Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanyFacet.

moja kobieta stała się aseuksualna :(

Polecane posty

Gość ZałamanyFacet.
Ja nigdy nie ide spac przed nią.. kiedy szybko dojde, to zawsze chce jeszcze jej robic dobrze palcem, albo jezyczkiem itp tylko czesto wtedy ona mowi do mnie "ze juz nie musze jej orać" .... tak jakby zupełnie jej nie zalezało na tych doznaniach sexualnych

Gość lkjhfksjdh
widzisz, związek i seks to jest sytuacja dynamiczna. Związek musi się rozwijać, żeby utrzymać zainteresowanie obu stron. Ty wpadłeś w typową dla facetów pułapke "status quo" - byłeś zadowolony z tego co jest, fajny seks, kocham ją, to wystarczy. Kobieta ma inną psychikę. Seks, żeby był atrakcyjny, musi być częścią większej całości, częścią historii. Czy wasz związek się rozwija? Czy robicie wspólne plany, czy ta dziewczyna przy Tobie rozkwita? Wnosisz coś do jej życia, oprócz cotygodniowego zainteresowania jej pipką? Kobiety są zainteresowane facetami, którzy mają coś do zaoferowania POZA seksem - i nie mam tu na myśli masaży stóp. Kobiety chcą się kochać z facetami, którzy mają zainteresowania, pasje, hobby, entuzjazm do życia a uciekają od takich, którzy skomlą o więcej seksu. Kobiety uciekają od facetów, którzy sprawiają wrażenie, że sensem ich życia jest sobie "zamoczyć". Chcesz poprawy w seksie? Bądź interesujący poza sypialnią. Wykrzesz z siebie pasję, opowiedz jej o czymś z ogniem w oku, rób życiowe plany, angażuj się w coś, cokolwiek. Nie musisz być bogaty, żeby być ciekawy. Kobiety uwielbiają czynnych, aktywnych, inteligentnych facetów. To instynkt samozachowawczy i dobór naturalny - tacy faceci zapewnią najlepsze potomstwo i zagwarantują przetrwanie. Rozmowy z nią pt. "dlaczego nie chcesz się kochać" nic nie dadzą, obnażysz się tylko jako skamlący nieudacznik. Widzisz, że to nic nie daje. Stań się męski, zacznij jej imponować, pokaż coś więcej, pokaż perspektywy, pokaż, że życie z Tobą jest ciekawe, ekscytujące. Zapomnij chwilowo o seksie. Pozwól, żeby ona się na nowo Tobą zafascynowała, a seks sam powróci...

Gość całkowicie czarny kot
Nie dziwię się tej Twojej dziewczynie. Jakieś takie... buraczane i prostackie masz zachowania, słownictwo, podejście do niej i związku.

Gość zrob BDSM , na pewno to polubi

Gość ksjdoajfd
glupek z ciebie jakich malo, tak samo sie zachowywalam jak twoja laska! a wiesz dlaczego? bo mi facet non stop wiercil dziure w brzuchu dlaczego nie chce sie kochac! bo ciagle zaczynal, ciagle mu sie chcialo. mialam tego dosyc! w momecie gdy przestal to robic, moja ochota powrocila!

Gość urocze czy komiczne
od dzis Pan Załamany nie pakuje swojego niecierpliwego penisa między nogi Pani Aseksualnej(chociaz powinno byc Oziębłej) dopóki ta nie bedzie wyć z rozkoszy! Jeszcze mi sie nie zdarzyło nie pozwolić facetowi na penetracje po pełnym orgazmie przy seksie oralnym.

Gość agata--------
mnie zastnawia fakt, ze napisales, ze jest dla ciebie zimna i malo czula, ze np ty tejj robisz masaz a ona tobie nigdy. Dla mnie juz cos nie gra na tej plaszczyznie, juz nie mowie o samym seksie. Kobieta, które kocha jest czula dla swojego faceta, uwielbia sie znim calowac, tulic do niego i robi to sama z siebie. Np ja powiem na moim przykladzie, moj facet bardzo mi sie podoba, mam wieksze doswiadczenie od niego, czasami musze przyznac ze jest troche gorszy od poprzednikow ( np pomija gre wstepna), ale tak czy siak uwielbiam sie z nim kochac, dopasowanie przyjdzie z czasem, czasem sie mnie spyta, czy bedziemy sie kochac, na poczatku tez mi sie to srednio spodobalo ze tak pyta, ale to na pewno niebyloby powodem ze bym nie chciala sie z nim kochac;) wracajac do Twojego przypadku, wydaje mi sie ze poprostu cie nie kocha albo to kwestia higieny:P

Gość urocze czy komiczne
agata czyzby Pani Oziebła przestała go nagle kochać po 5ciu miesiącach? albo on nagle przestal się myć?;)

Gość zalotne sygnały
bo to zle sie kochasz:P powinny byc 2 orgazmy łechtaczkowe potem pochwowe 2-3 jak potrafisz.

