na pasie :D Swoją drogą ciekawe czy kobieta umiałaby pchać, bo faceci to mają w sumie wrodzone ;)

Gość Myśli i fantazje
kamakmilioo - nie mam dziewczyny, ale też takie rzeczy sobie wyobrażałem, że inny koleś robi z nią co chce. Wiem, pewnie nigdy tego nie spróbuję... za dużo we mnie barier. Traumy nie przewiduję, ale po prostu boję się.

Gość Myśli i fantazje
ike - obrzydzają mnie faceci, bo mimo wszystko nie jestem homoseksualny i facet nigdy mi się nie sposoba. To raczej naturalny odruch ;) Tak jak pisałem kręci mnie tylko penis. Jestem ciekawy jakie to uczucie dotykać innego i go pieścić.

powiem ci że nic szczególnego wcale w tych penisach nie ma :P:D

heheh ostatnio ogladalam film jak dwie kobiety les sie pchaly gumolcem razem i jedna byla ostra niczym facet na cisnieniu :) tez mam takie fantazje ze facet mnie np bije rzuca na lozko rznie jak moze ja krzycze on szarpie za wlosy , a nrmalnie jestem delikatna . Czasami mam sny ze mnie 2 kolegow rznie na raz a nie odwazylabym sie akurat na takie posuniecie i do tego z nimi !

o kobietach nie wspomne ! ale sprobowac bym chciala tylko ze moja przyjaciolka jest konserwatywna i anty nastawiona na tego typu dzialania wiec musialabym szukac zdala od niej ;-)

Gość Myśli i fantazje
Powiem wam, że jak się zrobi sobie dobrze to to mija i wtedy jest bardzo głupio, że w ogóle ma się takie myśli w głowie :D