cucarach 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Hej dziewczyny szukam chętnych do zgubienia kg :) Jesteśmy skazane na sukces więc zapraszam zdeterminowane dziewczyny które wiedzą czego chcą.:) Każdy powód jest dobry aby schudnąć i jestem pewna że nam się uda. Jeżeli chcecie możecie podać powód dla jakiego chcecie schudnąć oraz swoje metody jak osiągnąć cel. Razem nam się uda :) Powodzenia i zapraszam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieczony kurczak w miodzie Napisano Wrzesień 28, 2010 :D bardzo dobrze. ja od dziś zaczęłam dietkę :) ma trwać 2 miesiące- 8 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 hej :) ile chcesz schudnąć? Jaką dietę stosujesz? Mam nadzieje że razem nam się uda:) Powodzenia trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieczony kurczak w miodzie Napisano Wrzesień 28, 2010 no chcę schudnąć 8 kg, mam 64 a chciałabym mieć 56, może 55. jestem na diecie od dietetyka. nic specjalnego, ale to że mam wszytsko rozpisane- ułatwia sprawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 no to podobnie jak ja :D tez mam 64 i chciałabym 55 nie mam żadnej konkretnej diety. stosuje kilka prostych zasad. 1) jem 4-5 posiłków dziennie 2)ostatni posiłek jem koło 16 3)codziennie ćwiczę godzinę koło 18 3)nie jem fast foodów oraz smażonych potraw 4)nie objadam się i to by było na tyle. jem wszystko tylko w małych ilościach i codziennie ćwiczę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona-powalona 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 chętnie sie przyłączę. Moja dieta- MŻ i ruszyc dupę. Powód- lusterko :D Cel pierwszy- 10 kg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona-powalona 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 cucarach- ostatni o 16? o ktorej spać chodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieczony kurczak w miodzie Napisano Wrzesień 28, 2010 o 16? czyli musialabys chodzic spac o 20.00. jesli chodzisz pozniej to stanowczo za wczesnie. az tak duzej przerwy tez nie moze byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 chodzę spać o 23 a w piętek i sobotę około 2 wiecie co ja juz sie przyzwyczaiłam do takiego jedzenia. rano jem sporo bo około 13 jestem już po 2 posiłkach potem obiad przekąska i o 16 już nie jem i nie jestem głodna wieczorem. ale za to rano jestem głodna :D ale jak rano sie najem to szybko spalę.:) miło mi że kolejna osoba sie przyłącza super im wiecej tym lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona-powalona 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 cucarach no to zazdroszczę, ja znowu do poludnia mogłabym nic nie jeść a za to wieczorem mnie głód łapie;/ no i dlatego ważę ile ważę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabatini 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 To i ja się dołączę:) 170 cm 69 kg cel to 63 kg - waga sprzed ciąży, a potem dalej... metody- dietka MŻ i nie łączenie białek z węglowodanami... mam problemy z silną wolą dlatego liczę na wsparcie... dobra lecę coś poćwiczyć, przede wszystkim brzuszki i nynu pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Dziewczyny jak coś wam nie wyjdzie złamiecie się jednego dnia to nic się nie stało ważne żeby o tym zapomnieć i ruszyć dalej :) Ja dziś zjadłam batona bajecznego :D napisze ogólnie co dziś zjadłam pół kanapki kanapkę mały kafir bajecznego pierś z kurczaka no i potem godzina aerobiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 No to jest nas cztery super laski :D fajnie z taką ekipą na pewno się uda. Mam nadzieję że więcej fajnych dziewczyn się dołączy. Ja teraz zmykam. Życzę udanego wieczoru i miłego dnia jutro. Odezwę się jutro koło 16 :) Piszcie piszcie :D Dobranoc piękne słodkich snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170, 57 wawa Napisano Wrzesień 28, 2010 ja się tez dolącze :) skad jestescie? ja mam 170 wzrostu, i waże 57 kg ale tylko przez to ze przytylam 3 kg :) a teraz chce wrocic do 54 :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona-powalona 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 woj. dolnośląskie:) Widzę że ja tu mam największą nadwagę, bo ponad 20 kg. Ale dam radę, przytyć było łatwo więc dlaczego schudnięcie miałoby być trudniejsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170, 57 wawa Napisano Wrzesień 28, 2010 trzymak kciuki za was :) i za siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona-powalona 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 a ja trzymam żeby topik nie zdechł :d byłam już na 3 i każdy marnie skończył... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabatini 0 Napisano Wrzesień 28, 2010 Ja tez miałam pecha z topikami, a to niezmiernie ważne aby dużo pisać i zdawac relacje jak nam idzie...taka wspólna mobilizacja Na początek proponuję aby każda z nas miała czarnego nicka zeby nikt sie nie podszywał pod nasze odpowiedzi! Ja dzisiaj zaliczyłam klape na całej lini.................dlatego nawet nie piszę co i ile dzisiaj zjadłam... jutro od nowa zaczynam i więcej ćwicze!! ile macie lat? ja jestem z ślaskiego, 24 l. Wawa!! kurcze 170 i 57! marzę o takim wyniku ale chyba nigdy mi sie nie uda... ostatni raz ważyłam tyle w gimnazjum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170, 57 wawa Napisano Wrzesień 28, 2010 ja mam 20 i jestem z warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabatini 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 Hejka:) jakie plany na dziś? śniadanie : kawa z mlekiem, rogal z masłem 2 śniadanie : jogurt naturalny obiad: zupa jarzynowa podwieczorek: ?? kolacja:??? może jakiś owoc? Kto jeszcze do nas dołącza? zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieczony kurczak w miodzie Napisano Wrzesień 29, 2010 sabatini, a skad dokladnie jestes? ja tez ze slaskiego, lat 23 (w listopadzie) czyli jeszcze 22 :D dziś drugi dzien diety- jest OK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabatini 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 okolice Raciborza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koo 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 czesc dziewczyny ja też wczoraj załozyłam tu topik --> http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4608764 jak chcecie to wpadajcie i do mnie ja mam do zrzucenia 13 kg ( z 63 do 50 ) Zaczęłam wczoraj. Ja mam sposób odwrotny do sposobu autorki - nie jem do mniej więcej południa a największy posiłek jem na wieczór:-) gdyż odwrotnie do niej na wieczór jestem zawsze głodna :-) Będę tu do Was zaglądać i zapraszam też do mnie aha! powód?? ślub za pół roku i tęsknota za kiedyś osiągniętą figurą :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 Ja jestem z zachodniopomorskiego i mam 20 lat :) Ja też dzisiaj nie za bardzo dietetycznie więc nie bede sie chwalic co jadłam :P ale zaraz pojde pocwiczyc to troche spalę :D jak wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 co tu tak cicho piękne?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170, 57 wawa Napisano Wrzesień 29, 2010 no właśnie :) a czym sie zajmujecie na codzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 odchudzaniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170, 57 wawa Napisano Wrzesień 29, 2010 :) no ja pracą i szkołą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cucarach 0 Napisano Wrzesień 30, 2010 widzę że topik umiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 170, 57 wawa Napisano Wrzesień 30, 2010 nikt nie pisze... to przymiera, ja tu ciągle zaglądam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach