Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Jakich firm macie poszczegolne kosmetyki? Co polecacie a co nie

Polecane posty

Chodzi mi o: 1. cienie do powiek 2. podklad 3. puder sypki 4. eyeliner 5. blyszczyk 6 kredka Musze kupic kilka nowych kosmetykow i mam problem. Nie chcialabym znowu kupowac z tych samych firm, chcialabym cos nowego. Dlatego piszcie dziewczyny czego wy uzywacie i co polecacie a co odradzacie

1. cienie rozne, na bazie joko wszystko sie dobrze trzyma 2. everyday minerals albo ost revlon colorstay 3. puder everyday minerals albo essence 4. nie uzywam 5. blyszczyk ost avon ultra color rich 6. kredka essence long lasting

1. rimmel bialo czarny, bardzo dobrze sie trzyma i ladnie wyglada 2. maybeline ale juz nie pamietam jaki.. taki z pompką.. 3. astor stay matte - on jest w kamieniu 4. nie uzywam 5. z euphory, maybline taki ktory sie wykreca jak blyszczyk.. nazw nie pamietam 6 nie uzywam

Gość wytłumacze Wam dzieciuchy
1. Inglot 3. pomieszałam mineralny z Sephory, z niemineralnym z Inglota, dodałam trochę białego sypkiego mineralnego cienia do powiek i jestem zadowolona :D proporcji nie pamiętam:P 4. też Inglot, w żelu, w taki maciupeńkim słoiczku. Trzyma się doskonale, ale trzeba wprawy, żeby się pędzelkiem umalować. 5. Liquid Care Astor 2 i 6 nie używam

1. nie używam 2. No7 Protect & Perfect 3. Rimmel Lasting Finish Minerals 4. Rimmel 5. nie używam 6. nie pamietam firmy, zwykła czarna w ołówku

wszytsko mi sie kreci:D z rimmela mam ten puder stay matt. cienie do powiek mam jeszcze w plynie z astora POLECAM lakier do paznokci - rimmel lycra pro - POLECAM a podklad z rimmela taki w sloiczku.. jest okropny i klei sie na twarzy

Gość akleon78
polecam nie jest tanie ale super, przekonałam sie ze warto inwestowac cienie Revlon, mega długo sie trzymaja, lakiery do paznokci też z Revlonu podkłady i pudry najlepiej pyłkowe super sa z Yves Rocher, a pozostałe tak naprawde mozna stosowac kazdej sredniej jakosci firm nawet zwykłe z avonu

Gość kkkarolisia
podkład-loreal, oriflame , sephora tusz-maybelline, max factor kredka, eyeliner - astor, avon blyszczyki-loreal*3, bourjous, maybeline puder sypki-ziemia egispka bi-kor, avon. kulki a avonu, golden rose

Gość kkkarolisia
a i jeszzcze roz revlon i mineralny roz loreal blyszczyli 2 revlon

dzieki dziewczyny. Ja najwiekszy problem mam wlasnie z podkladem, zaden mi po prostu nie odpowiada a probowalam z tych popularnijszych, czyli Rimmel, Maybelline, Loreal. Dlatego zaciekawil mnie ten Revlon. Zastanawialam sie jeszcze nad podkladem Chanel tym matujaco rozsiwtlajacym, ale wolalabym poznac jakiej opinie bo szkoda tyle kasy w ciemno ladowac

Gość plapleply
Wy naprawdę nie macie ciekawych tematów? Każda i tak woli inne, po co o tym w kółko pierdolić?

