Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrzesznica

pierwsze doswiadczenia jako prostytutka

Polecane posty

Gość zagrzesznica

w ten weekend zaczelam pracowac jako prostytutka, mam za soba 2 klientow. czy sa dziewczyny, ktore tez niedawno zaczely? jak sie czujecie? ja musze przyznac, ze bylam okropnie podniecona i podoba mi sie, ale dziewczyny w agencji mowia, ze po jakims czasie jest inaczej. jak jest u Was?

Gość Starsza Pani_XXX
ja zaczynałam juz dawno, a teraz jestem juz na emeryturze zawodowej, dorabiam czasami z młodymi kutaskami, ale to juz dla przyjemnosci i czasem dla pieniażków

Gość zagrzesznica
Czy prostytutka to zawód bardzo szanowany ? Kiedy będę mogła iść na emeryturę ? Czy mój pracodawca odprowadza składki do ZUSu ?

Gość zagrzesznica
ja planuje pracowac tak przez 10 lat, akurat do 30. tylko w weekendy bo w ciagu tygodnia mam szkole i praktyki zawodowe.

Gość Do zagrzesznicy
Tak, prostytutka to zawod bardzo szanowany. Powiedz mamie, tacie oraz babci i dziadkowi, beda dumni. Pani przedszkolance oraz wychowawczyni w podstawowce. No i sasiadom. Na pewno pracodawca odprowadza skladki do ZUS. Pewnie tez wybral Ci jakis fundusz inwestycyjny, gdzei skrycie odprowadza dodatkowe skladki (3 filar). No ze nie wspomne o samochodzie sluzbowym.