Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiodor23

Dlaczego zdrada?!

Polecane posty

Gość Fiodor23

Może szanowne kobiety odpowiecie mi dlaczego zdradzacie swoich facetów? Co wam to daje-satysfakcję,spełnienie?! Fakt-mężczyźni też zdradzają ale wy jesteście bardziej wyrachowane i wyrafinowane. Mężczyzna bardziej się do kogoś przyzwyczaja więc jeśli chcecie skakać w bok to po co się z nim wiążecie?

Gość Fiodor23
milczycie?

ja sobie nie wyobrazam jak mozna zdradzic. skoro zdecydowalam sie na zwiazek to znaczy ze chce z nim byc. jak bym nie chciala to bym sie nie zdecydowala

Gość Fiodor23
ale ja pytam dlaczego płeć żeńska tka postępuje

Gość oczywiście, ze można im ufać
Bo zupa była za słona 😭 :classic_cool:

Gość Fiodor23
taaa

ciezko Ci odpowiedziec, dlatego masz malo odpowiedzi. Wiekszosc po prostu nie zgadza sie z Twoimi zalozeniami. Przede wszystkim nie wszystkie kobiety zdradzaja, wiec daruj sobie uogolnienia, ja np nie zdradzam i nie wyobrazam sobie jak moglabym to zrobic swojemu partnerowi Jak to jestesmy w tym bardziej wyrafinowane? Czy to nie mezczyzni zdradzajac ukrywaja prawde? czy to nie mezczyzni wypieraja sie do ostatniego momentu nawet gdy kobieta prawde poznala? czy to nie mezczyzna robi sie bezczelny, zrzuca wine na kobiete gdy ta pozna prawde?

Gość mówię tobie
Ludzie (pisze ogólnie, bo dotyczy obu płci) zdradzają z różnych przyczyn, niestety także z wyrachowania. Tylko nie dotyczy to przecież wszystkich. Znajdż sobie taką, która taka nie jest, zamiast marnować czas na marudzenie.

Gość sergio da silva rerum
robią to bo istnieje taka możliwość podobnie jak mężczyźni no i ta monogamia jest tak męcząca :O

Gość ewula852
Nigdy nie zdradziłam ale zastanawiam sie jak by to było, wdaje mi sie ze po prostu przestajecie się o nas starać tak jak na poczatku znajomości.Potrzebujemy nowych bodźców i tych "motylków" które dają adrenaline. Ot cała filozofia.

Gość Maqqq
heheh a wy zapominacie o mężczyznach.aleś powiedziała ...

Ewula - podpisuje sie pod tym jesli mowimy o porzadnych kobietach ktorym juz zdarzy sie ta zdrada to raczej dlatego ze czuje sie zaniedbane

Gość Maqqq
A my nie możemy się czuć zaniedbani?! Księżniczki na ziarnku grochu się znalazły

Możecie czuc sie zaniedbani rola kobiety rowniez jest starac sie ale nieraz wychodzi tak ze kobieta stara sie od dluzszego czasu, wychodzi z inicjatywa i to trwa i trwa a Wy nic

mnie jakby mezczyzna powiedzial "czuje sie zaniedbany" albo "potrzebuje Cie" - chociaz nie kojarze zeby mezczyzna zdobyl sie na podobne slowa, to zrobilabym wszystko by to zmienic, ale do tego potrzeba mezczyzne ktory o takich rzeczach mowi

Gość ewula852
To prawda Wam trzeba po 100 razy powtarzac zebyście coś zmienili a i tak dalej robicie to samo -wkońcu przychodzi czas na znalezienie przyjemnosci gdzie indziej

Ona222-wy tylko dbacie o własne potrzeby.Kiedyś byłem w podobnej sytuacji i mnie olała:D Dobrze,że przejrzałem na oczy bo to była pomyłka mojego życia.

Gość ewula852
Moze czas zacząć podchodzić do tego co mówimy Wam na poważnie a nie w przerwie na reklame.

ewulka o czym ty mówisz. Skoro facet woli tv to nie potrafisz go zainteresować czymś.

Gość ewula852
mts to już sprawa indywidualna sa rózne kobiety jak i faceci mi np daje duzo przyjemnosci jak widze ze Mojemu jest dobrze.

Kobiety interesują nowe ciuszki a nie facet:D żartuje .. chociaż coś w tym jest..

Gość ewula852
NO pewnie bo ile mozna sie starać i tłumaczyć jakie sie ma potrzeby

Gość ewula852
Ciuszki sa w dzień a facet w nocy :)

ewula jeśli masz podobny system wartości to współczuję choć nie jestem zdziwiony:D

Ona222-wy tylko dbacie o własne potrzeby wy czyli kto? ja akurat nie w tych zaliczanych do grupy WY potrzeby mojego partnera sa dla mnie bardzo wazne wazniejsze od moich bo wiem ze jesli on bedzie szczesliwy to nasz zwiazek bedzie taki i on mysli podobnie. To on czesciej zapomina o mnie jego wada jest np to ze podczas gry wstepnej poswiecam mu wiecej uwagi niz on mnie. Kiedy z nim o tym rozmawiam odpowiada "tak wiem ale Ty tak wspaniale piescisz, uwielbiam to" i co mam zrobic? ciesze sie ze jest mu dobrze ale jednoczesnie smuci mnie to ze on nie widzi jak ja tego potrzebuje i zdaje sie nie slyszy. Dbam o niego w lozku i w zyciu codziennie zbierajac komplementy jak to wspaniale gotuje jaka to jestem maniaczka porzadkow w domu i czystosci ale jednoczesnie czesto zapomina o tym ze ja tez potrzebuje czasem odpoczac, zapomina o tym ze to ja pracuje od pn do soboty i czasem moglby zaproponowac mi masaz. I co mam pojsc go zdradzic? nie zrobie tego bo wiem ze jest dobrym czlowiekiem ale wiele kobiet na moim miejscu zrobiloby to juz na tym etapie - bo slowa nie zawsze do was trafiaja.

Gość ewula852
mts Przynajmniej kupowanie sprawia przjemnosć

Gość ewula852
ona -świete słowa :)

Gość ewula852
mts Przynajmniej kupowanie sprawia przjemnosć

Bill Gace byłby dla ciebie ewulko dobrym mężem(ma gruby portfel):D