Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka, którą nigdy nie bede...

Nie chcę tej ciąży....

Polecane posty

Gość oj ludzie...
Czemus sluchasz tych glupot. ludzie radza Tobie dobrze.chyba nie wolisz takich rad jak od tej z tymi tabletkami..? radza bo tez maja juz doswiadczenie jak sie takie sprawy koncza. czemu ktos wypisuje takie pierdoly. wiadomo ze dziecko bedziesz chowac sama, bo my radzace nie mozemy brac w tym udzialu. ale dobrym slowem stoimy przy Tobie i to juz jest duzo i tzrba odroznic pocieszanie od wymadrzania sie. a jak bys posluchala idiotow i usunela i cale zycie musiala sie z tym borykac byloby lepiej ..?

Chciałam dzisiaj pojechać do kuzynki na trochę żeby się to w domu uspokoiło to mi rodzice zrobili jazdę. Ojciec powiedział, że mam siedzieć na dupie w domu (cytuje jego słowa), bo w niedziele przyjedzie Łukasz. Czuje ze będzie wesoło jak go mój szanowny przyciśnie to chyba w poniedziałek do urzędu stanu cywilnego polecimy.Haha mam już dość tego,a i tak nie potrafię się sprzeciwić.

NIE DAJ SIĘ OMOMIĆ RODZICOM ZRÓB TAK JAK PODPOWIADA CI KOBIECA INTUICJA . PO PIERWSZE NIE RÓB NIC NA SIŁE

NIE DAJ SIĘ OMOMIĆ RODZICOM ZRÓB TAK JAK PODPOWIADA CI KOBIECA INTUICJA . PO PIERWSZE NIE RÓB NIC NA SIŁE

Gość oj ludzie...
Tak to prawda,bez pomocy rodzicow nie bedziesz mogla sie utrzymac... Ale jestes przeciez ich dzieckiem,ktore jest teraz w trudnej sytuacji i szczegolnie potrzebuje ich wsparcia, nie tylko finansowego ale i duchowego... Powiedz im to w spokojnej chwili, co sie stalo juz sie nie oddstanie, nie mozna Cie w nieskonczonosc za to karac...

Gość uważasz bo jak urodzisz
dziecko bez ślubu to Twój szanowny tatuś weźmie dzieciaka po urodzeniu i zabije. Z tego co piszesz to taki ten człowiek ma charakter.

Typowy przypadek,to taka mentalnosc facetow? czym sie objawia ze zostawiaja? brakiem odpowiedzialnosci,strachem,nie dojrzaloscia spotkalem sporo takich przypadkow,nie dziwie sie ze wszystkim tym sie przejmujesz,to naprawde duzo jak na jedną kobiete:) to czy dziecko urodzisz najlepiej zadac sobie samej takie pytanie:)

Gość venge_
to po co się puściłaś? nie wiesz,że sex to kłopoty albo trza się zabezpieczać

Już postanowiłam, że urodę. Kocham Łukasza, a to dziecko jest jego częścią. Mam żal ogromny, ze mnie tak potraktował, teraz pod naciskiem rodziców bedzie się zmuszał do czegoś czego nie chciał, czyli do bycia z nami, a ja nie chce jego litości, tylko nie wiem jak wytłumacze to ojcu.

Gość venge_
aż mnie cholerka bierze, bo donek ściągnie na podatki na twojego bachora

Gość venge_
kolejna głupia gąska!!! a twój dziciak będzie wyrzutkiem społeczeństwa pomyśl, ale ty nie masz mózgu! jak sie bedzie czuł w szkole, wszyscy go wytkną palcami

Venge fala twojego idiotyzmu zalewa moj mozg wiec skoncz pierdolic jak jakis stary PISowiec Matka, którą nigdy nie bede.. Sluszna decyzja,mimo trudnosci wierze ze bedzie umiala je wychowac on tez jest do tego zobowiazany,jesli niechce niech placi alimenty! nawet niewierz jak sądy bronia samotne matki::D

Gość venge_
mogłaś myśleć zabezpieczyć się potem staniesz pod opieką społeczną ty wyrzutku społeczeństwa

Gość venge_
nie komentuj tylko idź na podwiązanie jajników bo w takim tempie to z 8 urodzisz

Gość znowu o bahorach
to jest nudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość venge_
ani mi się śni odłanczać a kto założył temat Nie chcę tej ciąży.... ja?- nie ale ta idiotka co dupy dała! a zastanowiła się, jakie życie, jaki los zgotuje swojemu dzicku, na co narazi go w szkole...

Gość chcialam tylko zuważyć
venge_ - jajników nie da się podwiązać :O

Gość venge_
to niech sie wysterylizuje... oby więcej nieszczęscia na ten padoł nie sprowadzała

Gość chcialam tylko zuważyć
widzę, że nawet nie znasz budowy swoich narządów rodnych, a mądrzysz się jakbyś zjadła wszystkie rozumy

To dziwne, ale wychodzi na to, ze jestem pierwsza kobietą, która wpadła i którą najlepiej spalic na stosie, boprzecież mamy średniowiecze o czym świadczą właśnie takie ubogie umysły jak tej OSOBY, która jak widac jest niedokształcona bo ortografia pozostawia wiele do zyczenia. Chyba zaraz zacznę przepraszać, że żyje. Co za ludzie.