Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanyFacet.

moja kobieta stała się aseuksualna :(

Polecane posty

Gość irgvaanaa
'' kobiety mają to do siebie, że szybko sie nudzą facetami pobzykała sie chwile z toba.. byłes nowym bolcem, byla pewnie chwile zauroczona i tyle zauroczenie mija.. i przychozdi nuda, brak ochoty itp.. takie sa kobiety rozumiem ze ja kochasz, ale prawda jest taka, ze bedziesz tylko sie meczyl przez nią, bedac z nia'' ohhhhhhhhh, doprawdy smutne :( i kolejny skrzywdzony, który swe frustracje, bóle i żale przelewa na wszystkie kobiety kafe to jednak forum nieudaczników życiowych :O idę stąd 🖐️

Gość ZalamanyFacet.
a swoją drogą "tak z ciekawosci" do ciebie pisze... zalezy tylko na sexie? co to za absurd? a wam ze niby nie zalezy na sexie? heh.. prosze cie.. tu nie chodzi o sam sex w sobie tylko to ze ona ewidentnie przestala mnie na mnie ochote i to mnie boli.. a było inaczej i o to mi chodzi

Gość powodów może być kilka
jak by mnie facet zapytał "pokochamy się?" to bym pewnie też odpowiedziała "nie mam ochoty" :P Ja osobiście uważam, że albo a) już jej nie kręcisz i dlatego nie chce, b) coś jej nie pasuje w Waszym współżyciu tylko nie chce Ci o tym powiedzieć c) ma problemy i dlatego nie ma ochoty.

a generalnie to uważam, że jedynie rozmowa w tym przypadku i tyle. I nie jedno pytanie przed seksem, albo po, ale normalnie usiąść i ją "przycisnąć", niech powie o co chodzi. Bo napewno coś jest nie tak

Gość urocze czy komiczne
a moze ona pozrebuje czegos nowego? innych bodzców? albo po 5ciu miesiacach przyszla refleksja, ze chcesz jej sie tylko dobrac do tylka i poza tym nic was nie lączy? pokaz jej ze bycie z tobą to nie tylko "dymanie". stary troche kreatywnosci!

Gość alkgfnlaKFNALF
Skąd wiesz, ze nikogo nie ma? To wyglada własnie na to jakby kogos miała.... i dlatego odsuwa sie od Ciebie...Rzadko sie widzicie i moze kogos zapoznała...

Gość ZalamanyFacet.
do "powodow moze byc kilka" juz wole ja po prostu zapytac czy sie pokochamy niz jak mam kolejny raz odczuwac takie ponizenie, ze zaczynam coś do niej sie dobierac a ona sie odwraca i mowi "nie"

Gość urocze czy komiczne
proponuje dac sobie na luz. nagla zmiana w postaci, ze nie oczekujesz seksu moze byc zaskczeniem.. albo impulsem do rozmowy na ten temat. i nie pytaj jej czy sie pokochacie, bo wiekszosc z nas po takim pytaniu powiedzialaby "nie".

Ja rozumiem, autorze, ale to żadna zachęta do seksu, takie pytanie - przynajmniej według mnie. Jeszcze bardziej ją zrazisz do siebie w ten sposób. No właśnie, a może ona naprawdę doszła do wniosku, że zależy Ci tylko na seksie? A jak w innych sferach życia? Dogadujecie się dobrze? Jak z czułością, przytulaniem, pocałunkami itp? czy nie unika tego?

Gość alkgfnlaKFNALF
Musisz z nia pogadac, bo to bez sensu zastanawiac sie jaki jest tego powód, przeciez my ci go nie znajdziemy... To ze ci odpowie ze nie ma ochoty, to zadna odpowiedz.. Mozliwosc jest tez taka, ze nie ma odwago powiedzic, ze nie podchodzisz do niej jakby tego chciała, ale bez rozmowy, to nic nie zdzialacie..Nastepnym rzem jak do niej pojedziesz, to niebierz sie za seks, tylko ROZMOWE...

Gość urocze czy komiczne
ewidentniaje ci do zrozumienia, ze potrzebuje odmiany. moze kazdy weekend spedzony razem od 5ciu miesiecy wygladal tak samo? na dzien dobry seks, potem znowu, rano numerek? macie w ogole jakies inne zajecia RAZEM?

Gość zwykły on
Ma racje !! Skoro prawie zawsze omawia przy przymilaniu się to niech sie zapyta na samym początku , przynjamniej sam sie nie nakreci i da rade swoje podniecenie powstrzymac - sam tak robilem!!!!

Gość ZalamanyFacet.
Skad wiem, ze nie ma nikogo innego? tutaj sprawa opiera sie tylko i wylacznie na zaufaniu.. po prostu jej ufam, a ona mi mowi, ze nikogo tam nie ma .. ogolnie jest zimna, rzadko powie czule slowko, rzadko dąży do blisckosci fizycznej.. nie wspominajac o sexie jestem szczerze załamany

Gość u mnie było tak.
men ożywiał się tylko przy tematach okołoseksulanych jakby nic innego nie istniało, a pipka i pipczenie centrum zainteresowań... czułam się jak narośl na pipce a nie pełnowymiarowa kobieta. rozstaliśmy się, nie żałuję, on dalej nie wie o co poszło.