Gość gardze tym scierwemmm
ten temat pokazuje jakie kobiety to tepe szmaty.... facet sie stara , kocha, robi wszystko by bylo jej jak najlepiej a tej szmacie zwyczajnie sie facet nudzi i zaczyna go olewax tepi was kurwy :/

Gość urocze czy komiczne
tylko ze on sie stara nie tak jak powinien.. ;)

Gość No jestem bardzo ciekawa
czy gdyby twoja kobieta sie tak swietnie starala jak on, nie zaczalbys jej miec w glebokim powazaniu. Moze posluze sie przykladem, dla lepszego zrozumienia. Dla pana priorytetem jest seks i robi (w swoim mniemaniu) wszystko, zeby tylko do tego seksu doprowadzic. Masuje, piesci oralnie itp. - po czym stakim kobieta powinna jego zdaniem zdejmowac majtki przez glowe. Gdyby tymczasem sytuacja byla odwrotna - to pani brakowaloby seksu - ona rowniez robilaby wszystko, co jej zdaniem mogloby pobudzic partnera. Zaczelaby np. przygotowywac romantyczne kolacje i kapiele w pianie, odtwarzac mu komedie romantyczne i ckliwe piosenki o milosci, slowem realizowalaby WLASNE WYOBRAZENIE NT. UWODZENIA. Zauwazcie, drodzy dyskutanci, jak bardzo sie te obie wizje rozmijaja. Pan sie stara, ale robi to tak, jak on to uwaza za sluszne. A moze pani oczekiwalaby i potrzebowala czegos zupelnie innego z jego strony? No i jeszcze jedna kwestia - jedna z osob slusznie napisala, ze kobiety pociagaja faceci, ktorzy maja wiele do zaoferowania poza sypialnia. Jesli ta para nigdzie nie wychodzi i podczas rzadkich spotkan przesiaduje w domu (glownie w sypialni), popadla w swego rodzaju rutyne (spotkanie w weekend, spacer, kolacja, seks i pozegnanie na drugi dzien) to ja sie tej dziewczynie nie dziwie, ze ona nie ma ochoty na seks. Kobiete trzeba uwodzic i budowac atmosfere przez caly dzien, bo inaczej nic z tego nie bedzie.

Gość No jestem bardzo ciekawa
A tak swoja droga, zauwazcie, jak oboje sie w tym zwiazku poswiecaja. Biedak z najwyzszym wysilkiem zaspokaja ja ustami i palcem, natomiast ona ze swej strony laskawie i wielkodusznie udostepnia mu pochwe.

Gość urocze czy komiczne
no wlasnie! jaka wspaniala i kochająca się para:) pozazdrościć im oddania.

Gość zalotne sygnały
sypialnia nie jest rutyną. w sypialni mają na pewno oprócz łóżka komode:) dywan:) parapet:) może stolik:) czemu uczepili się tego łóżka;):P?

Gość po prostu paula...
nie odpowiedziales - czy ona miewa orgazmy? :)

Gość urocze czy komiczne
na wiele pań nie odpowiedział.. tzn odpowiada na te ktore sa mu wygodne.

Gość po prostu paula...
moze za bardzo na niego naskoczylysmy ;)

Gość zalotne sygnały
ja żartowałam;) że źle się kocha dobrze się kocha..;) może faktycznie zaproponuj jej bdsm:P Męsko-dominująco.. hmmm..jak lubi ostro..to może jako grę wstępną.wybierz wbijanie palców w jej pupe. I weź ją na parapecie:P w sypialni. Może oto chodzi:P?

Gość laska ma na niego wyjebane
a Wy zdążyłyście zrobić z niego zarazem impotenta, nudziarza, maniaka seksualnego i życiowego niedorajdę. Jasne, faceci mają latać z piórkiem w dupie, żeby na każdym kroku udowadniać swoją pozycję w stadzie, żeby łechtać raz po raz wybujałe ego księżniczek, które same najczęściej oprócz nory nie mają nic do zaoferowania.

Gość ty wyżej -a co wedlug ciebie
dziewczyna ma miec do zaoferowania??

Gość urocze czy komiczne
my sugerujemy pryczynę zachowania tej kobiety jedynie

Gość zalotne sygnały
a może to nie jest kobieta dla niego.

Gość urocze czy komiczne
a ja ciagle sadze ze on jest dla niej za dobry. od nadmiaru słodyczy mozna sie porzygac. ona wie ze on sie bedzie lasił i ona wie po co on to robi. odrobina pikanterii nikomu nie zaszkodzi!

Gość zalotne sygnały
a moze to sadystka? lubi jak on sexualnie cierpi..

Gość nie dam sie nabrać
widocznie facet, nie zaspokajasz jej albo czymś ją uraziłeś... ja to rozumiem, jakiś czas człowiek się łudzi, że facet w końcu zaspokoi, ale ile można! może myślisz tylko o sobie, kończysz, a ona nie ma z tego nic

Gość po prostu paula...
poza tym - umowmy sie - wytrysk mozna opoznic.............

Gość TORACJAAAAAA
a Wy zdążyłyście zrobić z niego zarazem impotenta, nudziarza, maniaka seksualnego i życiowego niedorajdę. Jasne, faceci mają latać z piórkiem w dupie, żeby na każdym kroku udowadniać swoją pozycję w stadzie, żeby łechtać raz po raz wybujałe ego księżniczek, które same najczęściej oprócz nory nie mają nic do zaoferowania ZGADZAM SIE Z TYM POSTem!!!!!!!!!! poprzewracalo wam sie w dupach drogie panie... a po za cipą nie macie NIC do zaoferowania jestescie tanie...

Gość ence pence w tkorej
kurwa chce mi sie smiac... a zarazem plakac ten temat doskonale pokazuje JAKIE NIELOGICZNE I GLUPIE SA KOBIETY oczekuja od faceta BÓG WIE CZEGO, aby doslownie codziennie z nowym mega pomyslem je zaskakiwał, aby mial niewiadomo jak ciekawe hobby, aby w ogole byl kurwa nie człowiekiem tylko maszyną... wszystko po to by TE ŁASKAWIE DAŁY MU SWOJĄ CIPE... no kurwa smieszne jestescie baby jebane gdybym ja mial kobiete i bym sie starał tak jak autor.. a ona mimo to by mnie olwała TO BYM JĄ DAWNO KOPNAL W DUPE!11