Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka, którą nigdy nie bede...

Nie chcę tej ciąży....

Polecane posty

tabletki od bólu głowy brałam jako zabezpieczenie

dasz radę :) wierzę, że nie boisz się tego, że zostaniesz matką ale reakcji rodziców i otoczenia... nie jesteś już gówniarą :) zrozumieją :):) wierzymy w Ciebie daj sobie kilka dni na przemyślenie jak im to powiedzieć ... ale nie rób głupstw :)

Gość a ruchać sie nie bałaś

jezu obejrzalam ten film i mi łzy popłyneły..odrywają ciało dziecka od głowki podczas aborcji, a później głoweczke miażdzą, zeby wyszla przez macice :( barbarzynstwo... Dobrze, ze dbam o moje malenstwo w brzuskzu...

ktoś bezczelny się podszywa. Łatwo wam mówić bo jesteście starsze macie partnerów itp. Ja mam ojca który mnie zabije, jestem najlepszą studrntka na roku, a teraz wszystko legnie w gruzach

no straszne nam ten film na religii puścili kiedyś w szkole... w życiu bym nie usunęła przecież te dziecko jest łamane, wyrywane poszczególne części ciała i wyciągane jego drobinki :( jak tak można ... :(

Gość światełko mogę dać
no z sekty jestem :D czworo dorosłych dzieci:D wnuków brak:O bo nasza młodzież w poznanie i rozkoszowanie idzie;) :D jesteśmy z rodzin katolickich ,nie praktykujemy żadnych obrządków;)

oj wiem że się boisz ale przecież ojciec Ci nic nie zrobi pokrzyczy co najwyżej ;) na studiach dasz radę :D nie jedna z brzuszkiem jeździła i pozdawała tak jak inni o to się nie martw :)

Gość do autorki $ topiku
Powiem jedno ---------- NIE ROB TEGO!!!!!!!! mowi ci to ta, co to zrobila :( i bardzo tej decyzji ZALUJE!!!!!!!!!!!!!!! W mojej sytuacji nic juz nie zrobie, nie cofne czasu. Wyrzuty sumienia zrzeraja mnie i beda zrzerac do konca zycia. Chcesz tego samego??? nie sadze!! Ciesz sie tym darem, pokaz rodzine, ze jestes dojrzala osoba.

Gość biała magnolia
Ja też proszę, żebyś nie usuwała, pewnie i tak byś tego żałowała.Skoro jesteś najlepszą studentką, to pewnie jesteś bardzo zdolna, więc dasz radę na studiach, u nas też widziałam dziewczyny w ciąży. Jesteś dorosła, rodzice powinni zrozumieć, wiem, że to trudne im powiedzieć. Zachowania tego faceta nie będę komentować, niech płaci alimenty, masz kontakt do jego rodziców? W ostateczności są domu dla samotnych matek, zakony, gdzie można mieszkać do rozwiąznia albo i dłużej. Życzę Ci szczęścia, siły i zdrowia, postaraj się myśleć optymistycznie.

Gość do autorki $ topiku
co ojciec ci zrobi: pokrzyczy, uderzy, moze wyzwie ale nie daj sie!! moge sie z toba zalozyc, ze po narodzinach zmieni cale nastawienie i wnuk/wnuczka bedzie jego oczkiem w glowie ;)

Gość taa niedobra pupa
Ja też proszę, żebyś nie usuwała, pewnie i tak byś tego żałowała Po co ludzie piszecie te pierdoły, wy i tak tego dziecka nawet nie zobaczycie, więc jak możecie ja prosić żeby nie usuwała? O takich ssprawach decyzuje sie samemu!

A czy ojciec jest takim potworem, ze kaze ci dziecko zabic?? watpie... Mam nadzieje, ze kiedys jak bedziesz patrzyła na swoje dziecko to bedzie ci głupio, ze takie mysli ci przychodzily do glowy..

Gość taa niedobra pupa
Embrion nie jest człowiekiem! Więc to nie jest żadne morderstwo...

Gość taa niedobra pupa
Nnawet kościół odmawia pogrzebu takich embrionów, bo mówia, że to jeszcze nie jest człowiiiek.

Gość reretete
jakie morderstwo? o czym ty kobieto bredzisz?? obejrzalas filmik propagandowy i ryczysz jak ckliwa panienka. 12 tygodniowy plod nie ma ukladu nerwowego. polecam materiały naukowe a nie katolickie filmidła.

a jak nazwiesz aborcje jak nie morderstwem?? Doskonale niech rozrywaja dzieci na kawałki w łonie matki, a wszyscy beda udawac ze jest super... TRzeba bylo pomyslec zanim zaczeła sie bzykac!! z sexu czasami zachodzi sie w ciaze, a ma 20 lat wiec nie powinna byc zdziwiona

Gość reretete
usunięciem EMBRIONU. zamordować to można człowieka. Jajko to nie kura.

Gość biała magnolia
Przytulam Cię internetowo 🌼 Masz jakichś przyjaciół, inne osoby z rodziny, które nie są tak surowe jak ojciec, kogoś, komu mozesz się zwierzyc i zaufac?

Gość jnkjn
Do wszysytkich idiotek, ktore pisza, aby nei usuwala, pomozecie jej finansowo jak juz urodzi?:O bedziecie jej wysylac chociazby po 100zl miesiecznie, aby miala za co utrzymac dziecko? Jak nie, to zamknijcie swoje paszcze, bo jestescie zalosne z tym gadaniem o jakichs usteczkach i innych bzdurach:O

Gość taa niedobra pupa
Bo wy oglądacie filmy propagandowe... embriony nie wiedzą że są, nie uciekaja przed narzędziami przy zabiegu, itp. Tak samo kłamstwem jest, że każda kobiet po aborcji czuje żal i wyrzuty - większośc czuje ulgę - tak tweirdzą terapeuci. Choc sa i inne wypadki, największy żal jest wtedy jak taka decyzja jest podjęta pod naciskiem. Jest tez wiele osób, co rodza dzieci i potem nic do nich nie czują. Bo tak naprawdę nie ma czegoś takiego jak instynkt nacierzyński - naukowcy dawno już to wyśmiali.

no szkoda, ze jak ty bylas embrionem to cie nie usuneli bo bys glupot nie gadała!! zamykałabym takich ludzi za samo myslenie.. Trzeba brac odpowiedzialnosc za to co sie robi, a nie zabijac niewiniątko

Gość do tej od embriona
ale jesteś pojebana idiotko