Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyl87_85

SPRZEDAM: Cleoparta - ala Cassia - by Maggie Sottero -grecka/rzymska

Polecane posty

Gość samosisisissi66655
kurcze suknia piękna... bardzo proszę o kontakt na maila ... (już napisałam ale nie mam odp.. w sumie to napisałam dziś rano ale nie mogę się doczekać jak suknia wyszła w plenerze:) ) mam nadz, ze tak jak napisałaś cena do rozsądnej negocjacji? CZEKAM!

Gość motyl87_85
up

Gość cmiumimuu
up

przygladajac się zdjeciom mam jednak wrazenie, ze troche biust spłaszcza, czy to moze kwestia źle dobranego stanika?

Gość motylek87_85
Monikucha - za krótka?:) 177cm długośc!?:) i GWARANTUJE że biustu NIE ugniata!:) pozatym 'wydaje' mi sie jest bardzo odległym od mam pewnośc:) ja mierzyłam, chodziłam i urzytkowałam - NIC nie ugniata:) zapraszam na zmierzenie okaże sie:)

Dla mnie jest za kroptka ;) Ja mam 177cm wzrostu. Poza tym, sprawdzalam na sronie Maggie Sotteroo ten model wyglada troche inaczej, malas jakies przerobki?

Gość motylek85_87
afa:) no tak na 177cm to "ciut' za którka chyba za wystąpisz w balerinkach:) a model jak napisałam w tytule aukcji 'ala':) oryginalna suknia Maggie S. to koszt od 4000zł:) więc dla mnie nieosiągalny... Pani sprzedajac mi suknie mówiła że poniekąd wzorowali się na sukni Cassia:)

Gość mini mini mini
Cena jak za używaną nie do przyjęcia, zwłaszcza jeżeli sama kupiłaś ją za 1900... Bo pewnie negocjacje zakładają stówkę w prawo czy w lewo. Za tyle, co chcesz ty, dziewczyny nie mogą sprzedać oryginalnych kiecek za 4-5 tysięcy...

Gość _motylek
mini mini mini - aleja WCALE nie każe kupywać:) nie podoba się suknia - nie namawiam,nie podoba się cena- nie namawiam:) mam możliwość tu zareklamować suknię więc to robię:) P.S.kto powiedział ze cena negocjacji to 100zł?:) myśmy chyba nie korespondowały malowo/smsow o cenie?:)

no dalej nie dociera nie sprzedasz tej kiecy za taka kase 600-800 zl moze ktos weznie ale zorientujesz sie jak rok bedziesz probowala ja upchnac to moze przyjdziesz po rozum do glowy kosztowala 1900 a cena sprzedazy 1200 no bez jaj

Gość motyl87_85
Boże a ja nadal NIE ROZUMIEM, po co to się wypowiadać, że WAM CENA NIE PASUJE? nie chcecie - nie kupujcie ot cała filozofia... dla mnie ta suknia jest warta tej ceny, zawsze możemy się targować o cenę ostateczną (jak zresztą jest napisane...) czy w poście zaznacyzłam: bardzo proszę o porade w spr ceny? chyba nie...

Gość jgkghj
jeśli przez miesiąc ci nie pójdzie to radziłabym szybko opóścić bo potem wejdą w modę inne modele i juz wtedy dopiero będziesz musiała za grosze oddawać. za 900zł moze pójdzie. dziewczyny ci dobrze radzą, nie ze złośliwości ale siedzą w temacie. za 1200 mozna nowa w salonie na przecenie upatrzyć. sory :) życzę oczywiście powodzenia w sprzedaży bo suknia piękna

Gość rzygłam se :O
w dupie siedzą nie w temacie, głupie pipy tylko na złość robią

Gość co dziwne forum
kobieta chce sprzedac suknię, więc daje linka, gdzie to jest możliwe, nie prosi o jej wycenę, a tu zaraz,że za droga. Jesli komuś się spodoba na tyle to da za nią tą kwotę. Jeszcze brakuje tych znawczyń mody co to każdą sukienkę muszą obejrzeć i skomentować :o

Gość 150 zł za przesyłkę?
To ja duzo mniej płaciłam za przesłanie roweru, który jednak swoje waży. :o