Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Kobiety robia minę słodkiej idiotki i wykorzystują mężczyzn!

Polecane posty

Oczywiscie nie wszystkie. Kokietują tylko po to zeby cos zyskac, dostać.. Podam przykład. Mam znajomą. Ona wciaz wyciąga od facetów wszystko.. Zrobi piękne oczka. I tak jest z wszystkim. Ja rozumiem jak facet czasem postawi piwo, ba! Jak sam zaproponuje. Ale na każdej imprezie to ona o to prosi kogo tylko sie da. I mowi jak dziecko: proszę, prosze. Troche robi z siebie pośmiewisko. Caly czas od każdego cos wyciąga. Ktos je cos czego czym po prostu poczęstować nie mozna lub po prostu ktos moze nie miec na to ochoty. Ona swoje pieniadze to wydaje chyba tylko na kosmetyki i ubrania. Je pije caly czas za czyjeś pieniadze.. Robi po prostu śliczne oczka. Nie widzi ze to jest żenujące? Kazdy w towarzystwie o tym wie. Jesli widzi ze facet robi cos na komórce to pyta czy moze zadzwonic w jakiejś pilnej sprawie a rozmawia o tym ktora prostownice do włosów wybrać z allegro albo ktory kosmetyk warto zamówić z avonu czy innego oriflame. Mowi mężczyni w towarzystwie zbytnio nie zwracają na to uwagi ale stała paczka tez na jego dosyc. Nie jest jakas szkodliwa i Glupia tylko strasznie wykorzystuje. Czasem wstyd mam gdy siedzi w barze z nami i wciaz wykorzystuje nieznajomych mężczyzn. Po prostu podchodzi i smieje sie wypina cycki i prosi o cos. To żenujące..

Gość roger zielony beret
inaczej byś śpiewał jakby była piękna i gorąca, wtedy sam byś chciał jej usługiwać

Nikt mi nie usługuje a jednak śpiewam :-D ba nawet na saksofonie gram :-D ha ha, a poza tym nie uwazam jej za brzydka lecz jest troszkę przy sobie i głównie prosi o jedzenie. No i picie. Czy dziewczyna ktora wciaz pile alkohol i je jest atrakcyjna. Nie wiem. Jest ładna z twarzy ale bogini nie jest. Nawet gdybym byla pięknością to bym sie tak nie żnizala. A faceci jesli mi stawiają to czasem odmawian. Prosić nie musze. Denerwuje mnie takie wykorzystywanie.

Gość bum cyk bum cyk bum cykcyk
a tobie zal doope sciska ze faceci wola kolezankę mimo ze niby jest brzydsza od ciebie fffstydz sie dziewcze

Gość bum cyk bum cyk bum cykcyk
ale sie rozpisalas babo ze hej!!!

Nigdy nie powiedziałam ze jest od kogos ładniejsza czy brzydsza. I nigdy nikomu niczego nie zazdrościlam. Jak pisalam jest ładna podoba sie mężczyznom. Bo kto powiedzial ze tylko wieszaki sa seksowne? po prostu za bardzo to wykorzystuje. Ja tez potrafię kokietowac każda kobieta potrafi tylko wiem kiedy moge i czyjej obecności a ponad to umiem na siebie zarobić. Widze ze temat nie przypadł do gustu. :-D

Gość roger zielony beret
właśnie, jakby była pasztecikiem to by faceci nawet kiwnęli przy niej palcem. autor jest kryptopedałem i się żali, że to nie jego obskakują i nie poświęcają mu całego czasu ;)

Ale gdyby to robila w troche bardziej elegancki sposób? I nie tak często? Gdy idziemy do pizzerii to nigdy nie ma przy sobie pieniędzy. Gdy jest grill tez nic nie przynosi i ochlewa wszystkich. A potem sie upija do nieprzytomności. Moim zdaniem kobieta powinna jednak miec troche wyczucia i umiec na siebie zarobić.Czasem jest po prostu pośmiewiskiem.

żal autorko i po co to pisałaś? teraz Ciebie maja za kretynkę , nie Twoja koleżankę. W sumie jak ma walory to niech z nich korzysta. Takie jest prawo dżungli :D

Dziekuje bardzo za .. Jak to ująłes.. Kryptopedał.? :-S ani ona ani ja nie jesteśmy pasztetem. Nie rozumiecie istoty problemu. Denerwuje mnie jej zachowanie. To jak traktuje i wykorzystuje ludzi. Nie mam czego zazdrościć. Uwierzcie. To jaka jestem i co soba reprezentuje kształtowało sie przez moje całe zycie i zazdrościć nawet nie chce. kocham siebie ;-)

Gość roger zielony beret
ale nie rozumiesz, że faceci to uwielbiają? usługiwać fajnym kobietom

Gość luciolla
Bo faceci lubią nadskakiwać pustym idiotkom, one robią dużo zamieszania, a oni lubią proste rozrywki.

Spotykam sie z nia bo mamy wspólnych znajomych. Zresztą to normalna kobieta ale gdy tylko widzi na horyzoncie darmowe zarcie ale telefon ale alkohol.. Po prostu to nie przystoi kobiecie.

Nie podoba Ci się jej zachowanie. To jej to powiedz. Tutaj wypisywaniem na jej temat jej sposobu życia nie zmienisz.

Dyskusja idzie w złym kierunku. Ona nie jest Glupia idiotka tylko tak wyglada w tych sytuacjach. Nie jest piękna kobieta zeby faceci jej nadskakiwali ale zwyczajna. Poza tym najczęściej po prostu obzera ludzi z zarcia. To nie jest jakas dystyngowana pani ktorej mężczyni podają kieliszki wyrafinowanych alkoholi. Poza tym jesteśmy z klimatu jak wy to pieszczotliwie mówicie? Brudasow o tak :-D i ogólnie na imprezach jest z nia o czym pogadać świetnie zna sie na muzyce wiec mamy wspólny temat ale wszystko bierze od kogos. Jak palimy zielone to ona tez pali za nasze.. Jest taka pocieszna ze glupio tak powiedziec. Ale czasem przegina.. Taka troche wieś

Gość lakne
Kopnij ją z całej siły w dupę aż się przewróci na sąsiedni stolik.

Gość jest parę
takich idiotek, że rzygi podchodzą do gardła na widok ich zachowania. jednak faceci nie odmawiają, to jest dziwne. nie wiem czemu