1. cienie do powiek Gosh, Loreal, MAC 2. podklad max factor, astor mineralny 3. puder sypki mary kay mineralny 4. eyeliner nie używam 5. blyszczyk mam setki, ale ulubione z Bourjois, Helena Rubinstein 6 kredka Loreal

Chodzi mi o: 1. cienie do powiek - astor, miss sporty (te drugie nie sa trwale) 2. podklad - zazwyczaj meybeline (rozne, zazwyczaj matujace, lubie tez satin costam), odradzam fluidy rimmela 3. puder sypki - maybeline 4. eyeliner - astor (ciezko ocenic czy dobry bo jeszcze nie opanowalam robienia kreski) 5. blyszczyk - uzywam szminki maybeline zamist blyszczyku 6 kredka - miss sporty (rozmazuje sie), wole robic kreski ciemnoszarym cieniem - trzeba miec do tego odpowiedni cienki pedzelek

Gość ha ha ale jaja
1. nie uzywam 2. rimmel lasting finish lub maxfactor lasting performance 3. puder ale w kamieniu to revlon 4. nie uzywam 5. maybeline glam shine 6. maybeline define-cos tam, taka wysuwana zielone opakowanie a tusz do rzes to maybeline volum express lub rimmel volum flash

Gość ha ha ale jaja
aha i kolorowych lakierow do paznokci nie uzywam ale uzywam odzywki do paznokci firmy Herome. dosc drogie ale bardzo dobre

1. cienie do powiek inglot, benefit 2. podklad neutrogena healthy skin 3. puder sypki benefit material girl 4. eyeliner miss sporty 5. blyszczyk ostatni bardzo dobrze sprawdza mi się błyszczyk z h&m 6 kredka nie używam

Gość anikaaaaa
cienie-gosh tusz-meybelinne,maxfactor podkłąd-soraya,lirene puder-eveline błyszczyki-eveline

Gość aktualnieeeeeeee
Chodzi mi o: 1. cienie do powiek --- ISA DORA 2. podklad --- LIRENE 3. puder sypki ---NIE UZYWAM 4. eyeliner --- NIE UŻYWAM, TUSZ - ART DECO 5. blyszczyk --- NIE UŻYWAM, BALSAM OCHRONNY Z FLOS LEK 6 kredka --- NIE UŻYWAM

1. cienie do powiek LANCOME 2. podklad LANCOME SILCI MATT 3. puder sypki NIE UZYWAM 4. eyeliner ISA DORA W KALAMAZU 5. blyszczyk CHANEL BRZOSKWINKA 6 kredka LAKIERY DO PAZNOKCI SALLY HANSEN - NAJLEPSZE

Gość ha ha ale jaja
sorry wallam byka tam do blyszczykow zamiast maybelline mialo byc l'oreal glam shine:)

Gość akleon78
wypróbuj podkłady ipudry Yves Rocher rewelacja

Gość kura-kultura
róż i cienie do powiek isadora puder sypki La Prairie - opłaca się wydać trochę pieniędzy podkład - revlon baza - ostatnio silikonowa DAX

Gość kkarrolisia
baza silikonowa dax jest super lepsza niz z sephory

Gość Kobaltowa
Aktualnie używam i polecam: 1. cienie do powiek- w większości Bell i Inglot 2. podklad - Olay - krme nawilżający + podkład 3. puder sypki - Artdeco 4. eyeliner - Essence 5. blyszczyk - Artdeco Glamour Gloss 6 kredka - jakieś Wibo albo Essnece :)

Gość ja jestem spod tego znaku
1. cienie do powiek: bell 😍, wibo, shu uemura, yves rocher, suhada, sensique, my secret, golden rose, quianyu, essence 2. podklad: oriflame mineral therapy, bell perfect skin, bys age defying, leichner 3. puder sypki: brak, mam dwie końcówki prasowanych astor i synergen, jak wykończę to właśnie mam rozkminkę co kupić, pewnie w jakiś minerał zainwestuję 4. eyeliner: oriflame, essence, wibo, lorrain, eveline, suhada 5. blyszczyk: mam wibo, editt i coś tam jeszcze, wolę pomadki: rimmel, golden rose, oriflame, sally hansen i bys longwear lipstick 6 kredka: yves rocher mam w sumie 4 kredki 7 tusz :classic_cool:: suhada, eveline volume celebrities, yves rocher mam 2 (jedna nówka nieotwarta a druga końcówka testera) 8 róże :classic_cool:: suhada, golden rose i mam jeszcze taką jakby paletkę TCW i tam są róż, rozświetlacz, kredka (tusz do dupy więc nie liczę) minicienie i minibłyszczyki