Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

Wyższa od chłopak i jak to wygląda?

Polecane posty

Tzn.w sobote idziemy na wesele do przyjaciółki i ostatnio byliśmy na zakupach kupiłam sukienkę itp I szukałam butów na jakims malutkim obcasiku ale nie znalazłam i kupiłam ładne ale wysokie i tu jest problem bo moj chłopak jest mojego wzrostu a w tych butach jestem od niego dość znacząco wyższa i obawiam się że ludzie będą się na nas patrzeć,obmawiać itp

Gość to jest typowa cecha ludzi
zakompleksionych - strach, że ludzie będą na nich patrzeć i obgadywać. Czemu jesteś aż tak próźna, że uważasz, iż to akurat ty będziesz przyciągała wszystkie spojrzenia? Myślisz, że ludzie na weselu nie będą mieli co robić, tylko się gapić, i to właśnie na ciebie?

Wiesz tak myśle bo to jest mała miejscowość wszyscy wszystkich znają i interesują się bardziej problemami innych niż swoimi.A co do kompleksów tak mam kompleksy

rada: "przestań przejmować się głupotami" naprawdę tylko znudzone plotkary, osoby które źle ci (wam) życzą, które cie nie lubią będą zwracać uwagę na to ze jesteś wyższa od niego w negatywny sposób. a teraz pytanie czy ma dla ciebie znaczenie co myślą i mówią te osoby? Jeśli ktoś z twoich bliższych znajomych zwróci ci na to uwagę to chyba nie dla tego że chce ci to wytknąć tylko po prostu rzuciło mu się to w oczy(o ile nie jest fałszywy).

Nie to nie ma znaczenia bo najważniejsze jest to że nam jest razem dobrze,że się kochamy itp.Ale wolała bym po prostu uniknąć nie przyjemnych komentarzy itp

No właśnie, co cię obchodzi, co na twój temat mówią jakieś tam osoby? Jesteś szczęśliwa ze swoim chłopakiem? To idź i bawcie się dobrze! To jest najważniejsze!

ufff. i nie myśl o tym już więcej i baw się dobrze na weselu. "zabraniam" ci myśleć o tym że jesteś w tych szpilka wyższa od swojego chłopaka masz się dobrze bawić ;) :P

Proszę :) Nawiasem mówiąc, mój mąż jest ode mnie 10 cm niższy, 20 lat starszy i do tego gruby :) A nasze ulubione miejsce na weekendowe wyjazdy to wieś licząca 60 mieszkańców :D Nikt nas nie obgaduje, tylko nam zazdroszczą miłości, bo jesteśmy ciągle uśmiechnięci, zawsze trzymamy się za ręce i mamy w dupach ewentualne plotki. Pamiętaj, że kompleksy widać! Podświadomie wysyłasz wtedy sygnały, że coś z tobą jest nie tak i właśnie przez to przyciągasz uwagę otoczenia. Baw się, szalej, uśmiechaj - gwarantuję, że nikt o was złego słowa nie powie. A nawet jeśli? Przejmujesz się stadem babsztyli, których życie jest tak ubogie, że muszą żyć cudzym?

Fajnie że jest ktoś kto napisze coś pozytywnego.Moje wątpliwości zostały rozwiane teraz tylko czeka nas dobra zabawa.Dobrze ja musze już uciekać z kafe,jeszcze raz dzięki.

Miłej zabawy i pa! :)