Gość lekooomankaa
ja ostatnio mojemu facetowi wygarnęłam aby zmienił taktykę, kiedyś próbował mnie podejść różnymi sposobami, a jak znalazł jeden to sie jego trzyma a niestety już nie działa. Brakuje dreszczyku, podchodów które będą ciekawe. a nie napalasz się jak pies, podchodzisz pocałujesz i już? Teraz wyższy poziom gry , zastanów się nad tym i przemyśl, co kręci Twoją kobietę, jak możesz wkupić się w jej łaski aby miała ochotę, z tą ochotą jest czasami ciężko, wiem, ale to właśnie chodzi o taktykę. Nie piszę tutaj o zakupach czy wykwintnych kolacjach. Choć mógłbyś razem z nią wybrać jakiś ładny komplet bielizny, aby poczuła się na nowo seksownie, przygotować jakiś posiłek, innym razem wymasować jej plecy czy nóżki - ale bez myśli o seksie. MNie to strasznie w kurwia że jak facet jest miły to dąży do jednego. A właśnie pomasuj ją zrób jej tą przyjemność bez żądania czegoś w zamian, tak sam od siebie, pokaż że nie seks jest najważniejszy a sama się do Ciebie dobierze.

Gość ZalamanyFacet.
ta.. juz wiele razy próbowałem samemu byc obojetny do sexu z nią (pomijam fakt, ze bardzo sie meczylem wtedy..) ale wiecie jaki był efekt?? taki ze po prpstu nie uprawialismy sexu...

Gość zimna jak lód
dziwisz sie ze jej sie seks z toba znudził (jestem kobieta i chyba mam podobna sytuacje) bo ty pewnie nic bys z nia nie robił tylko siedział w domu cały weekend i seks uprawaiał, wiec sie nie dziw ze dziewczyna juz nie chce. bys ja wziął kiedys do kina, na spacer, na kolacje....a nie ttlko sex sex sex.

jakis spacer .. co lubi.. a moze to typ księzniczki Ci sie trafił

Gość zimna jak lód
tymbardziej ze tak jak wczesniej napisałes pochodzi z bogatej rodziny, i jest pewnie przyzwyczajona do wyjazdów, wakacji rozrywek itp a nie do siedzenia w czterech scianach i bzykania 5 razy dziennie, to sie nudzi, no niestety ale taka prawda.

Gość ZalamanyFacet.
jak sex moze sie nudzic? bez kpin.... po drugie ja czesto jej proponuje jakies wyjscie i jej sie nie chce nigdy.. takze ona woli wlasnie posiedziec w tych 4 scianach ze mna

Gość ZalamanyFacet.
tak.. to typ ksiezniczki , niestety

Gość Kurka rurka
beznadziejni jesteście z tymi tekstami żałosnymi w wielu topicach, że "wszystkie kobiety są takie same", albo że was porzucają, lecą na kasę, bawią się wami i wyrzucają jak się znudzą jak starą zabawkę. Ja mam męża, którego kocham i zawsze sex był boski... do momentu ślubu. Teraz prawie wcale się nie kochamy, a jeśli już to jest bez szału większego... I śmiać mi się chce z gościa, który napisał, że myślał, że ślub mu daje gwarancję częstszego sexu niż przed ślubem.... :/ Żal!

oczywiście że MOŻE się znudzić, zwlaszcza jeśli nie jest satysfakcjonujący. A długo trwał seks u Was? Czy to taki pięciominutowy numerek ;) Swoją drogą nie odpowiedziałeś na pytanie: jak w innych sferach życia się dogadujecie? Czy też może jedynym tematem, na który z nią rozmawiasz jest właśnie seks, bądź jego brak...?

Gość ZalamanyFacet.
kurka kurka.. a dlaczego teraz nie uprawiasz po slubie z mezem sexu :O ?? nie rozumiem kobiet ktore traca ochtoe na sex ze swoim facetem.. bez kitu, pojebane jestescie - taka jest prawda

wiesz co... Ona chyba chce zebys był jej podnóżkiem :( nic innego nie wymysle:(

Gość ZalamanyFacet.
"powodów może być kilka " hmm owszem, zcasem zadarzało mi sie szybko dojsc.. ale ona nigdy nie robila z tego afery i mowila mi ze nic sie nie stąło.. no ale to juz sila wyzsza, mnostwo facetow (o ile nie kazdy) ma dni, gdzie po minucie np dojdzie... co do innych kwestii , przeciez Ci pisalem, ze od wlasnie tak miesiaca jest zimna po prostu.. rzadko powie czule slowko.. rzadko dazy do kontaktu fizycznego i ogolnie jest taka troche obojetna

Gość lekooomankaa
no jak po 1 min tryskasz to można się zniechęcić

Gość Kurka rurka
wiesz co, mąż nie chce... miliony podchodów na niego stosuję i nic. Wiecznie zajęty, zmęczony, nie ma czasu, ochoty, przecież zaraz wychodzimy.... o sexie na spontana to ja już nie marzę nawet. nie zdążyłam się nim znudzić przez 8 lat. nawet myślałam, że po ślubie, jak już "legalnie" wszystko wolno, to poszalejemy troche... a tu nic. on nawet się nie stara by to zmienić, tylko mi kazał coś wymyślić... :/ dziwne :/ moje znajome narzekają, że facet z nich nie chce schodzić jak z młodej gruszy, i już nie mają siły, a mój ma siłę, ale nie na sex :/ nie słuchaj tych materialistów i materialistek, bo jak laska jest kasiasta, to nie tam leży problem. trzeba go szukać gdzie indziej.

Gość qwertyy121
jesteś żałosny ;D i tyle.. współczuję tej dziewczynie.